Inżynieria biomedyczna 09' pw :) [45]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Katsia

Kurajta jest jutro do 15 na elce w p 71
  • Patriszja

Ewentualnie szukajcie go w bufecie Irena na parterze, bo często tam bywa. Dzisiaj właśnie tam go zastaliśmy; )
  • Roxi; /P

propedautyka bedzie najwczesniej we wtorek (za tydzien); ]
  • Anonim

łomatkoboskoczenstochowskoostr obramskojasnogórskoiwszystkies wieciebalujacewniebie
  • Anonim

jestem absolutnie zawiedziona, gdzie ja do "wtórku wytrzymom"
  • Anonim

Mam nadzieję, że chociaż akcję "wpisy" zorganizuje trochę szybciej, bo nie mam ochoty siedzieć w Warszawie nie wiadomo dokąd, albo jeździć tam i z powrotem...
  • Anonim

czy ktoś jeszcze nie był po wpis z ptibu?? bo nie chce zostać sama, a przez ten b2 nie zdążyłam dziś... do kiedy można to załatwić do piątku??
  • Katsia

Ja & Agata też nie byłyśmy, spoko :]
  • Mikołaj

Chyba nie ma wyznaczonego terminu z PTIBu na te wpisy?
  • Katsia

W jakiej sali są w pon. wpisy z matmy??
  • Anonim

Zaraz. Chyba czegoś nie zrozumiałam, to te wpisy są od razu wtedy, kiedy wyniki, czyli o 10.30 dla elektroniki?
  • Anna

Co do sali nie wiem, ale wpisy są od razu dla tych, którzy będą mieli szczęście zaliczyć.
  • MatizS

w zeszłym semestrze się przydało, więc i teraz wrzucam co trza do indeksu wpisać coby ładnie było...

a i oczywiście musiałem się pomylić. godziny z j. obcego są jako ćwiczenia, nie jako wykłady:)

jak coś źle napisałem, to ganić mnie proszę; )
    • index2.jpg

• Anonim

Czy przy ćwiczeniach z fizyki nie powinno być 1? chyba że Teodor nas oszukał i pracował 2 razy mniej niż powinien:)
  • MatizS

i tak i nie.

bo faktycznie była 1 h ćwiczeń

ale i była 1h laborek

a jak to ustaliliśmy w zeszłym semie, ćwiczenia i laborki wpisuje się razem w ćwiczeniach. (któryś tam post Kasi wyżej w temacie...)

czyli 1+1=2 (odkrywcze, co?)
  • Anonim

dzięki :)
  • Anonim

czy musimy jakies odchamy rejestrować w nowym semestrze?
  • MatizS

nie
| |

EiTI - Inżynieria Biomedyczna

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)