PW WZ Zarządzanie magisterskie '09 [101]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ElFilipo

...ihala Madrid!

Tym optymistycznym akcentem kończę powitalny wątek (stworzony tylko dlatego, że grono, normalnie wyglądające jak dzieło ślepego gimnazjalisty, bez tematów prezentuje się jeszcze gorzej).
  • H3LGA

Bawisz sie w Kryskę i Karima :> Zazdrośnik :P
  • ElFilipo

Mogę się zabawić w Raúla i Ci zaklaskać.; )
  • --gunia--

Ja chyba jako moderator w Regulaminie dopiszę punkt o ZAKAZIE PROMOWANIA W SWOICH WYPOWIEDZIACH HISZPAŃSKICH KLUBÓW FUTBOLOWYCH
  • H3LGA

Mogę promować i niemieckie ; ) Ale i tak wiadomo kto jest najlepszy :P Hala
  • ElFilipo

>--gunia-- napisała:
    >Ja chyba jako moderator w Regulaminie dopiszę punkt o
    >ZAKAZIE PROMOWANIA W SWOICH WYPOWIEDZIACH HISZPAŃSKICH
    >KLUBÓW FUTBOLOWYCH

O przepraszam Cię bardzo, ja promuję sekcję hokeja na trawie.
  • --gunia--

więc oficjalnie zmieniłam ten wątek na sportowy :-P, podoba mi się ta władza :-) ... i tak wszyscy wiedzą, kto jest najlepszy!

A może uda się skompletować grupę chętnych na wypad na siatkarski mecz: Neckermann AZS Politechnika Warszawska (dawniej J.W. Construction AZS Politechnika Warszawska), przypominam że w kalendarzu akademickim znajdują się kupony zniżkowe na bilet.
  • H3LGA

Jak sportowe to ciekawe czy Argentyńcom uda się awansować do MŚ, oby nie...

A siatka... można pomyśleć.
  • --gunia--

No tak trzeba szukać jakiś reprezentacji skoro "nasi" kolejny mecz O COŚ mają w czerwcu 2012...

• Anonim

"nasi" wczoraj poszaleli, dawno nie widziałem meczu w którym jak to powiedzał Majewski che się wygrać stwarza się sytuację strzela bramkę i przegrywa mecz!! dobrze nie bede miał sentymentów przy obstawianiu wyników na mistrzostwach w RPA. Szkoda że Turcja chyba nie awanasowała bo na niej mozna było zarobić podczas ostatniego euro; -)
  • H3LGA

Damy radę z Islandią? Mogliby się ogarnąć po brąz :P
  • Anonim

no i nie wyszlo...
| |

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)