- 1
- 2
-
a więc tak - czy komuś udało się wydusić jakieś konkretne informacje o tym cudzie poza ceną i terminem? miło by było czegoś się dowiedzieć bardziej szczegółowo...
-
nF
Daria Chibner - http://grono.net/chat/#users/140284... - zajmuję się organizacją tegorocznego wyjazdu. -
Anonim
zastanawiam mnie jak się ma obóz integracyjny do rejestracji na przedmioty i inne wfy bo to jakby nie patrzeć chyba w tym samym czasie...? -
Anews
dodatkowa zagadka: IRK podaje, że nasza immatrykulacja (włączenie do usos) ma mieć miejsce dopiero 30 września... -
-
nF
Z tego, co się orientuję, zapisy dla I roku są dopiero w październiku. Przy czym na filozofii wyjątkowo USOS jest trochę w tle i mimo wszystko propaguje się tradycyjną formę zapisów na zajęcia. Co jest bardzo sensowne biorąc pod uwagę, że wielokrotine warto pochodzić na 3-4 zajęcia u różnych prowadzących aby wybrać te, które najbardziej odpowiadają. -
Anonim
hm, co do zajęć przedmiotowych to ma sens, ale taki wf? pierwsza tura zapisów kończy się właśnie 30 września... tak wynika z kartki, którą dostałam zanosząc papiery. to samo z ogunami, lektoratami i czymś tam jeszcze. czuję się z letka skołowana;)
jeśli wszystko jest do załatwienia w październiku to spoko, tylko wolę to wiedzieć na pewno;) -
Anonim
konta na usosie działały chyba i tak ze starymi hasłami z irk. tak czy inaczej póki co nie ma co się spieszyć.
i ja jadę, o ile los się jakoś dramatycznie nie odmieni, na obóz; przy tej okazji witam Was -
nF
USOS nie powstał po to, aby ułatwić życie studentom :-) Wydaje mi się, że pierwszy rok zapisuje się na wszystko dopiero w II turze (pierwsza rozpoczyna się jeszcze pod koniec poprzedniego roku!). Przy lektoratach językowych na szczęście są specjalne (angielski, antyczne) przygotowane dla filozofii. Ale nie idźcie na angielski dla filozofii do pani Świerk, jeśli jeszcze uczy.
Ogólnie na UW bywa różnie, często można wylecieć za niespełnianie jakichś podstawowych warunków, ale na filozofii ta zasada nie ma zastosowania, bo mielibyśmy braki kadrowe. Profesorowie są zwykle niewiele mniej ogarnięci od studentów. Pierwszą zasadą jest, że nie należy się przejmować i zostawić sobie nerwy na sesję. Drugą, że trzeba czytać teksty, ponieważ w przeciwnym wypadku człowiek ma wyrzuty sumienia. -
Jaro
A jak jest z chodzeniem na zajęcia z wieczorowymi? Można bez problemów, czy trzeba to jakoś umawiac? Mi pasuje dużo popłudniowych zajęc, bo mam jeszcze drugi kierunek... -
nF
Można bez problemów, warto tylko powiadomić o tym wykładowców, którzy w zdecydowanej większości przypadków się zgadzają. -
-
Joszka
-
Anonim
tak tylko gwoli przypomnienia, bo pewnie ci co maja wiedzieć, to wiedzą;)
9.09.2009 (ładna data) godzina 14 w Isntytucie Filozofii przy barku spotkanie w sprawie wyjazdu
ktoś się wybiera? ja pewnie będę -
Jaro
-
Joszka
-
Anonim
lol, to znaczy, że tylko ja dostałam odpowiedź od Darii Chibner?
"Witam,
Chcialam tylko dodac, ze oczywiscie spotkanie odbedzie w srode 9, a nie 12. Zle spojrzalam w kalnedarz:)
Pozdrawiam serdecznie,
Daria Chibner"
no ta, na to wygląda... -
Anonim
nawet jak to błąd - chwała za niego. chociaż wreszcie jakieś tu poruszenie;] -
Anonim
-
Joszka
Hmm... no to dobrze wiedzieć. A co do "wszystkich" to i tak nas tu niezbyt dużo, spodziewać by sie można raczej czegos koło 90. -
Czerwona
- 1
- 2