• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

słyszałyście o tym, że podobno ryan się ożenił?
  • Anonim

widziałam jego foty, ale myslałam, ze to jakies żarty z jego strony
  • Anonim

tzn. ja nie wiem tego na pewno! :)
    ja tylko rozsiewam plotki.. :D
  • Anonim

wikipedia tak twierdzi, whosdatedwho tak twierdzi, ross tak twierdzi, chyba to prawda; d
  • pata xD

Someone told me, turns out, I didn't get married!- Najnowszy wpis na twitterze Ryana.
  • Asia;)

hehe i cale szczescie, bo bez obrazy, ale jesli on nawet nie pamieta o zaplaceniu rachunkow za prad to wole nie myslec co by sie stalo z jego hipotetyczna rodzina ("Ryan wraca z placu zabaw, zona sie pyta a gdzie nasze dziecko?" hmmm moze niech poczeka jeszcze); )
  • Anonim

ej, trochę wiecej wiary w naszego rajanka!; d
  • pata xD

Ale co racja, to racja; )
    Wiadomo tylko, że się jej oświadczył.; /
  • pata xD

Bo dodał zdjęcie, na którym wciska jej pierścionek na palucha xD
  • Asia;)

to raczej byly tylko zarty, ale w sumie to szkoda, bo to jest smieszne; )
    uroczy byl ten tweet o poranku po...
  • Anonim

biedny rajanek :(
  • Mentalka.

Jak tam kurde nie wieże że RyRo się ożenił z tą dziwką
    Jak już to z brendonem xD
  • Anonim

słoneczko, nie wyzywaj zee od dziwek, okej?
  • Asia;)

>Haratynka napisała:
    >Jak tam kurde nie wieże że RyRo się ożenił z tą
    >dziwką
    >Jak już to z brendonem xD

po pierwsze: fakt, nie wyzywaj NIKOGO od dziwek
    po drugie: watpie, zeby Ryan i Brendon wciaz byli przyjaciolmi, a przynajmniej na pewno nie tak bliskimi jak kiedys
  • pata xD

Mhm.
    Skoro pokłócili się o coś tak idiotycznego jak typ muzyki i styl... Yh.
    Przecież jeden mógłby ustąpić, gdyby fakycznie tak bardzo się przyjaźnili...
    A teraz fani podzielili się na grupki:
    "Ja kocham RyRusia!"
    i
    "Ja kocham Bdeniusua!"
    Żenada...
  • Anonim

kto mówił, że oni się pokłócili? po prostu teraz oddzielnie tworzą muzykę, raczej nie są na siebie obrażeni
  • Asia;)

>Mhm.
    Skoro pokłócili się o coś tak idiotycznego jak typ muzyki i styl... Yh.
    Przecież jeden mógłby ustąpić, gdyby fakycznie tak bardzo się przyjaźnili...
    A teraz fani podzielili się na grupki:
    "Ja kocham RyRusia!"
    i
    "Ja kocham Bdeniusua!"
    Żenada...

Kompromis słyszeliśmy w Pretty.Odd. I też na poczatku myslalam sobie: przeciez mogli sie jakos dogadac, ALE Spencer w klipach do Pretty.Odd. powiedzial cos naprawde madrego: (mniej wiecej) "Mozna sie dogadac, aby kazdy byl zadowolony, ale kazdy tez bedzie rozczarowany i nie w pelni szczesliwy z efektow." Dlatego uwazam, ze lepiej, zeby kazdy poszedl swoja droga i robil to co lubi i go uszczesliwia. Owszem troche mi smutno, ze sie rozpadli, ale i jestem niesamowiecie podekscytowana i nie moge sie doczekac efektow pracy OBYDWU zespolow (mimo, ze wole glos Brendona to i tak jestem na tym gronie i bede iJona i Ryana wspierac).

A fani dzielacy sie na grupki i oskarzajacy Jona, Ryana czy kogokolwiek nie znajac faktow sa po prostu niepowazni. Ja wole grupe tzw. team awesome; )
  • pata xD

Macie rację. Ale mimo wszystko to smutne, że się rozstali. Bo PATD z pewnością nie będzie już takie samo, jak kiedyś...
    A The Youn Vennis?
    Cóż... Życzę im sukcesu. Bo podoba mi się głos Ryana. I ich muzyka jest... Całkiem całkiem.
  • DresdentDoll

rozwalacie mnie na każdym kroku. serio.
    najbardziej dziwi mnie to, że tak ich bronicie. tzn. dyskusja jest troszkę zbędna, bo trzeba przyjąć że COŚ się stało. ale widzę, że potrzeba rozmowy jednak wygrywa, więc sobie dywagujcie :) ja teraz czekam tylko na nowe albumy, bo mam dzikie wrażenie, że będą w podobnym klimacie.
  • Anonim

mam dokładnie takie samo wrażenie. chociaż jednak wolałabym, aby płyty znacznie się od siebie różniły. pozostaje tylko czekać! :)

pani o nicku 'Brendon xD' - fajnie by było, gdybyś nie przekręcała nazwy zespołu.
  • 1
  • 2