-
ElFilipo
...ihala Madrid!
Tym optymistycznym akcentem kończę powitalny wątek (stworzony tylko dlatego, że grono, normalnie wyglądające jak dzieło ślepego gimnazjalisty, bez tematów prezentuje się jeszcze gorzej). -
H3LGA
-
ElFilipo
-
Ja chyba jako moderator w Regulaminie dopiszę punkt o ZAKAZIE PROMOWANIA W SWOICH WYPOWIEDZIACH HISZPAŃSKICH KLUBÓW FUTBOLOWYCH
-
-
H3LGA
Mogę promować i niemieckie ; ) Ale i tak wiadomo kto jest najlepszy :P Hala -
ElFilipo
>--gunia-- napisała:
>Ja chyba jako moderator w Regulaminie dopiszę punkt o
>ZAKAZIE PROMOWANIA W SWOICH WYPOWIEDZIACH HISZPAŃSKICH
>KLUBÓW FUTBOLOWYCH
O przepraszam Cię bardzo, ja promuję sekcję hokeja na trawie. -
więc oficjalnie zmieniłam ten wątek na sportowy :-P, podoba mi się ta władza :-) ... i tak wszyscy wiedzą, kto jest najlepszy!
A może uda się skompletować grupę chętnych na wypad na siatkarski mecz: Neckermann AZS Politechnika Warszawska (dawniej J.W. Construction AZS Politechnika Warszawska), przypominam że w kalendarzu akademickim znajdują się kupony zniżkowe na bilet. -
H3LGA
Jak sportowe to ciekawe czy Argentyńcom uda się awansować do MŚ, oby nie...
A siatka... można pomyśleć. -
No tak trzeba szukać jakiś reprezentacji skoro "nasi" kolejny mecz O COŚ mają w czerwcu 2012...
-
Anonim
"nasi" wczoraj poszaleli, dawno nie widziałem meczu w którym jak to powiedzał Majewski che się wygrać stwarza się sytuację strzela bramkę i przegrywa mecz!! dobrze nie bede miał sentymentów przy obstawianiu wyników na mistrzostwach w RPA. Szkoda że Turcja chyba nie awanasowała bo na niej mozna było zarobić podczas ostatniego euro; -) -
H3LGA
-
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Mokotów
- Załóż własne grono tematyczne