-
Wszelkie wątpliwości postaram się rozwiewać tutaj. Tylko nie wymagajcie niemożliwego - naprawdę nie siedzę przy komputerze 24h na dobe:)
pzdr -
♦
-
Festiwal Piosenki Miłosnej i Być Może Erotycznej - wylęgarnia talentów, alternatywny sposób osiągnięcia scenicznego spełnienia dla Zespołowiczów z ZPiT PW. Tak było pierwotnie. Piosenki, skecze kabaretowe, co tylko dusza zapragnie i co w nas gra - to pokazujemy w czasie (mniej więcej) corocznych edycji Festiwalu.
Z każdym rokiem Zespołowa Rodzinka się powiększa, a wszyscy pamiętają świetną zabawę na poprzednich takich imprezach i chętnie pojawiają się, żeby odświeżyć wspomnienia. Szczególnym wzięciem cieszą się właśnie występy Oldboyów - zawsze wejdą nam na ambicję i mobilizują do bardziej wysilonych przygotowań.
Ostatnio grono odbiorców rozszerzyło się o przedstawicieli innych studenckich zespołów ludowych, co zaowocowało zeszłorocznym zwycięstwem ekipy z ZPiT SGH. W tym roku musimy im pokazać, co potrafimy! :) -
♦
-
-
Piętka
-
Masz na myśli dwa takie same numery w trakcie jednego koncertu festiwalowego?
-
dzikus
-
Piętka
tego się nie da powtórzyć nawet jak bardzo byście chcieli!!!! :D
no tak, na myśli mam dwa takie same utwory podczas jednego festiwalu.. ktoś nad tym czuwa żeby się nie powtarzało? :) bo tak sobie patrzyłam myślałam nad uczestnictwem i tym co przygotować:) -
Nie martw się. Będziemy nad tym czuwać. :)
Co roku istnieje prawdopodobieństwo (niewielkie!), że tak może się zdarzyć, ale w ciągu kilku edycji Festiwalu, które pamiętam, jeszcze się tak nie zdarzyło... :) -
martynika
>Fresh napisał
>które pamiętam, jeszcze się tak nie zdarzyło... :)
...i tak się zdarzyć nie powinno.
Od czego jest w końcu nasze wstępne sito - Sexregowy Czerski?! ; -)
Nad całością natomiast czuwa cały czuły Zarząd... :) -
:Patrycjusz:
-
Pytasz o termin i miejsce Festiwalu? Z przyjemnością odpowiem:
10. kwietnia 2010, godz. 18:00, Centrum "Łowicka" (Warszawa, ul. Łowicka 21).
Miejsce to samo co w zeszłym roku, termin nieco wcześniejszy:)
- Przeglądaj grona w kategorii Rozrywka
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne