Inżynieria biomedyczna 09' pw :) [45]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Katsia

Z tego co mi powiedziano wynika, że oddanie projektów z JP jest w najbliższą środę od 10 i w środę następną (3.02) także od 10. Żeby nie utrudniać sobie i innym życia sugeruję, żebyśmy podzielili się- kto idzie w tym tygodniu a kto za tydzień. I z góry proszę - nie odkładajcie tego wszyscy na za tydzień - jeżeli ktoś ma już gotowy projekt, albo da radę się z nim ogarnąć do środy to niech to odwali i ma z głowy.

Założyłabym, że oddanie jednego projektu potrwa ok 30 min (a wy jak myślicie?). Tak więc można się wpisywać poniżej (wg schematu: dzień, godzina, grupa). Jest nas w sumie chyba 15 albo 16 grup więc powiedzmy, że po 8 grup na dzień. Zaczynając od 10:00 (dalej 10:30 itd, dacie sobie radę; ) ).

I jeszcze jedno - jeżeli już ktoś wpisał waszą grupę to nie róbcie tego ponownie (a najlepiej najpierw szybko się skonsultujcie a później wpiszcie, żeby nie poprawiać) to nie będzie bałaganu
  • Julo

Sprawdzenie programów będzie wyglądało tak, że Smolik spojrzy po prostu czy program wykonuje swoje PODSTAWOWE funkcje. Nie musi być idealnie, a nawet nie powinno być, w dodatku nie wszystko musi działać, chyba że któraś z grup faktycznie potrafiła to w całości samodzielnie napisać. No i każdy musi wiedzieć o co chodzi w programie i potrafić wytłumaczyć swoją część kodu.
  • Robert R

tak wiec chcialbym sie zapisac na wizyte do doktora smolika wraz z osobami towarzyszacymi na srode... 3 lutego...na godz 10:00...
    Natalia Dołgoszyja
    Ewa Oponowicz
    Robert Rozmus
    Klaudia Zamczewska
  • Bartek =)

Czołem :) moja grupa chetnie by przyjela srode 3 lutego o 10 : 30 :)
  • Gosha

Małgorzata Gołaszewska
    Żaneta Kublik
    Agata Rek
    Monika Sałacka
    Paulina Wójcik

Środa 27 stycznia godzina 10:00
  • Anonim

To ja&spółka zaklepuję środę 03.02 na godzinę 11 :D
  • Krzysiek Malej

Krzysiek Malej, Maya Jastrzębowska, Paweł Rudziński - środa 3.02. godz 11.30
  • Anna

Ania Wleklak, Kasia Pariaszewska, Julia Stabińska, Kinga Gaweł, Ania Kaźmierczak - środa 3.02, z ważnych przyczyn przeskakujemy na 13.00 zostawiając 12 i 12.30 wolne.
  • Katsia

Ok to środa 3.02 godzina 12:00 Kasia, Agata, Mikołaj, Mateusz, Tomek
  • Katsia

Środa 3.02 12:30 kukuryka, gorczynski, dabrowski, matysiak
  • Agatka:*

3.02 godz 14
    Agata, Pawel, Przemek, Andrzej, Konrad
  • M

sroda 3.02
    13.30
    Monika Flaga, Paulina Siedlecka, Marcel Mlynczak, Mateusz Trokielewicz, Konrad Chojnacki
  • aaa...

sroda 3.02. 14;30
  • Roxi; /P

15.00 3.02
  • Anonim

Ewa Ramus, Zetka, Jacek Malczyk, Konrad Neneman, 15.30 3 lutego
  • Katsia

Dla dobra Smolika... życzę mu żeby to sprawdzanie projektów potrwało mniej niż 30 min... bo sądząc po tym że nie zapisało się kilka grup a juz dotarliśmy do 15:30... to nie wiem ile to będzie trwało... Osoby które jutro oddają program niech poinformują go jak sprawa wygląda i napiszą ile czasu im to zajęło, to najwyżej zmienimy grafik jeżeli trwało to mniej
  • Katsia

ha. ha. ha. oto mail od Smolika:

Szanowni Państwo!

Zaliczanie projektów odbywa się w dwóch terminach:
    środa 27.01. godz. 10:00-12 sala 048
    środa 03.01. godz. 10:00-14 sala 048.

