-
MatizS
Postanowiłem zrobić troche porządku. :)
Z racji, że plan na EiTI jest niestrawny i niejasny, to sam go zrobiłem. Znaczenie kolorów jak w planie EiTI:
żółty - ćwiczenia
czerwony - laborki
niebieski - wykłady
Różnice wynikają z porównania z planem na mechatronice który zdaje się być bardziej ogarnięty. Jak jakieś błędy to mówcie.
Pozwolę, że podzielę się uwagami z mojego ogarniania się.
transport:
->z mechatronikę na elektronikę najszybciej przejechać tramwajem 17 albo 33 (od przyst. Paszkowkiego do przyst.Nowowiejska) a potem kawałek na nóżkach. Całość trwa 20 min.
-> z elektronikę na tech. chemiczną: spacerek na drugą stronę Gmachu Głównego
we wtorek te laborki na 8.15 niestety mamy.
w sprawie szkolenia bibliotecznego, pozwoliłem sobie w imieniu całej grupy wysłać maila do biblioteki... a jak w pon nie odpiszą, to we wtorek poszukam gdzie to oni urzędują i pogadam (chyba, że ktoś inny chce; P ) -
Katsia
To naprawdę cudowne, ze niektórzy mają takie społeczniackie ciągoty :P
Dzięki :] -
-
Anonim
Jak ktoś jeszcze będzie chciał skorzystać, to mogę udostępnić moją małą mapkę dojazdową. Mam nadzieję, że komuś się przyda ; ]
Nie bijcie za mój multikolorowy skaner ; < -
-
MatizS
myślę, że na tej stronie pod enigmatycznym hasłem: "Materiały dla studentów" będą te cudowne zetki z których mamy się ogarniać na ćwiczenia
http://www.mini.pw.edu.pl/~ewiechno...
tylko panie doktor docent cośtam cośtam poda nam tajne haslo do tych zasobów...
w sprawie szkolenia bibliotecznego, nie odpisali mi, więc jutro pójdę tam i może wtedy coś się uda :) -
MatizS
czyli miałem racje ze stroną :) zdjęcie na stronce ma imponujące; P
jakby ktoś nie pamiętał:
user: student
password: ibeem
niech ktoś napisze proszę jak teraz wygląda czwartek, to poprawie ten mój plan... -
Anonim
Czwartki
12.15-14 PTIB s162
14.15-16 AFB s162
czyli oszczędzili nam wycieczki na mchtr; )
-
MatizS
dzięki. oto poprawiony plan (bo na stronie EiTI nie raczyli go poprawić :-/ )
przez tę zmianę muszę teraz po raz kolejny zmienić termin szkolenia bibliotecznego. jak w końcu coś się wyjaśni to ogłoszę. -
Anonim
Co do strony EiTI, to strzelam, że zmienią to dzisiaj około 20., jak już skończą pracę w dziekanacie i ktoś będzie łaskaw o nas pomyśleć :p
No chyba że stosują politykę "gablotka przy 118 waszą świątynią i bogiem"... -
Anonim
nie no przeciez my musimy radzic sobie sami... i tak nie najgorzej nam to wychodzi, a jak na razie to te zmiany w planie sprawiaja, ze nam sie tylko skraca:P -
Anonim
-
Katsia
W sumie zgadzam się z wypowiedzią powyżej... ale anatomia po algebrze mogłaby być nie do wykonania... -
Anonim
-
Anonim
Dobra, patrzmy na plusy - mamy dziennie max 6h zajęć i tylko 2 lub 3 przedmioty :)
A skoro już o tym mowa - jak wam się podobała dzisiejsza algebra? Wychodząc z klasy zauważyłem, że miny niektórych przypominały co najmniej paraliż twarzy :D -
Katsia
Ja mogłam mieć paraliż, bo mózg mi już wysiadł pod koniec... nie wiem nawet czy w dobrej kolejności spisywałam z tablicy bo tak nimi machała że prze oczami mi się rozmazywało -
Julo
Jak na razie 3 godziny algebry pod rząd to moim zdaniem największa wada tego planu :P -
AgAtA
nie martw się, pisałaś w dobrej kolejności bo musiałam wrzucić 4 bieg więc przy okazji kontrolowałam nie tylko mój ale i Twój zeszycik; ) -
MatizS
4 bieg? jak to zrobiłaś? to trzeba jakieś kody tajne wpisać czy co :P -
AgAtA
-
MatizS
nie istotne :) w końcu na polibudzie jesteśmy :) wypróbuje tę sztuczkę przy pierwszej nadarzającej się okazji :P
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne