IINiSB UW II rok licencjacki (2009-2012) [93]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • MiNkShMinK

Czy ktoś może rozumie logikę by dr Brykczyński? I ewentualnie chciałby zostać korepetytorem? :)
  • .

chyba nikt nie rozumie :)
  • anna maria

>MiNkShMinK napisała:
    >Czy ktoś może rozumie logikę by dr Brykczyński? I
    >ewentualnie chciałby zostać korepetytorem? :)

ja co prawda nie mam z tym szanownym dr. ale mogę w razie czego pomoc i wytłumaczyć
  • anna maria

czy ktoś mógłby mi napisać przykładowe zadania które będą na kolokwium jakie podawał Tałasiewicz?
  • Książe ale i Mąż Stanu

Ponoć ktoś umieścił w necie tę pracę ,,tego Pana od logiki, co jest wysoki, chudy i starszy i lubi siedzieć przy biurku w pozycji platońskiej" ( JAK on się nazywa!?) , ale na naszym mailu jej nie ma.

Ktoś coś wie na ten temat?
  • Emilia

to można dostać u nas w bibliotece
  • Książe ale i Mąż Stanu

to ja wiem, ale zadnym sposobem dzis się tam nie znajdę :). A chodziły sluchy, ze mozna to znaleźć gdzieś w internecie.
  • Anonim

podaj maila, to Ci prześlę
  • Kasia_Katarzyna

mógłby m ktoś powiedzieć kiedy są wyniki u prof. Brykczyńskiego? no i gdzie :P
  • Bi:D

w pon. od 10:45 w Instytucie Filozofii (Krakowskie Przedmieście 3 bodajze, pok. nr 305). przynajmniej tak mam zapisane
  • Kasia_Katarzyna

a to nie miało być w czasie dyżuru prof. B? a dyżur zaczyna on chyba od 11:30. bo chyba tak mi ktoś powiedział.
  • Nina

ze strony instytutu filozofii wynika że dyżury ma w czwartek tak wogóle... i też mam zapisane że od 10.45 jutro, więc pewnie jutro tak wyjątkowo:)
  • call me Edwin.

tak, na pewno jutro w przytulnej kanciapce prof. Bryczyńskiego.

• Kasia_Katarzyna

ale to jest "OD 10:45" czy "O 10:45"...?? :D bo literka "d" może zmienić cały sens.
  • Anonim

>Kasia_Katarzyna napisała:
    >ale to jest "OD 10:45" czy "O 10:45"...?? :D bo literka "d"
    >może zmienić cały sens.

wg tego, co zarejestrował mój mózg "o" 10:45
  • Bi:D

hej, kiedy będą wpisane oceny w USOS z logiki?
  • Pan Moderator

wtedy kiedy profesor sobie tego zażyczy.... ma obowiazek chyba do końca marca wpisac oceny...
  • Emilia

>Bi:) napisała:
    >hej, kiedy będą wpisane oceny w USOS z logiki?

jak wszyscy zaliczą
  • Hanna

czy ktos posiada namiary do prof. Mieszko Tałasiewicza (mail, dyzur)? Na naszej stronie lis.uw.edu.pl nie ma go wymienionego :( Niestety musze sie do niego zglosic bo tylko on może wpisac przepisaną z I kierunku studiów ocenę do USOS...
  • Aleksander

>(mail, dyzur)?

Są w USOS-webie: http://tinyurl.com/yfpchpz

>prof.

Dr.; )
  • 1
  • 2
| |

Grono byblotekarzy:P

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne: