Filozofia UW 09-14 [58]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • halogen

może by tak jeszcze przed obozem wypadałoby się poznać choć trochę? co wy na to? jakieś piwo w weekend?
  • Joszka

Nie lubię piwa... :( Czemu wszyscy zawsze spotykają się przy piwie? Jakby nie można było zrobić wycieczki do zoo...
  • halogen

bo łatwiej się rozmawia siedząc przy stole niż zwiedzając zoo; p
  • Joszka

Niech będzie, ale jeśli chodzi i alkohol, to i tak preferuję wino mszalne.; ]
  • Anonim

aaa, ja kce do zooXD
    hm, w sumie też nie lubię piwa, ale można by na np. herbatę? albo do zooXD
    strasznie mi się ten pomysł spodobał
  • Joszka

Ha! Widzę, że jednak ktoś mnie popiera! A juz się bałam wykluczenia z grupy rówieśniczej...
  • halogen

tyle tylko że nie ma siły żebyśmy się dobrze zapoznali gdy każdy rozejdzie się w swoją stronę spacerować po zoo... w każdym razie proponuje żeby np w piątek się spotkać koło 18.30 pod naszym wydziałem...
  • Anonim

mi pasuje. spacer do parku? jakieś lody? czy co?
  • Joszka

Ja chętnie, a dałoby się może trochę wcześniej? Ja mam 1/2h żeby dojechać do Warszawy i trochę się boję łazić po zmroku u mnie po wsi, więc za długo bym nie zabawiła...
  • Anonim

mi godzina obojętna, byle by to wczesny ranek nie był
  • Anonim

hehe zazdroszcze wam spotkan i obozow integracyjnych, jako ze nie dane mi bedzie z wami byc, czego zaluje, bo lubie ta atmosfere niepewnej ciekawosci i konfrontacji oczekiwan z rzeczywistoscia. takze tak niestety, ale mimo to pozdrawiam z Tirany i zycze dobrej zabawy.

ciaoooooooo.....
  • Anonim

hm, to robimy coś z jutrem?
  • Czerwona

A ja całym sercem jestem za spotkaniem pijącym, tylko cosik mało ludu się na forum odzywa, więc nie wiem jak z odzewem integracyjnym będzie; -) Propozycje?
  • badmaś

myślę, że w grę wchodzą wszystkie dni pozostałe do października. wybierajmy

no, chyba że wasz obóz to już jutro i riebiata, będziecie się integrować i tak i tak :)
  • Czerwona

obóz chyba 17 się zaczyna, do tego czasu sporo dni zostało przeca; p
  • Anonim

uch, tak to nie zadziała. trzeba stanowcze kroki podjąć:P

więc albo:
    a. szybko, żwawo: spotykamy się W PIĄTEK pod Instytutem Filozofii o godzinie 19 i idziemy na piwo gdziekolwiek

b. żeby zadowolić lobby niepijące, możemy zrobić wyjście do lasu kabackiego. każdy mógłby sobie wziąć kiełbaskę, kanapkę, piwo (znacznie tańsze i znacznie bliższe prawdziwemu piwu; plus możliwość przyniesienia ulubionej marki; a i obawiać strażników się nie trzeba), ogórki, jabłka, termos z kawą - cokolwiek. Ale z drugiej strony to bardziej angażujące i jakbyśmy mieli siebie dość po półgodziny, to nie bardzo można uciec;P I pewnie całe umawianie się na termin zajmie mnóstwo czasu i bardziej zintegruje niż samo spotkanie;P
  • Anonim

zresztą, w podpunkcie a. na co idziemy to i tak zależy od zamawiających; więc wyjściem "na piwo" byłoby tylko z nazwy
  • Anonim

a. brzmi nieźle, ja bym brał
  • Czerwona

To ja muszę wziąć namiot, bo jestem z daleka oO
  • Czerwona

Zmieńmy godzinę na 16-17 i się piszę. Kto z Warszawy niech wymyśli dobrą miejscówkę i jaha; -)
| |

Filozofia

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)