TOYOTA Starlet [40]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kijek

Wpisujcie tu wasze osiagniecia zwiazane ze Starletką, ile wam spala, czy macie zamiar tunningowac a moze juz zminiliscie jej wyglad itp.
    Slowem tak jak w temacie..WSZYSTKO o...Starlet

pzdr
  • Kuba

Palila duzo, teraz pali mniej. Okolo 11 litrow przy w miare ostrej jezdzie. Oszczednie pewnie byloby duzo mniej; ).
    Co zmienilem w wygladzie? niewiele... ten samochod ma pozostac niepozorny. Polakierowane sa zderzaki i lusterka, wrzucona felga 15'' i w sumie to wszystko. Diabel tkwi w silniku :]
  • Kijek

ile $ za 15ki i jakie masz?
  • Kuba

AEZ Luna. Nie pamietam dokladnie, ale troche pona 400 PLN za sztuke.
  • Geek Widmo...

Starletka z 92 r 1.3 silnik, 55 koni:

Osiagniecia: 175 km/h na trasie do Olsztyna.

Spalanie w miescie 6 litrow.
  • AMG P.I.M.P

starlet to kuypa gowna pojezdzij polo albo lupa troszeczke prestizu
  • Kijek

polo albo lupo?Jesli chodzi o VW to zajebiscie mi sie jezdzilo Bora, ale to juz inna klasa samochodow (mimo ze to tylko Golf IV z bagaznikiem)
    .....a Starletka i tak jest mistrzowska.Zadna kupa gowna.Chyba jej nie prowadziles skoro tak mowisz....
  • Grono.Net

STARLET '96 - 175 KM GIERKÓWKĄ, TYLKO TROCHE PALI JAK SIE PRZYCIŚNIE :]

STARLET TO JEST KLASA, A JAKIEŚ TAM LUPO CZY POLO WYMIĘKA W PRZEDBIEGACH. KŁOPOTY MAJĄ NAWET GRATY Z Z 1,6
  • ewsia

Moja starletka: '97, silnik 1.3; 75 koników - najwieksza prękośc to 167 k na trasie do Płońska, a paliła sporo 6,7 l w miescie. teraz mam przerobioną na gaz no i komfort szybkiej jazdy spadł znacznie,ale za to koszty eksploatacji sa o wiele mniejsze. nie tunninguje tego autka,bo dla mnie ma urok sama w sobie;)
  • Tomek B

Moja jest też z 97r 1,3 silnik. Jechałem około 170 na radzymińskiej obwodnicy.
  • Geek Widmo...

185 km/h :D

autostrada do Krakowa :)
  • Łukasz W

siema mam pytanie nie wiecie gdzie w starlece mozna podpiąc halogeny??(inst. elektryczna)tylko nie pod akumulator. dzieki z góry za odpowiedzi
  • Łukasz W

dobra juz wiem nie wyślajcie sie; )
  • Kijek

a kazdy sie tak przejal i tyle szukal, i teraz co?Nawet dzieki nie powiesz?? :D
  • Anonim

Wiadomo ze do starletki jak do kazdej toyotki czesc dorgie.Moje pytanie taki wobec tego:
    gdzie zaopatrujecie sie w czesci i gdzie najtaniej??
  • Łukasz W

to zalezy jakie cześci i jak z kasą osobiście kupuje troche zamieników, szroty ale dla japonców na google jest tego odgroma, i zakupy przez internet:)
  • Anonim

np rozrusznik potrzebuje czy mozesz cos polecic?
  • Łukasz W

A patrzyłeś na allegro bo tam sprzedają czesci. Wystawiajaą np maske czy coś podobnego ale jak sie z nimi skątaktujesz to przewaznie sprzedają wszystko tylko wystawjają jednącześć.
    ja u tego gościa kupiłem silniczek do wycieraczki za 50 zł a cena wahała sie do w wawie 200zł tu link: http://www.otomoto.pl/index.php?sec...

• Łukasz W

tu warto sie popytac http://www.allegro.pl/search.php?st...
    a jak by co to zadam linki do szrotów
  • Anonim

moja na gierkówce raz zamkneła licznik (195km/h) :P...to dzieki zmodyfikowanemu ukł wydech.
| |

może są na gronie jacyś szcześliwi użytkownicy Starletek???

Fotki

Miejsca grona (0)