-
Per aspera ad astra.
-
edytα.
Sprzedam książki, notatki, skrypty, kserówki i wszystko co potrzeba na 1 rok – pełen pakiet :)
Ale może po kolei:
-Do Rzepińskiego na Prawa i wolności człowieka – Jego książkę – Służyc i chronic, oraz Prawa człowieka i ich ochrona i Zbigniewa Hołde – Prawa Człowieka+ całą teczkę notatek z wykładów i skryptów, Powszechną Deklarację Praw Człowieka itp. podobne dokumenty.
-Na Teorię społeczeństwa i problemów społecznych – Wszystkie kserówki na cwiczenia + notatki a na wykłady skrypt i notatki.
-Na psychologiczne koncepcje człowieka – Książkę Olesia – Wprowadzenie do psychologii osobowości + notatki z wykładów i ćwiczeń + obszerny skrypt na egzamin.
-Na psychologię rozwojową – Skrypt z wykładów + notatki (spokojnie wystarcza do egzaminu)
-Na fakultet z Rodziny z perspektywy wyzwań i zagrożeń – rzeczy z cwiczeń, plus praca na zaliczenie.
-Na fakultet – Wiarygodność w relacjach interpersonalnych – notatki i praca na zaliczenie
-Na wstęp do nauki o państwie i prawie – książka Winczorka + notatki i skrypt.
-Na Teorię pomocy społecznej – Książka Kaźimierczaka + teksty na cwiczenia + notatki i skrypt.
-Na prawo karne – Książka – Prawo Karne, kodeks karny, notatki i super skrypt
-Na systemy instytucji profilaktyczno społecznych i resocjalizacyjnych – notatki
-Na statystykę – Książka z zadaniami i bardzo ułatwiającymi wskazówkami, notatki z cwiczeń i wykładów.
-Na metody badań społecznych – super skrypt i notatki z wykładów + cały segregator kserówek na cwiczenia.
Na pedagogikę resocjalizacyjną – Książka Pytki – Pedagogika Resocjalizacyjna + super skrypt i notatki z wykładów i cwiczeń.
Plus jeszcze Angielski jakieś rzeczy z cwiczeń.
Dodatkowo jeszcze z komputera nagrane na płytkę jakieś potrzebne rzeczy na zajęcia, prace, skrypty itp.
Wszystko odpowiednie posegregowane i podpisane, by łatwo było się połapac co do czego :)
A naprawdę oszczędzicie dużo czasu nie biegając co tydzień do biblioteki czy buwu, by kserowac rzeczy potrzebne na cwiczenia.
Tego jest dosłownie cały duży karton, bo ja również odkupiłam to od dziewczyny z drugiego roku, a ta zaś też jeszcze kupiła wszystko idąc na pierwszy rok czyli to w zasadzie pakiet 3 in 1 :)
Naprawdę gorąco polecam, mi bez problemu udało się na tych rzeczach zaliczyc pierwszy rok bez żadnych poprawek, a nawet na 4 i 5 :)
kontakt przez grono na priv
pozdrawiam
es
-
edytα.
-
Magda
tak jak Edyta chętnie sprzedam różne IPSiRowe rzeczy :)
teoria społeczeństwa i problemów społecznych -
kserówki na ćwiczenia, skrypt i notatki na wykłady
psychologiczne koncepcje człowieka -
książka P.K. Oleś, skrypt na wykłady, kserówki na ćwiczenia
psychologia rozwojowa -
skrypt z wykładów
wstęp do nauki o państwie i prawie -
notatki z wykładów i ćwiczeń
teoria pomocy społecznej -
kserówki na ćwiczenia, skrypt z wykładów
prawo karne -
książka Gardockiego, notatki, skrypt
systemy instytucji profilaktyczno społecznych i resocjalizacyjnych -
notatki z zajęć, teksty ustaw
statystyka -
notatki
metody badań społecznych -
notatki, praca na zaliczenie, materiały od pani profesor, skrypt, ściągi
pedagogika resocjalizacyjna -
książka Pytki, skrypt, ściągi
podstawy procesu karnego -
notatki
proszę o kontakt na priv. -
-
Magda
i jeszcze do sprzedania mam podręcznik i ćwiczenie do języka niemieckiego - Optimal B1. -
Bartoo
sprzedam skrypty i notatki do wiekszosci przedmiotow na 1. roku; )
oraz podrecznik do prawa karnego Gardockiego =D -
Magda
-
*
jak wszyscy to i ja:D
mam do sprzedania ksero książki:
- "Prawo karne" Lech Gardocki
- "Prawa człowieka" Zbigniew Hołda
- "Służyć i chronić" Andrzej Rzepliński
- "Wprowadzenie do pomocy społecznej" T. Kaźmierczak, M. Łuczyńska
+ kodeks karny, notatki, kserówki, skrypty i wszystko co jest potrzebne na I roku:D -
Tomek
Hm, a ja przygotowałem super ofertę !
"Wprowadzenie do psychologii osobowości" Piotr K. Oleś (nie śmigana !) + jakieś tam skrypty, kserówki GRATIS; D -
Anonim
Wstęp do prawoznawstwa, Tomasz Stawecki, Piotr Winczorek, 4. wydanie, 2003 (parę lat temu rzecz obowiązkowa, teraz nie wiem) --- 15 zł
Prawo karne, Lech Gardocki, 6. wydanie, 2000 (nieaktualna) --- 5 zł
Kryminologia i kara kryminalna wybrane zagadnienia, Anetta Jaworska, 2008 (trochę o nieletnich, trochę o paradygmatach kryminologicznych, dużo o karaniu) --- 15 zł (czyli 50% za praktycznie nową książkę)
Elementy logiki, Józef W. Bremer, 2002 - 10 zł
Ceny stałe, liczy się pierwsza prywatna wiadomość, odbiór w roku akademickim. -
Per aspera ad astra.
-
-
Per aspera ad astra.
-
Anonim
czy dzien adaptacyjny moge odrobic sobie w innym terminie np 2 pazdziernika z zaocznymi jezeli ten 28 mi nie pasuje? -
Bartoo
-
Anonim
a nikt nie bedzie sie mnie czepial ze potrzebuje jakiejs pieczatki czy czegos takiego za takie szakolenie? -
Bartoo
Przeciez szkolenie biblioteczne i tak sie odbywa przez internet chyba ze cos sie zmienilo w tym roku;>?
-
Anonim
A tego to nie wiem, w sumie to byl podany BUW jako miejsce spotkania, godzina i przestroga ze obecnosc obowiazkowa wiec stwierdzialam ze moga sie czepiac jak ktos nie bedzie;) -
Magda
czy ktoś jeszcze chciałby kupić jakieś notatki, kserówki, skrypty i tym podobne? wśród mojego rocznika jest jeszcze kilka osób, które mogą co nieco sprzedać, zatem osoby zainteresowane proszę o kontakt :) -
April
hmm, przepraszam ale nie bardzo rozumiem. Na te dni adaptacyjne muszę najpierw jechac na 9.30 na podchorążych a pozniej na 14 jest szkolenie w buw?
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne