IINiSB UW II rok licencjacki (2009-2012) [93]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kasia_Katarzyna

mam jedno takie pytanie. nad tą listą jest napisane, że poprawka będzie 15 lutego. to znaczy, że to co powiedział prof. Franke, na temat tego, że nie stawia ocen niedostatecznych jest nieaktualne? jak myślicie? czy jak ktoś pójdzie do niego po wpis może liczyć na to, że jednak zada mu jakieś jedno lub dwa pytania aby podnieść tą ocenę? bo w sumie to już sama nie wiem.
  • kris86

Wątpię, a poprawka moim zdanim będzi skierowana do osób chcących podwyrzszyć sobie ocenę.
  • Pan Moderator

>Emilia napisała:
    >w tych e-mailach nic nie ma

Bardziej konkretnego nie widziałyście;)
    jak to nic nie ma?
  • Lu

a mam takie pytanie, jeśli zdałam i mimo to chcę poprawić to muszę się jutro stawić o 16 u prof.?
  • Pan Moderator

To twoja decyzja;) ja mysle ze tak...?ale jutro jest niedziela, wiec o 16 Franke pewnie bedzie jadł obiad:)
  • Hanna

>Kasia_Katarzyna napisała:
    >mam jedno takie pytanie. nad tą listą jest napisane, że
    >poprawka będzie 15 lutego. to znaczy, że to co powiedział
    >prof. Franke, na temat tego, że nie stawia ocen
    >niedostatecznych jest nieaktualne? jak myślicie? czy jak
    >ktoś pójdzie do niego po wpis może liczyć na to, że
    >jednak zada mu jakieś jedno lub dwa pytania aby podnieść
    >tą ocenę? bo w sumie to już sama nie wiem.

moim zdaniem : poprawka 15.02 bedzie skierowana do osob ktore nie zdały, prof. nie wpisze do indexu 2 tylko poprawnioną ocenę. Wątpię, aby w poniedziałek odpytywał osoby ktore nie zaliczyły, bo wtedy po co by wyzanaczał date poprawy na 15.02.? Z drugiej strony: może jak go poprosisz zeby dla Ciebie zrobił wyjatek to się zgodzi? Nie zaszkodzi sprobowac...

>Lu napisała:
    >a mam takie pytanie, jeśli zdałam i mimo to chcę
    >poprawić to muszę się jutro stawić o 16 u prof.?

z tego co mowil na wykladzie to w poniedzialek bedzie mozna konsultowac oceny jak ktos zdał a chce sie poprawic
  • Lu

>Pan Moderator napisał
    >To twoja decyzja;) ja mysle ze tak...?ale jutro jest
    >niedziela, wiec o 16 Franke pewnie bedzie jadł obiad:)

ohoho bardzo śmieszne!!!:D przez źródła zatraciłam kontakt z rzeczywistością...i nie wiem nawet jaki jest dzień tygodnia:/
  • Gofsa

yeah 3+ mi w zupełności wystarczy :D!!!!!!!
  • Bi:D

też 3+, ale bym chciała poprawić...tylko nie w ten poniedziałek...
  • Gofsa

podziwiam ambicję :D
  • Książe ale i Mąż Stanu

O_o !!!!! ja też podziwiam. Ja wczoraj popłakałam sie prawie ze szczęścia, jak usłyszałam o swoim 3+. to jest CUD!
  • MiNkShMinK

e tam, pieprzycie; P
  • Yvonne

a jak wpisujemy w indeksie. Ma być w jednej rubryce z zaliczeniem z ćwiczeń, czy trzeba w nowej wpisać egzamin ??
  • Aleksander

Jeszcze jedno pytanie z gatunku "czy macie...": czy macie już oceny z PI I w USOSwebie? :)
  • Kasia_Katarzyna

podobny oceny mają być w USOSie do końca marca, więc jest jeszcze czas, żeby to uzupełnić :)

a pamiętacie swoje pytania z egzaminu? bo wiem, że było kilka wersji. jak pamiętacie - to napiszcie :)
| |

Grono byblotekarzy:P

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)