JP

Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Katsia

No dobra, Panie i Panowie, rzucajcie pomysły - czego się uczycie na poniedziałek? Mówił co się może pojawić czy coś? Z czego się uczycie?
  • Roxi; /P

sprawdz meila; ] tego "sluzbowego"
  • Katsia

Reewelacja; ) dzięki za podpowiedź
  • Anonim

jak dla mnie będzie przeciążenie operatora;)
    Pozdro!
  • Mikołaj

Mówił chwilę na ostatnim wykładzie o tym co na tym sprawdzianie będzie. Dostaniemy kawałek kodu z brakującymi fragmentami. Spytał się też nas, co chcielibyśmy zobaczyć na nim, i jednogłośnie wybraliśmy "ułamki". Myśląc po linii najmniejszego oporu, można by się spodziewać klasy "ułamek" lub czegoś w tym stylu. ::D Jeśli nie zapomni.
  • Anna

A udało się komuś może skompilować te programy od Smolika, np. string?
    Mi wywala: [Linker error] undefined reference to 'WinMain@16' ld returned 1 exit status.
    Co z tym zrobić?
  • Anonim

A jak myślicie, czego można nauczyć się na pamięć na ten sprawdzian, żeby zdobyć choć kilka punktów? :p
  • aaa...

jasne madzia :D wystarczy ze nauczysz sie calej symfonii c++ , obowiazkowo wszystkie 3 tomy :D pytanie tylko czy kilkanascie godzin Ci na to wystarczy :P
  • Anonim

Anna , musisz te wszystkie pliki do jednego projektu wstawić i dopiero wtedy skompilować cały projekt
  • Anna

Dzięki Doonay, zdecydowanie pomogło; ]
  • Anonim

do usług;)
  • Gosha

na gmailu wstawiłam rozwiązania przedstawione przez p. Smolika na spotkaniu po sprawdzianie
  • Katsia

No nieeeee.... a pytałaś co na to jego specjaliści od praw autorskich?
  • Gosha

Zrobiłam to przecież dla Nauki przez wielkie N!; )
| |

EiTI - Inżynieria Biomedyczna

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)