Inżynieria biomedyczna 09' pw :) [45]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • MatizS

Postanowiłem zrobić troche porządku. :)

Z racji, że plan na EiTI jest niestrawny i niejasny, to sam go zrobiłem. Znaczenie kolorów jak w planie EiTI:
    żółty - ćwiczenia
    czerwony - laborki
    niebieski - wykłady

Różnice wynikają z porównania z planem na mechatronice który zdaje się być bardziej ogarnięty. Jak jakieś błędy to mówcie.

Pozwolę, że podzielę się uwagami z mojego ogarniania się.

transport:
    ->z mechatronikę na elektronikę najszybciej przejechać tramwajem 17 albo 33 (od przyst. Paszkowkiego do przyst.Nowowiejska) a potem kawałek na nóżkach. Całość trwa 20 min.

-> z elektronikę na tech. chemiczną: spacerek na drugą stronę Gmachu Głównego

we wtorek te laborki na 8.15 niestety mamy.

w sprawie szkolenia bibliotecznego, pozwoliłem sobie w imieniu całej grupy wysłać maila do biblioteki... a jak w pon nie odpiszą, to we wtorek poszukam gdzie to oni urzędują i pogadam (chyba, że ktoś inny chce; P )
  • Katsia

To naprawdę cudowne, ze niektórzy mają takie społeczniackie ciągoty :P
    Dzięki :]
  • aaa...

rządzisz Mati :)
  • Anonim

Jak ktoś jeszcze będzie chciał skorzystać, to mogę udostępnić moją małą mapkę dojazdową. Mam nadzieję, że komuś się przyda ; ]

Nie bijcie za mój multikolorowy skaner ; <
  • MatizS

myślę, że na tej stronie pod enigmatycznym hasłem: "Materiały dla studentów" będą te cudowne zetki z których mamy się ogarniać na ćwiczenia

http://www.mini.pw.edu.pl/~ewiechno...

tylko panie doktor docent cośtam cośtam poda nam tajne haslo do tych zasobów...

w sprawie szkolenia bibliotecznego, nie odpisali mi, więc jutro pójdę tam i może wtedy coś się uda :)
  • MatizS

czyli miałem racje ze stroną :) zdjęcie na stronce ma imponujące; P
    jakby ktoś nie pamiętał:
    user: student
    password: ibeem

niech ktoś napisze proszę jak teraz wygląda czwartek, to poprawie ten mój plan...
  • Anonim

Czwartki
    12.15-14 PTIB s162
    14.15-16 AFB s162

czyli oszczędzili nam wycieczki na mchtr; )

• MatizS

dzięki. oto poprawiony plan (bo na stronie EiTI nie raczyli go poprawić :-/ )

przez tę zmianę muszę teraz po raz kolejny zmienić termin szkolenia bibliotecznego. jak w końcu coś się wyjaśni to ogłoszę.
  • Anonim

Co do strony EiTI, to strzelam, że zmienią to dzisiaj około 20., jak już skończą pracę w dziekanacie i ktoś będzie łaskaw o nas pomyśleć :p

No chyba że stosują politykę "gablotka przy 118 waszą świątynią i bogiem"...
  • Anonim

nie no przeciez my musimy radzic sobie sami... i tak nie najgorzej nam to wychodzi, a jak na razie to te zmiany w planie sprawiaja, ze nam sie tylko skraca:P
  • Anonim

Pojęcie względne... miałbym tak to wolne w czwartek x<
  • Katsia

W sumie zgadzam się z wypowiedzią powyżej... ale anatomia po algebrze mogłaby być nie do wykonania...
  • Anonim

no ja caly czas myslalam, ze bede miala wolny piatek.. i co...:(
  • Anonim

Dobra, patrzmy na plusy - mamy dziennie max 6h zajęć i tylko 2 lub 3 przedmioty :)

A skoro już o tym mowa - jak wam się podobała dzisiejsza algebra? Wychodząc z klasy zauważyłem, że miny niektórych przypominały co najmniej paraliż twarzy :D
  • Katsia

Ja mogłam mieć paraliż, bo mózg mi już wysiadł pod koniec... nie wiem nawet czy w dobrej kolejności spisywałam z tablicy bo tak nimi machała że prze oczami mi się rozmazywało
  • Julo

Jak na razie 3 godziny algebry pod rząd to moim zdaniem największa wada tego planu :P
  • AgAtA

nie martw się, pisałaś w dobrej kolejności bo musiałam wrzucić 4 bieg więc przy okazji kontrolowałam nie tylko mój ale i Twój zeszycik; )
  • MatizS

4 bieg? jak to zrobiłaś? to trzeba jakieś kody tajne wpisać czy co :P
  • AgAtA

nie, wrzucić żeton i przełożyć wajhę do dołu. a moze wajChę...?
  • MatizS

nie istotne :) w końcu na polibudzie jesteśmy :) wypróbuje tę sztuczkę przy pierwszej nadarzającej się okazji :P
| |

EiTI - Inżynieria Biomedyczna

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)