-
Czerwona
te testy i szkolenia są by nas zniszczyć...
hmmm czy wy macie wpisy po szkoleniu bibliotecznym? -
Joszka
-
kle
>radzę przyjść, nawet jeśli się nie było na
>wcześniejszych zajęciach.
jutro
w 205, a o której, o której?
i co to jest to powi?! -
Joszka
-
-
kle
-
Brzytwa Ockhama
Ja pozwolę sobie dopytać: jakie dokładnie są warunki zaliczenia WDTK (informatyki) na studiach dziennych? Macie jakiś test, albo wykonujecie jakieś zadania?
Na międzystudencką pomoc czeka student zaoczny.; -) -
Anonim
no nas rozliczał z obecności tudzież aktywności na tych trzech wykładach (które, dzięki prowadzącemu wyjątkowo stratą czasu taką nie były). miał rzucać monetą, ale nie wyszło. tym którzy nie byli na żadnym z "zajęć" ale przyszli na ostatnie daje jakąś notatkę do napisania na stronę a4 zdaje się
przy czym, drogi Ockhamie, on coś wspominał, że co tryb studiów to wygląda inaczej i że dzienni mają szczęście w stosunku do wieczorowych czy tam zaocznych, którzy rzekomo mają cały semestr tychże zajęć. ale nie wiem jak to faktycznie wygląda. -
Brzytwa Ockhama
Dziękuję za odpowiedź.
Faktycznie, na studiach zaocznych mieliśmy zajęcia z WDTK przez cały semestr (najpierw stacjonarnie, potem przez Internet) a na koniec czeka nas test.
Ciekawe skąd ta różnica... -
Mleczuś ; )
Eeem tego tteges... Ktoś wie czy grupa 5 z hfsu będzie teraz rzeczywiscie miala zajecia z Czubak, czy z Boczarem, tak jak on zreszta to mówil? Trzeba bedzie sie przepisac :< -
badmaś
hmmm ja nie wiem w której jestem w grupie, w 4 albo 5, ale
jeśli mówisz o piątkowej grupie z 11.30, to z boczarem, a jeśli o tej z 13.15, to z czubaką; )
albo w ogóle mi się pokręciło
no ale może przynajmniej ktoś zauważy!; ) -
Czerwona
-
Mleczuś ; )
ooch jak dobrze, że przez przypadek opuściłam zajęcia! :D aach dzienksi -
Czerwona
-
Mleczuś ; )