IPSIR 2009 - 2012 [172]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ewelina

wiem ze jutro nie ma, ale ja mam we wtorek :)
    dziekuje :)
  • Ewelina

a wysłał ktos to na maila? jeśli nie to czy ktos kto to ma mogłby? :)
  • Em

Moglby ktos wrzucic na maila materiały do michalika i abucewicz na ten tydzien? Bede baaaaaaardzo wdzieczna
  • Anonim

a ja proszę o ten tekst do michalika "sektor..." bo nie mam, za to ja wrzucę na teorie społeczeństwa i problemów społecznych
  • Per aspera ad astra.

też bym była za to wdzięczna
  • Per aspera ad astra.

wysłałam na nasz meil 2 teksty do Figiel na tę środę. może też i do Abucewicz Wam się przydadzą :)
  • Ewelina

Czy na mailu sa moze fragmenty książek na psychologiczne koncepcje czlowieka na ćwiczenia potrzebne do czwartkowego zaliczenia? Jesli nie a ktos je ma to czy mogłby wrzucic?; )
  • Per aspera ad astra.

wysłałam na meil odpowiedzi z zeszłego roku z Podstaw ochrony własnosci. było kilka wersji testow ale podobno wiekszosc pytań sie powtarzała.

czy bedzie sie to pokrywac z naszymi testami - nie mam pojdecia ale moze.... :)
  • Anonim

sprzedam pytkę pedagogike resocjalizacyjną 16 zl psychologię rozwoju człowieka 13 zl psychikę czyn winę do przesławskiego 11 zł - ps w komplecie taniej!!!!!
    kontakt przez grono
  • Anonim

powtarzają się testy co roku
  • martynka

czy ma ktoś może tekst M. Granosik "Profesjonalny wymiar pracy socjalnej " w wersji elektronicznej( zajecia z dr Michalikiem)?
    Byłabym wdzięczna za udostępnienie:)
    mój mail martyna101_87@o2.pl
| |

:)

IPSiR - UW

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)