XTTTI` [43]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

hmm bo ja woze lepki htg na autku i sie zastanawiam czy ktos jeszcze takowe wozi czy juz tylko ja i czy wogole to jeszcze istnieje???

pozdr
  • Specter

Ja mam na obydwu samochodach w dalszym ciagu
  • Michał

jest jeszcze i bedzie:D:D:D
  • Anonim

no to dobrze bo chodza plotki ze nie ma htg z tad moje pytanie
  • bero

bero tez nadal ma
  • Konrad Słomina

Pewnie jak zwykle plotki rozpowszechniaja ludzie ktorzy najmniej orientuja sie w temacie ale najwiecej maja do powiedzenia......
  • Anonim

Kondi nie denerwuj sie tak ja nie mam zamiaru ich zrywac ale chcialem sie upewnic i dalej dumnie je wozic na autku :)
  • Anonim

ja nie puszczam plotek. :P
    zreszta trudno by było bo mnie wogóle ostatnio nie ma :/
    co do topicu to ja woze tylko "liste obecnosci"
    :)
    nie mam HTG ani Fun ale moze kiedys wróce do naklejek htg , jak Bóg da a partia pozwoli :P
  • Luśka

oczywiście, że MY na naszym GOLFIKU mamy naklejeczki i jakoś nie śpieszymy sie do ich zrywania htszz HTG htszz
  • Anonim

haha no to spoko to moze zrobimy jakies mini spota klubowego ale nie na zasadzie kazdy drze morde co chce albo jakie chce logo albo inne pierdy tylko grillek i pokojowa atmosfera(czyt.wyglupow i smiechow)
  • Konrad Słomina

Ja sie wcale nie denerwuje na Ciebie ani nikogo innego... tylko czasami dziwia mnie osoby ( i nie chodzi mi tu o Ciebie) ktore rozne dziwne rzeczy rozpowiadaja, delikatnie mowiac, mijajace sie z prawda
  • Konrad Słomina

i ogolnie "klub", o ile mozna tak to nazwac, to nie naklejki tylko ludzie.... tak bylo wczesniej i nie bylo zadnych klotni ani awantur..... po prostu grupa znajomych ktorych laczy milosc do autek i ktorzy lubia ze soba spedzac czas i sie wspolnie bawic.
  • Anonim

no wlasnie tak ale to co mowisz sie rozpadlo...bo chyba(tez nie mowie o Tobie) zapomniala o paru osobach...albo zaczela sie fochowac nie wiadomo na co....a ja doskonale wiem ze to nie naklejki tworza klub a klimat jaki panuje miedzy ludzmi wiec sprobojmy moze zrobic jakis krok w tym kierunku.Z tad moje pytanie o grillka.
  • SzukaszNewCarsMamBestPrice

OJ Ludzie, klub HTG rośnie w siłe , co dzień nowy car z dumna naklejką przybywa, ale tak jak Kondi wspomniał to jest grupa znajomych którzy tworzą HTG i bedzie trwał forever......

Pozdro dla wszystkich którzy wożą naklejkę oznaczającą że jego car powstał w Leningradzie; ) lubie tą opowieść jak ktoś sie pyta co to oznacza; )
  • Anonim

ja mam naklejke htszzzzzzzzz, a pytania i odpowiedzi a co to znaczy sa faktycznie bardzo ciekawe
  • Anonim

Panowie to mła Anatol u mnie sa : 2x e 34 plus rekin i doszły seat(srebrny )ibiza plus golf 2 i clio ciemne na numerach WND (nowy dwór) więc ekipa wzrasta nie ma co płakać :P pozdro all.
  • SzukaszNewCarsMamBestPrice

TE ANATOLIJ, ZAGLĄDNIJ KEDYS DO KOLEGI

hTSZZZZZZZZZZZ
  • Anonim

Spoko spoko Sierioża ja do Ciebia dobiju jak będu mieć troszku wolnu czasu :P się mnie rymło buheheh pozdro for all HTG DREAM TEAM :p (rexio rośnie w siłłe ) więc najpier usłyszysz a potem zobaczysz....... heheh
  • Anonim

będzie nowy samochód w barwach HTG. powerd by Dziadek
  • mlody bog

a kedzior wolno jezdzi i w dodatku skrotami :)
  • 1
  • 2