-
AnIoŁ dAgIeL na paralotni
Zamierzam kupic rower to nie bedzie jakis full wypas ale potrzebuje rady ludzi ktorzy sie na tym znaja, kwota jaka na niego przeznaczam to ok 1200 zeta, jaka firma jest najlepsza, dodam ze to rower crossowy. -
-
Tomek
kupno roweru to nie taka latwa sprawa. cena to priorytet ale zastanów się do czego on ci będzie slużyl. trudno abyś na rowerze do freeridu jechala na wycieczkęm z kolezankami do powsina. dobranie typu i rozmiaru ramy twojego roweru to jest ważne. musi być ci na nim poprostu wygodnie. osprzęt to inna bajka. za 1200 zeta żadnych super części nie dostaniesz i tu nie ma różnicy między sramem czy shimano. uwierz mam doświadczenie, pracowalem w ski teamie na karolkowej w wawie( polecam zajebisty sklep) i wiem co cię gryzie. pozdrawiam i czekam ewentualnie na jakieś newsy czy pytania. -
Wiesz co rower już kupiłam wheelera 1600 tylko że po 3 tygodniach ukradli mi go z pracy, jeździło mi się na nim znakomicie, teraz mam typowego holendra z koszem przy kierownicy kolor czarny; ) fajnie się jeździ ale nie na dłuższe trasy ogólnie jest spoko, bardzo ładny :) -
-
Tomek
to że ukradli: kicha. a to że holender to cacy. sam jeździlem parę lat na holendrze i bylem bardzo z niego zadowolony nawet jak jechalem gdzieś dalej. nie wiem dlaczego mówisz że na dluższe treasy się nie nadaje?? -
jak mam więkrzy krawężnik to muszę schodzić z roweru bo mam wrażenie że odpadną mi błotniki, strasznie podskakuje na wybojach i to niewielkich i słychać metalowy dźwięk przy każdym drgnięciu; ) -
Tomek
bywa. ten rower nie sluży do ostrej jazdy. w nim wszystko będzie brzęczeć a ty nic na to nie poradzisz. polub to poprostu:) -
Ale ja go uwielbiam szkoda tylko bo tamten czasem by sie przydał no i tak się z niego cieszyłam jak dziecko, więc poprostu było mi przykro ale wszyscy mówią, że ten jest fajniejszy :) -
Andi ZXR 750L 0 RH -
Co do roweru to polecam złożyć rower na zamówienie pod siebie. 1400 1600 zł i mamy rowerek dla nas który będzie miał wszystkie części firmowe pod właściciela. Co do firmy osprzętu to shimano jest o niebo lepsze niz sram. Oczywiście rower na takim osprzęcie za 1400 1600 zł będzie w firmowym sklepie kosztował 1800 2000 i niebędzie taki wygodny
jak rower "szyty na miarę pod właściciela"