-
Pan Moderator
Tutaj będę umieszczał ogłoszenia dotyczące spraw instytutowych ze strony starosty(czyli mnie) lub samorządu studenckiego.
-
Pan Moderator
Poszukuję chętnej osoby do pomocy przy samorządzie 1 roku IINiSB. Zgłoszenia proszę kierować tutaj lub na adres: m.mikuczynski@student.uw.edu.p l.
Pozdrawiam -
Pan Moderator
Proszę pamiętać o zapisaniu się do grupy e-mailowej studentów 1 roku IINiSB, ponieważ wysłane tam informacje będę traktował jako że dotarła do WSZYSTKICH studentów pierwszego roku.
Adres e-mailowy grupy: iinsb.2009.10@gmail.com a hasło mogę podać osobiście.
W folderach e-maila znajdziecie informacje jak przekierować wysyłane tam e-maile na Wasze osobiste skrzynki pocztowe e-mail.
-
Hepatia
>inaccessible man napisał
>Poszukuję chętnej osoby do pomocy przy samorządzie 1 roku
>IINiSB.
masz na myśli bycie w samorządzie czy swojego zastępce? -
-
Pan Moderator
>Hepatia napisała:
>>inaccessible man napisał
>>Poszukuję chętnej osoby do pomocy przy samorządzie 1
>roku
>>IINiSB.
>
>masz na myśli bycie w samorządzie czy swojego zastępce?
swojego zastepce- tzn. moze byc to funkcja rownorzedna;) -
トマス
pamiętaj że tzw "samorząd" to tak naprawdę zarząd samorządu i jest wybierany w wyborach ogólnoinstytutowych.
Mam nadzieję że jedziesz jutro... -
Pan Moderator
Chodzi mi tylko o samorzad 1 roku IINiSB. Zresztą chyba każdy załapał;)
Tak w ogóle to wysłałem Ci e-maila na u-maila Tomciu:D -
Vasper
>inaccessible man napisał
>Chodzi mi tylko o samorzad 1 roku IINiSB. Zresztą chyba
>każdy załapał;)
Na studiach nie ma tak jak w szkole (czyli, że każda klasa ma swój samorząd). Samorząd tworzy każdy student - natomiast pod koniec października, ze wszystkich pięciu roczników, wybieranych jest pięć osób do zarządu samorządu...;) -
Pan Moderator
Wiem.Błąd rzeczowy...chyba z przyzwyczajenia z 10 letniej kariery samorządowej:D
-
Kikuchi
A tak w ogóle to U-Mail ssie i maile potrafią dojść po tygodniu od wysłania (miałem taki przypadek dwa razy w ciągu ostatniego miesiąca).; < -
Pan Moderator
-
Vasper
REJESTRACJA NA ZAJĘCIA W SEMESTRZE LETNIM:
OG-uny:
*I tura, od: 2009-12-07 21:00:00, do: 2009-12-31 23:59:00, limit wydanych żetonów: 90xOG , tura przeznaczona dla grup dedykowanych , tura z giełdą
*II tura, od: 2010-02-03 21:00:00, do: 2010-02-28 23:59:00, limit wydanych żetonów: 700xOG , tura z giełdą
WF:
*I tura zapisów na zajęcia WF, od: 2010-02-01 21:00:00, do: 2010-02-14 23:59:00, limit wydanych żetonów: 30xWF , tura z giełdą
*II tura zapisów na zajęcia WF, od: 2010-02-16 21:00:00, do: 2010-02-19 23:59:00, limit wydanych żetonów: 60xWF , tura z giełdą
LEKTORATY:
*I tura, od: 2010-02-15 21:00:00, do: 2010-02-25 23:59:00, limit wydanych żetonów: 120xLEK , tura z giełdą -
Anna Pietrzak vel Ancor
Mam nadzieję, że starosta mi wybaczy, ale nie chciałam zakładać osobnego wątku na radosną nowinę, zwłaszcza, że ostatnio lubi wyskakiwać przekroczony limit wątków :P
Ze strony BUW:
"Z okazji dziesiątej rocznicy otwarcia gmachu BUW na Powiślu, prosimy o przejrzenie - podczas porządków świątecznych - własnych i odziedziczonych księgozbiorów domowych.
Jeśli Państwo znajdą książki ze znakami własnościowymi naszej Biblioteki, będziemy wdzięczni za ich zwrot.
W przypadku książek przetrzymanych, a zwróconych wyłącznie w okresie od 15 grudnia do 23 grudnia 2009 r. zobowiązujemy się nie pobierać opłat za przetrzymanie książek i nie zadawać kłopotliwych pytań.
Książki można oddać również ochronie przy wejściu (ul. Dobra 56/66)." -
Kasia_Katarzyna
-
トマス
Dla tych co nie używają twarzoksiążki a chcą zobaczyć zdjęcia z wigilii:
http://www.facebook.com/album.php?a... -
Paula.
Nie wiem, czy wiecie, ale jutro są zapisy na zajęcia instytutowe. O 21:30 :) -
Pan Moderator
-
Pan Moderator
-
Kikuchi
Rejestracja na zajęcia semestru zimowego i całoroczne odbywające się w IINISB rozpoczną się w następujących terminach:
Studia I stopnia:
1 rok, 2 rok, 3 rok, przedmioty fakultatywne - 20 września 2010 godzina 21:30
Blok EDU - patrz studia II stopnia
via http://www.lis.uw.edu.pl -
(o: Aneta :o)
Hej,
szukamy osób chętnych do zapisania się na zajęcia z Psychologi, jest to przedmiot z bloku EDU, ale można go potraktować jako fakultet (6 ECTS!), przedmiot jest całoroczny. Jeśli nie zbierzemy 10 osób ( jest już ok. 5) to niestety nie ruszy....
Zajęcia są w Czwartki, wykład co drugi czwartek o 11.30, ćwiczenia co tydzień o 13.15.
Osoby chętne proszę o kontakt na priv.