Filozofia UW 09-14 [58]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • halogen

jako że widzę, iż kilka osób już się pojawiło, a nikt się nie odzywa, to może przyda się wątek zapoznawczy, tak na przełamanie barier. A hoj przygodo; )
  • Anonim

no skoro Ci tak zależy;)
    mam na imię Zośka, jestem czekoladocholiczką, pochodzę z Warszawy, moje hobby to nadziewanie ludzi na treningach na długie metalowe przedmioty... (szermierka... rekreacyjna?)
    echXD nie lubię wątków zapoznawczych
    ach i mam życiowego farta. dostałam się jako chyba ostatnia na filozofię^^'
  • halogen

no proszę, też jestem czekoladocholikiem tyle że na odwyku; ) i mam życiowego pecha; p
  • Anonim

ooo, czemu pecha? trochę optymizmu:P
  • halogen

dostałem się z pierwszego rzutu ale przez różne perypetie nie chcieli mnie przyjąć; p musiałem odwołania pisać i inne tym podobne; p
  • Anonim

<pac> do mnie zadzwonił przedwczoraj miły pan z pytaniem czy chcę iść na te studia, ucieszył się, gdy odpowiedziałam twierdząco, zaraz pojawił się zielony napis na IRKu... szybko poszło;)
    ważne, że się dostaliśmy. ciekawa jestem tego objazdu integracyjnego... kto się wybiera?
  • halogen

ja na pewno... a nikt inny chyba na razie Ci tutaj nie odpowie; p
  • Anonim

no zobaczymy, może ktoś w końcu się odważy;)
    na dzisiaj to już dość integrowania się, dooooobranoc!
  • pola

A ja sie dostalam z chyba przedostatniego rzutu...ale co z tego, kiedy zorientowalam sie dopiero dzis, kiedy juz pojawila się notka: kandydat niezakwalifikowany z powodu niedostarczenia dokumentów! sprawdzałam w dzień, kiedy mi napisali, ze się dostałam jednak oczywiscie za wczesnie...A tu taka niespodzianka...Dzwoniłam juz raz, ale niczego sie nie dowiedziałam, będe dzwonic jeszcze i się okaże czy Wam przybędzie kolezanka. I czy mam życiowego pecha czy szczęście. :)
  • pola

No to mam pecha!
  • justyna.

oh, ostatnia to byłam chyba ja bo mam jakże zaszcytny numer 90. oo, i widze ze sami czekoladoholicy, to wspaniale bo ja też; p
  • halogen

witamy kolejną odważną; p ja muszę do jutra do 14 złożyć dokumenty i właśnie się zorientowałem że oryginał matury leży w mieszkaniu mojego przyjaciela który wraca z wakacji w poniedziałek :D teraz sobie pokombinuje; p
  • Jaro

Ja się dostałem z trzeciego rzutu, czyli miałem spokój wcześniej. Niby spokój, bo jeszcze jutro muszę dowieźć kpię oryginału, bo dałem odpis jako, że filozofia będzie moim drugim kierunkiem :) A na wyjazd jak najbardziej się wybieram.
  • ИГОРЬ

ja też na integracyjny jak najbardziej, a wiecie już przynajmniej gdzie kasę wpłacać itd? bo ja dostałem maila jednego na początku i to wszystko

a w ogóle to jestem równoległy, miło mi :)
  • Mleczuś ; )

Żendorby ludziki, czy to forum jest połączeniem nocnych miłośników mądrości z dziennymi miłośnikami ? :D
    Szukam forum wieczorowych, dobrze mnie stópki zawiodły?
  • halogen

na razie chyba nie ma rozroznienia, sa ludzie i z tych i tych. i jest to z tego co wiem jedyne forum tego rocznika. tak wiec witamm; )
  • Mleczuś ; )

Uhm uhm... To tak się może mieszać trochę. Ale chyba dajecie radę, nieprawdaż? :)
    A ja tak tylko orientacyjnie na razie pytałam, nie wiem jeszcze czy znajdę się wśród nas, ale dziękuję, dziękuję ^^
  • Anonim

ależ nie róbmy rozróżnień; i tak nic się tu nie dzieje, więc nie ma się co mieszać. a na drugim roku najpewniej będziemy już mieć razem wykłady, pewnie część zajęć i... no jest nas tak mało tutaj, że każda osoba jest mile widziana;>
  • Mleczuś ; )

Właśnie strrrasznie to dziwne, bo my na pierwszym roku sie w salach nie mieściliśmy; D A i owszem na drugim są wspólne wykłady, aczkolwiek raptem dwa. Słyszałam, że jest Was jedynie sztuk 35, to prawda? :D
    Plus pewnie kilka osób z drugiego roku na powtórkę z rozrywki... ^^

Uczcie sie systematycznie, bo zginiemy wszyscy marnie na pył starci!; F
| |

Filozofia

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)