-
tak więc nadszedł czas na to by zacząć coś ze sobą robić, a jak wiadomo najlepiej coś robić w doborowym towarzystwie, takoż wychodzę z propozycją cyklicznych spotkań, ale żeby nie było bylejako określam pewne pomysły, które oczywiście podlegają negocjacjom i proponuje żeby
a) ustalić wieczorek pokerowy - np. w poniedziałki.
b) znaleźć chętnych do sesji rpg, bo choć od lat mam w tej dziedzinie przerwę to z wielką chęcią bym jakoś starą znajomość z tym typem rozrywki odnowił...
c) ustalić w ramach szeroko pojętej "integracji" jakąś cykliczną imprezę/spotkanie - np w soboty.
czekam na wszystkie propozycje, sugestie i zgłoszenia. w końcu nie samymi myślami człowiek i student żyje...
P.S. pozdrowienia dla filozofów; ) -
szakal
-
Anews
ze swojej strony wspierałabym c. - coś na sportowo.
może by tak pociąć sobie w siateczkę w sobotę z rana?
tylllko ze ja nie mam pojęcia jak wyglądałoby coś takiego od strony organizacyjnej o tej porze roku w mieście pt. Warszawa... :P -
organizacja ogólna to nie problem, problemem byłoby dobranie pory odpowiedniej dla wszystkich. bo różni ludzie mają różne definicje "rana"; )
-
-
Anonim
w ogóle to w nadchodzący piątek, w godzinach okołopopołudniowych (najpewniej po tym jak ostatnia z grup skończy HFS) będzie piłka nożna. Nie wiadomo gdzie, nie wiadomo o której, ale zagramy, do jasnego Platona! -
ИГОРЬ
>Anews napisała:
>ze swojej strony wspierałabym c. - coś na sportowo.
kto pierwszy do monopolowego? :)
-
Anews
tylkooo... co z niemotami afutbolowymi?
dla mnie rano to 9-10, ale jestem elastyczna. (człowiek guma; p) -
justyna.
-
Anonim
no, oczywiście powinny przyjść i pokibicować ulubionej drużynie (podzielimy się na analitycznych i nieanalitycznych; każdy znajdzie sobie sympatie) ! -
Pleban
>olek napisał
>no, oczywiście powinny przyjść i pokibicować ulubionej
>drużynie
Sugerujesz, że będą to same kobiety?
-
Anonim
powinny - znaczy te osoby;) ale jako że nigdy nikt tu z nikim nie grał myślę że każdy mężczyzna, który już zdecyduje się przyjść, powinien spróbować zagrać:> -
Anews
naiwnie zinterpretowałam rodzaj niemęskoosobowy jako te 'niemoty', ale jednak! szowinizm w domu i zagrodzie... -
Czerwona
>ИГОРЬ napisał
>>Anews napisała:
>>ze swojej strony wspierałabym c. - coś na sportowo.
>
>
>kto pierwszy do monopolowego? :)
>
>
a potem konkurencje typu strongman - kto uniesie więcej %; p -
szakal
-
Anonim
nie no, zagralibyśmy chyba na świeżym powietrzu, nie...? Na ursynowie jest pełno dobrych boisk, oświetlonych nawet nieraz a i metro blisko -
Pleban
Z doświadczenia wiem, że w weekendy takie boiska są zajęte. Chyba że zagramy o szóstej rano :-{) -
Anonim
nie na powietrzu o tej porze roku. zresztą, pod ręką są trzy boiska, czwarte w niedalekiej okolicy i kolejne niedaleko, wszystko przy metrze ursynów -
Anonim
OTÓŻ
piłka została urządzona na godzinę 11 w nadchodzącą sobotę. Spotykamy się najpewniej na stacji metra Ursynów. Gramy na zewnątrz! -
Grzesiek
A w niedzielę, wszelkim niemotom i nie-miłośnikom piłki, jak i tym którzy nie zbłądzili i piłkę uwielbiają, zaproponować mogę łyżwy. -
kurna chatka, tylko uważajcie bo o 11 w soboty na metrze ursynów jest też chyba sghowa gała....