-
UlenCja
-
Anonim
Ja wiem tyle, że mi samochód nie odpalił a taki niby fajny niemiecki; )
A co do BHP - mam zaświadczenie z pracy o szkoleniu z w tym miesiącu i idę do dziekanatu po wpis. -
UlenCja
a jak ja odbyłam takie szkolenie w zeszłym roku???to też mogę???
a czy ktoś wie pod jakim adresem jest to szkolenie?ktoś w ogóle był na tym spotkaniu???;)
Artur, przy takim mrozie to i nawet niemieckie mają problemy;/
a mi wczoraj powieka do oka przymarzła;P -
Anonim
Ula, ja nic nie wie na ten temat, nawet nie szukam:)
Nie wiem czy z zeszłego roku się liczy... -
-
Piotrek
BHP było oczywiście fascynujące. Nie wiadomo jeszcze kiedy i jak będzie wygladać zaliczenie. Generalnie jedyne co was ominęło to lista obecności. -
KiNiA
jaka lista obecności?Ktoś ją sprawdzał?ja byłam i nic takiego nie słyszałam -
Piotrek
do mnie doszła kartka - imię, nazwisko, grupa, mail. Widziałem też jak ktoś inną podawał. -
.::Kaja::..
Mój samochód odpalił bez problemu :)
cholera, mam nadzieję, że ta lista obecności to żaden wyznacznik co do zaliczenia... -
KiNiA
ja wyszłam tuz po zakończeniu i nie słyszałam kurcze o żadnej liście.A to jak ktoś się tam nie wpisał to co wtedy? -
UlenCja
>KiNiA napisała:
>ja wyszłam tuz po zakończeniu i nie słyszałam kurcze o
>żadnej liście.A to jak ktoś się tam nie wpisał to co
>wtedy?
to jak byłaś..to może napisz co mówili... -
Ago
No, wlasnie-powiedzcie, co mowili, to wtedy my powiemy,ze tez bylysmy, tylko lista do nas nie doszla. sprytne. -
UlenCja
>No, wlasnie-powiedzcie, co mowili, to wtedy my powiemy,ze tez bylysmy, tylko lista do nas nie doszla. sprytne.
hahahahah..jak zawsze; P -
Niunia::)))
-
eneska w.
załapujcie sie na nastepne terminy tych szkolen bhp bo sa one obowiazkowe zeby moc podchodzic do obrony pracy licencjackiej, dziekanat niestety ma dostep do listy osob ktore te zajecia zaliczyly, a ktore nie. niby chodzi o glupi podpis na liscie obecnosci, ale trzeba to zrobic, bo na 3 roku sie o was upomna.
w. -
Niunia::)))
a my mamy na karcie egzaminacyjnej w tym sem,te zaliczenie......ciekawe czy można donieść zaswiadczenie z pracy jak w tym roku sie odbyło szkolenie. -
eneska w.
w zeszlym roku jak mielismy zajecia to koles mowil ze mozna, ale fakt faktem u nas bhp w zaden sposob nie bylo uwzglednione w karcie i indeksie wiec nie wiem, u nas poszly tylko kartki na imie, nazwisko i nr indeksu i to wszystko. :)
w. -
KiNiA
Kurcze, czyli jednym słowem pojechałam tam na marne, bo i tak muszę raz jeszcze iść na to bhp w innym terminie żeby jakiś głupi podpis złożyć?:/Wielkie mi szkolenie, to samo by było jak byśmy sami sobie przejrzeli tą prezentację, którą ona wygłaszała, czytać każdy potrafi.A poza tym to mogła na wstępie uprzedzić żeby się tak nie rwać do wyjścia bo trzeba się podpisać na liście obecności, a tak większa połowa zapewne ma ten sam problem co i ja. -
KiNiA
a jak będzie ten egzamin z bhp to jak ktoś podejdzie do tego i zaliczy a nie ma go na liście obecności ze szkolenia, to co wtedy? Wiem że dzienna psychologia po szkoleniu z bhp nigdzie się nie musiała podpisywać na żadnej liście obecności a też mieli obowiązkowe rzekomo. -
Anonim
Nie martwcie się tak tym BHP, nie dziś nie jutro to na 3 roku :)
No kurcze nie wierzę, że nie zaliczą Ci semestru bez BHP. W końcu wszyscy jesteśmy dorośli. -
Anonim
Mam zaświadczenie w rękach. Idę dziś do dziekanatu po wpis. Jak mi pójdzie poinformuję oczywiście :)