Filozofia UW 09-14 [58]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Lothloria

mam do wynajecia pokoj na sadybie (zaraz kolo sadyba best mall). pokoj jest duzy i przechodni do kuchni. z wlasnego doswiadczenia wiem, ze nie stanowi to problemu, zwlaszcza ze lokatorow nie ma wlasciwie calymi dniami. mieszkanie jest wyposazone we wszystkie dobra materialne jakie potrzebne sa studentowi. osiedle jest spokojne, zero drechow i innych gadow. na uczelnie jakies 20 minut bez przesiadek. generalnie imprez nie urzadzamy, ale popic lubimy. wszystkie zainteresowane osoby prosi sie o kontakt pod numerem telefonu 509 398 092 lub mail: nikt15@autograf.pl
    Ps. Cena to 600 zł. + opłaty sięgające w porywach 50zł. Do tego dochodzi również kaucja wysokości 333zl., która zwracana jest przy wyprowadzce, oczywiście zakładając, że nie wybiło się dziury w ścianie żeby uczynić pokój np. również przechodnim do łazienki.
  • a

Witam,
    jestem studentką polonistyki UW. Poszukuję samodzielnego, umeblowanego pokoju do wynajęcia od 1 listopada. Szanuję prywatność innych osób i dbam o porządek. Zależy mi na w miarę spokojnych współlokatorach i możliwości podłączenia do internetu.
    Proszę o kontakt przez grono lub na maila joasiachi@gmail.com
    Pozdrawiam
    Asia
| |

Filozofia

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)