-
Anonim
Hehe, czeka was jeszcze 4 x PI :D
Do rzeczy: Normy mamy. Nie bardzo wiem jak to załatwić, żeby wam dać... -
Kuba
>Leelaa napisała:
>Hehe, czeka was jeszcze 4 x PI :D
Jeśli mówisz o ilości PI, to jest jeszcze PI V.
>Do rzeczy: Normy mamy. Nie bardzo wiem jak to załatwić,
>żeby wam dać...
Wywiesić ogłoszenie na korytarzu. I w Wyborczej zamieścić też. -
Kikuchi
>Leelaa napisała:
>Hehe, czeka was jeszcze 4 x PI :D
>
>Do rzeczy: Normy mamy. Nie bardzo wiem jak to załatwić,
>żeby wam dać...
Na stronie PKN-u można zamówić przeca. Jak zapłacisz, to będziesz mogła oddać komu chcesz. :P -
Anonim
>Kuba napisał
>Jeśli mówisz o ilości PI, to jest jeszcze PI V.
Przecież właśnie to napisałam. Jeszcze cztery PI ich czeka. Bo jeden już mają. -
-
Pan Moderator
-
Nina
wyjaśnić pojęcia: strona tytułowa, strona redakcyjna, objętosć książki, format, tytuł równoległy, 6 strefa opisu, seria wydawnicza, 2 stopień szczegółowości...z tego co ja mam zapisane... bo pamiętam niewiele;) -
Bi:D
wydaje mi sie, ze mamy zapoznac sie z normami bibliograficznymi dotyczacymi ksiazki....(PN-82/N-01152.01 Opis bibliograficzny. Książki
PN-N-01152-1/A1:1997 Opis bibliograficzny. Książki. Zmiana A1)
Ale nie jestem pewna, czy to wszystko -
Anonim
-
Pan Moderator
>Black_Rose666 napisała:
>wydaje mi sie, ze mamy zapoznac sie z normami
>bibliograficznymi dotyczacymi ksiazki....(PN-82/N-01152.01
>Opis bibliograficzny. Książki
>PN-N-01152-1/A1:1997 Opis bibliograficzny. Książki. Zmiana
>A1)
>
>Ale nie jestem pewna, czy to wszystko
a skąd to wziąć? -
Kasia Niemiec
jest w bibliotece chyba
i jeszcze tak ode mnie- nie sugerujcie sie niesprawdzaniem listy na cwiczeniach, poniewaz zaliczenie u p Franke wystawia sie na podstawie ilosci wklepanych do bazy opisów książek oraz dokumentów- my dowiedzielismy sie o tym, jak juz była sytuacja ze niektóre osoby miały 20 tych rekordów, a niektóre po jednym- wiec lepiej chodzcie, róbcie to i pilnujcie zeby nikt jakos za bardzo nie odstawał z ta iloscia -
Anonim
Tak, Kaśka zasuwała na przedostatnich zajęciach xD
A i nie ma dolnej granicy rekordów :) Jeżeli większość osób ma np. 30 to granicą prawdopodobnie będzie 25. A jeżeli większość ma np. 15 to granicą będzie np. 10. Kto będzie miał mnie- z tego co pamiętam chyba musiał rozmawiać z panem. -
Pan Moderator
Czy jeżeli ktoś prowadził notatki z ćwiczeń to czy mógłby ktoś napisać które to normy mamy przeczytać? -
Bi:D
Jeśli masz z Ochmańskim ćwiczenia (bo nie pamiętam:P), to te co pisałam wcześniej, a teraz przepisuje:
(PN-82/N-01152.01) Opis bibliograficzny. Książki
PN-N-01152-1/A1:1997 Opis bibliograficzny. Książki. Zmiana A1
-
Pan Moderator
-
Hepatia
-
Anonim
-
anna maria
-
Nina
czy znalazłby się ktoś tak dobry i zeskanowałby te strony normy które dot.opisywania wydawnictw wielotomowych? byłabym bardzo wdzięczna:) -
call me Edwin.
co pan ochmański sobie zażyczył na zbliżający sie wtorek (27.X) ??
z gory dziekuje -
Kasia_Katarzyna
z tego co pamiętam to chciał pięć książek, które będziemy opisywać. książki jednotomowe. i to będzie na zasadzie, że będziemy się nimi wymieniać w czasie zajęć, żeby każdy miał coś innego i kogoś innego książki :)
jeszcze mam pytanie dotyczące ostatniej kartkówki. gdzie znajdują się wyniki? Bo p. Ochmański powiedział,, że "będą pod koniec tygodnia na tablicy ogłoszeń". czyli gdzie? z góry dziękuję :)