-
DS
-
Monika C
Dziennikarstwo :)
Znam przynajmniej 2 zajebiście ogarniające temat osoby z niezłym doświadczeniem w montażu. -
DS
-
Pan R™
W sumie nie ma za wiele do montowania jeśli choreografia będzie dobra :)
Tylko, że trzeba w tej chwili naprawdę sporo się narobić żeby przebić sgh! -
-
Magdalena Liszka
kluczową rolę odegra operator,
zobaczcie co montreal zrobił - montażysta nałożył kolor i tyle, a wyszło przezajebiście, o ile sie nie mylę to cięć prawie tam nie ma
ktoś da radę załatwić stedicama? sądzę, że by pomogło bo z ręki trudniej się kręci
ja mam też wstępnie zainteresowanego operatora :) więc będzie git
btw shg słabe było, sztywne wykonanie fajnego pomysłu
uam bardzo pozytywnie, ale jakoś piosenka mi nie przypadła do gustu -
Game
-
Magdalena Liszka
-
Game
-
DS
>Game napisał
>może ktoś od efektów specjalnych:):):)
tak- Panie z dziekanatu... -
Magdalena Liszka
-
Anonim
jeśli ma być lepszy od najlepszych, to musi być z rozmachem. Należy przy tym znaleźć profesjonalnego operatora z zajebistą kamerą w full HD i stabilizatorem żeby podczas "spaceru" nie trzęsło obrazem. znam odpowiednich ludzi którzy by się tym zajęli - wraz z montażem - ale nie za darmo. dlatego opcja lip-dub uw jest lepsza, bo w grę wchodziłyby większe pieniądze niż dofinansowanie z budżetu samorządu wpia. -
Game
-
rokendroll
>Żużik napisał
>jeśli ma być lepszy od najlepszych, to musi być z
>rozmachem. Należy przy tym znaleźć profesjonalnego
>operatora z zajebistą kamerą w full HD i stabilizatorem
>żeby podczas "spaceru" nie trzęsło obrazem. znam
>odpowiednich ludzi którzy by się tym zajęli - wraz z
>montażem - ale nie za darmo. dlatego opcja lip-dub uw jest
>lepsza, bo w grę wchodziłyby większe pieniądze niż
>dofinansowanie z budżetu samorządu wpia.
z całym szacunkiem, ale jak czytam o jakiś nie wiem- dofinansowaniach, konkursach rywalizacjach zawodowcach itd to fuuuj....
tosz to powinna być chyba dobra zabawa i tyle. -
Game
Dobra zabawa dobrą zabawą ale nie nakręcimy tego kamerą analogową jeśli ma to jakoś wyglądac:) -
Magdalena Liszka
operatora pracującego w zawodzie, kamerę(stabilizator, full hd itp) to i ja mogę załatwić ale za free/symboliczne piwno w podzięce; ]
jak na coś miałby się dorzucać samorząd (o ile w ogóle to ma sens, bo chyba nie taka jest idea tego projektu) to do wynajęcia stedicama, są wtedy zajebiste zdjęcia
montaż to akurat w przypadku lipduba żaden problem - film to ma być 1 ujęcie, więc zostaje kwestia dostrojenia kolorów, jakiegoś wstępu i zakończenia
rozmach nie musi równać się wyrzucaniu kasy na stół :D -
>Game napisał
>Dobra zabawa dobrą zabawą ale nie nakręcimy tego kamerą
>analogową jeśli ma to jakoś wyglądac:)
A może nakręcić kilka wersji ? :D -
Magdalena Liszka
a Ty wiesz ile pracy będzie przy takiej jednej wersji? :D (już pomijam pomysł, ale synchronizacja ludzi tak, żeby wyszło 1 ujęcie?)
chociaż w sumie jakby ktoś chciał szaleć i było kilku operatorów... -
Game
chyba lepiej raz a dobrze! samo ułożenie planu naszej "podróży" jest nielada wyzwaniem:) bo między kampusem a lipową jest strefa która wypadałoby ominąc;) -
>Game napisał
>chyba lepiej raz a dobrze! samo ułożenie planu naszej
>"podróży" jest nielada wyzwaniem:) bo między kampusem a
>lipową jest strefa która wypadałoby ominąc;)
Wejście przez bramę Główną, zakończenie na dachu BUW-u ? :D -
Magdalena Liszka
>Game napisał
>chyba lepiej raz a dobrze! samo ułożenie planu naszej
>"podróży" jest nielada wyzwaniem:) bo między kampusem a
>lipową jest strefa która wypadałoby ominąc;)
dlatego może zacząć wewnątrz buwu, koło schodów i wyjść na zewnątrz przy ławeczkach itp i kończyć na górze
albo odwrotnie: start w ogrodach potem bieg ze schodów i wchodzimy do wewnątrz buwu niby do sal/wind?