- 1
- 2
-
MiNkShMinK
Czy ktoś może rozumie logikę by dr Brykczyński? I ewentualnie chciałby zostać korepetytorem? :) -
.
-
anna maria
>MiNkShMinK napisała:
>Czy ktoś może rozumie logikę by dr Brykczyński? I
>ewentualnie chciałby zostać korepetytorem? :)
ja co prawda nie mam z tym szanownym dr. ale mogę w razie czego pomoc i wytłumaczyć -
anna maria
czy ktoś mógłby mi napisać przykładowe zadania które będą na kolokwium jakie podawał Tałasiewicz? -
-
Książe ale i Mąż Stanu
Ponoć ktoś umieścił w necie tę pracę ,,tego Pana od logiki, co jest wysoki, chudy i starszy i lubi siedzieć przy biurku w pozycji platońskiej" ( JAK on się nazywa!?) , ale na naszym mailu jej nie ma.
Ktoś coś wie na ten temat? -
Emilia
-
Książe ale i Mąż Stanu
to ja wiem, ale zadnym sposobem dzis się tam nie znajdę :). A chodziły sluchy, ze mozna to znaleźć gdzieś w internecie. -
Anonim
-
Kasia_Katarzyna
mógłby m ktoś powiedzieć kiedy są wyniki u prof. Brykczyńskiego? no i gdzie :P -
Bi:D
w pon. od 10:45 w Instytucie Filozofii (Krakowskie Przedmieście 3 bodajze, pok. nr 305). przynajmniej tak mam zapisane
-
Kasia_Katarzyna
a to nie miało być w czasie dyżuru prof. B? a dyżur zaczyna on chyba od 11:30. bo chyba tak mi ktoś powiedział. -
Nina
ze strony instytutu filozofii wynika że dyżury ma w czwartek tak wogóle... i też mam zapisane że od 10.45 jutro, więc pewnie jutro tak wyjątkowo:) -
call me Edwin.
-
Kasia_Katarzyna
ale to jest "OD 10:45" czy "O 10:45"...?? :D bo literka "d" może zmienić cały sens. -
Anonim
>Kasia_Katarzyna napisała:
>ale to jest "OD 10:45" czy "O 10:45"...?? :D bo literka "d"
>może zmienić cały sens.
wg tego, co zarejestrował mój mózg "o" 10:45 -
Bi:D
-
Pan Moderator
wtedy kiedy profesor sobie tego zażyczy.... ma obowiazek chyba do końca marca wpisac oceny... -
Emilia
>Bi:) napisała:
>hej, kiedy będą wpisane oceny w USOS z logiki?
jak wszyscy zaliczą
-
Hanna
czy ktos posiada namiary do prof. Mieszko Tałasiewicza (mail, dyzur)? Na naszej stronie lis.uw.edu.pl nie ma go wymienionego :( Niestety musze sie do niego zglosic bo tylko on może wpisac przepisaną z I kierunku studiów ocenę do USOS... -
Aleksander
- 1
- 2