W tych terminach można poprawić sprawdziany i uzyskać wpis do indeksu.
    Waldemar Smolik
  • Anonim

Ciekawe terminy, ciekawe... wychodzi na to, że każda grupa ma 20 minut, około. Powiem tak: Ci którzy mają jutro B2 (który jak na złość jest w godzinach 10-12) nie mogą w innym terminie niż 3. lutego, dlatego przydałoby się od nowa ustalić listę rezerwacji godzin; ] Pozwolę sobie zebrać do kupy to, co już mamy:

* 27.01
    10.00 Małgorzata Gołaszewska, Żaneta Kublik, Agata Rek, Monika Sałacka, Paulina Wójcik
    10.20 ----
    10.40 ----
    11.00 ----
    11.20 ----
    11.40 ----

* 03.02
    10.00 Natalia Dołgoszyja, Ewa Oponowicz, Robert Rozmus, Klaudia Zamczewska
    10.20 Bartek =) (i jego grupa)
    10.40 Szafirka (i jej grupa)
    11.00 Krzysiek Malej, Maya Jastrzębowska, Paweł Rudziński
    11.20 Kasia, Agata, Mikołaj, Mateusz, Tomek
    11.40 kukuryka, gorczynski, dabrowski, matysiak
    12.00 Ania Wleklak, Kasia Pariaszewska, Julia Stabińska, Kinga Gaweł, Ania Kaźmierczak
    12.20 Monika Flaga, Paulina Siedlecka, Marcel Mlynczak, Mateusz Trokielewicz, Konrad Chojnacki
    12.40 Agata, Pawel, Przemek, Andrzej, Konrad
    13.00 aaa... (i jej grupa)
    13.20 Roxi;/ P (i jej grupa)
    13.40 Ewa Ramus, Zetka, Jacek Malczyk, Konrad Neneman

Co by było ładniej i przejrzyściej, niech każdy kopiuje ten szablon i dopisuje tylko siebie w wolne miejsce. Jak gdzieś popełniłem błąd albo ktoś chce uzupełnić wpis pt. "i jej/jego grupa" to też kopiuj-wklej i podmień ; ]

I tak jak wspomniałem na początku - jeżeli został jeszcze ktoś, kto pisze jutro B2, a nie zdążył zaklepać sobie terminu na za tydzień, niech uprosi którą grupę o wymianę z terminami i to wpisze w rubryce.
  • Katsia

Gadałam wczoraj z Małgosią z grupy która dzisiaj oddaje prezentacje i ma powiedzieć Smolikowi o tym, że ludzie dzisiaj piszą to B2 i że dlatego prawie wszystkie grupy przyjdą za tydzień. Może jakoś to zniesie; ) I dzięki Piotras za ogarnięcie tego grafiku - już mi się serio nie chciało tego robić wczoraj :P
  • Julo

Nie wiem czy została jeszcze jakaś grupa do wpisania oprócz nas xd Ale zaklepujemy godzinę 14:00

* 03.02
    10.00 Natalia Dołgoszyja, Ewa Oponowicz, Robert Rozmus, Klaudia Zamczewska
    10.20 Bartek =) (i jego grupa)
    10.40 Szafirka (i jej grupa)
    11.00 Krzysiek Malej, Maya Jastrzębowska, Paweł Rudziński
    11.20 Kasia, Agata, Mikołaj, Mateusz, Tomek
    11.40 kukuryka, gorczynski, dabrowski, matysiak
    12.00 Ania Wleklak, Kasia Pariaszewska, Julia Stabińska, Kinga Gaweł, Ania Kaźmierczak
    12.20 Monika Flaga, Paulina Siedlecka, Marcel Mlynczak, Mateusz Trokielewicz, Konrad Chojnacki
    12.40 Agata, Pawel, Przemek, Andrzej, Konrad
    13.00 aaa... (i jej grupa)
    13.20 Roxi;/ P (i jej grupa)
    13.40 Ewa Ramus, Zetka, Jacek Malczyk, Konrad Neneman
    14:00 Julian Sobiech, Adam Dunajewski, Kacper Kopka, Kamil Dzieżyk
  • 1
  • 2
| |

EiTI - Inżynieria Biomedyczna

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono