-
.
jak ma wyglądać ta poprawka? forma ustna podobnie jak w trakcje ogłaszania ocen?? -
.
maaaaaaaaaa ktoś te pytania z obu grup na poprawę??? jak nauka idzie do źródełek? -
kac.
podobno katarzyna k. jest w posiadaniu pytań obu grup. (przepraszam za denuncjację;)
również jestem zainteresowany niezmiernie. :)
nauka idzie do dupy. -
MiNkShMinK
>kac. napisał
>podobno katarzyna k. jest w posiadaniu pytań obu grup.
>(przepraszam za denuncjację;)
>
>również jestem zainteresowany niezmiernie. :)
>
>nauka idzie do dupy.
Katarzyna K. wysłała nawet je na maila, a że ktoś inteligentny wykasował to już nie jej wina :P -
-
anna maria
a odpowiedzi! jak by ktoś je miał bardzo proszę o wysłanie ich na maila. -
MiNkShMinK
-
Hepatia
-
Książe ale i Mąż Stanu
UZUPEŁNIENIE ( Ci, którzy zaglądali, będą wiedzieć o co chodzi; ] ) ---> Przy odp od Magdy Paul przy pyt 20 pojawiaja sie watpliwości.
Kandziorze - cenzura.
,,Bez cenzury 1976-1989 : literatura, ruch wydawniczy, teatr : bibliografia/ Jerzy Kandziora, Zyta Szymańska, przy współpracy Krystyny Tokarzówny; pod redakcją Jerzego Kandziory. "
Lelewel - tak, inkunabuły. --> LELEWEL J.:
Bibljograficznych ksiąg dwoje, w których rozebrane i pomnożone zostały dwa dzieła Jerzego Samuela Bandtke Historja drukarń krakowskich - tudzież Historja Bibljoteki Uniw. Jagiell. w Krakowie, a przydany katalog inkunabułów polskich/ Joachim Lelewel. T. 1. - Warszawa : Hieronim Wilder, 1927. - 280
Finkel - żrodlo hist.
Starowolski - setnik
Bush - memex
Malcles – bibliografia bibliografii
Kandziora - cenzura
Muszkowski - kontynuacja est.
-
Bi:D
Informuję,że przesłałam część odp. na pytania dom obu grup na maila:) mam nadzieję,że się przydadzą:D -
MiNkShMinK
http://aquawoman.webpark.pl/ - kopalnia wiedzy :)