IINiSB UW II rok licencjacki (2009-2012) [93]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Pan Moderator

Tutaj będę umieszczał ogłoszenia dotyczące spraw instytutowych ze strony starosty(czyli mnie) lub samorządu studenckiego.
  • Pan Moderator

Poszukuję chętnej osoby do pomocy przy samorządzie 1 roku IINiSB. Zgłoszenia proszę kierować tutaj lub na adres: m.mikuczynski@student.uw.edu.p l.

Pozdrawiam
  • Pan Moderator

Proszę pamiętać o zapisaniu się do grupy e-mailowej studentów 1 roku IINiSB, ponieważ wysłane tam informacje będę traktował jako że dotarła do WSZYSTKICH studentów pierwszego roku.
    Adres e-mailowy grupy: iinsb.2009.10@gmail.com a hasło mogę podać osobiście.
    W folderach e-maila znajdziecie informacje jak przekierować wysyłane tam e-maile na Wasze osobiste skrzynki pocztowe e-mail.

• Hepatia

>inaccessible man napisał
    >Poszukuję chętnej osoby do pomocy przy samorządzie 1 roku
    >IINiSB.

masz na myśli bycie w samorządzie czy swojego zastępce?
  • Pan Moderator

>Hepatia napisała:
    >>inaccessible man napisał
    >>Poszukuję chętnej osoby do pomocy przy samorządzie 1
    >roku
    >>IINiSB.
    >
    >masz na myśli bycie w samorządzie czy swojego zastępce?

swojego zastepce- tzn. moze byc to funkcja rownorzedna;)
  • トマス

pamiętaj że tzw "samorząd" to tak naprawdę zarząd samorządu i jest wybierany w wyborach ogólnoinstytutowych.
    Mam nadzieję że jedziesz jutro...
  • Pan Moderator

Chodzi mi tylko o samorzad 1 roku IINiSB. Zresztą chyba każdy załapał;)
    Tak w ogóle to wysłałem Ci e-maila na u-maila Tomciu:D
  • Vasper

>inaccessible man napisał
    >Chodzi mi tylko o samorzad 1 roku IINiSB. Zresztą chyba
    >każdy załapał;)

Na studiach nie ma tak jak w szkole (czyli, że każda klasa ma swój samorząd). Samorząd tworzy każdy student - natomiast pod koniec października, ze wszystkich pięciu roczników, wybieranych jest pięć osób do zarządu samorządu...;)
  • Pan Moderator

Wiem.Błąd rzeczowy...chyba z przyzwyczajenia z 10 letniej kariery samorządowej:D
  • Kikuchi

A tak w ogóle to U-Mail ssie i maile potrafią dojść po tygodniu od wysłania (miałem taki przypadek dwa razy w ciągu ostatniego miesiąca).; <
  • Pan Moderator

Wszystkie ogłoszenia będą publikowane na e-mailu roku;)
  • Vasper

REJESTRACJA NA ZAJĘCIA W SEMESTRZE LETNIM:

OG-uny:
    *I tura, od: 2009-12-07 21:00:00, do: 2009-12-31 23:59:00, limit wydanych żetonów: 90xOG , tura przeznaczona dla grup dedykowanych , tura z giełdą
    *II tura, od: 2010-02-03 21:00:00, do: 2010-02-28 23:59:00, limit wydanych żetonów: 700xOG , tura z giełdą

WF:
    *I tura zapisów na zajęcia WF, od: 2010-02-01 21:00:00, do: 2010-02-14 23:59:00, limit wydanych żetonów: 30xWF , tura z giełdą
    *II tura zapisów na zajęcia WF, od: 2010-02-16 21:00:00, do: 2010-02-19 23:59:00, limit wydanych żetonów: 60xWF , tura z giełdą

LEKTORATY:
    *I tura, od: 2010-02-15 21:00:00, do: 2010-02-25 23:59:00, limit wydanych żetonów: 120xLEK , tura z giełdą
  • Anna Pietrzak vel Ancor

Mam nadzieję, że starosta mi wybaczy, ale nie chciałam zakładać osobnego wątku na radosną nowinę, zwłaszcza, że ostatnio lubi wyskakiwać przekroczony limit wątków :P

Ze strony BUW:

"Z okazji dziesiątej rocznicy otwarcia gmachu BUW na Powiślu, prosimy o przejrzenie - podczas porządków świątecznych - własnych i odziedziczonych księgozbiorów domowych.

Jeśli Państwo znajdą książki ze znakami własnościowymi naszej Biblioteki, będziemy wdzięczni za ich zwrot.

W przypadku książek przetrzymanych, a zwróconych wyłącznie w okresie od 15 grudnia do 23 grudnia 2009 r. zobowiązujemy się nie pobierać opłat za przetrzymanie książek i nie zadawać kłopotliwych pytań.

Książki można oddać również ochronie przy wejściu (ul. Dobra 56/66)."
  • Kasia_Katarzyna

bardzo mi się podoba fragment z niezadawaniem kłopotliwych pytań :P
  • トマス

Dla tych co nie używają twarzoksiążki a chcą zobaczyć zdjęcia z wigilii:

http://www.facebook.com/album.php?a...
  • Paula.

Nie wiem, czy wiecie, ale jutro są zapisy na zajęcia instytutowe. O 21:30 :)
  • Pan Moderator

Wiemy, wysłałem info na skrzynke nasza.
  • Pan Moderator

E-mail roku aktywny ponownie. Hasło to samo co przedtem.
  • Kikuchi

Rejestracja na zajęcia semestru zimowego i całoroczne odbywające się w IINISB rozpoczną się w następujących terminach:

Studia I stopnia:
    1 rok, 2 rok, 3 rok, przedmioty fakultatywne - 20 września 2010 godzina 21:30
    Blok EDU - patrz studia II stopnia

via http://www.lis.uw.edu.pl
  • (o: Aneta :o)

Hej,
    szukamy osób chętnych do zapisania się na zajęcia z Psychologi, jest to przedmiot z bloku EDU, ale można go potraktować jako fakultet (6 ECTS!), przedmiot jest całoroczny. Jeśli nie zbierzemy 10 osób ( jest już ok. 5) to niestety nie ruszy....

Zajęcia są w Czwartki, wykład co drugi czwartek o 11.30, ćwiczenia co tydzień o 13.15.

Osoby chętne proszę o kontakt na priv.
| |

Grono byblotekarzy:P

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)