PW WZ Zarządzanie magisterskie '09 [101]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Łonias Zawsze Spoko

ja wohl... poza tym kole w oko druga osoba liczby mnogiej w tej wypowiedzi. zwracasz sie do wszystkich, podczas gdy nie masz zielonego pojecia kto to napisal. z reszta na gmailu odchodza wieksze kwasy niz ten, do ktorego sie przyczepilas; ]
    moderator?
  • ---->CeeZetU<----

owszem...ktos naprzyklad pieknie usuwa maile...no ale coz poradzic, takie zycie tacy ludzie
  • Vi

>MoNIkA napisała:
    >Bo w tym momencie to Ty zasmiecasz
    >ten temat dotyczący ekonometrii, od tego sa Sprawy ogolne.

Wypowiedź Magdy przeniosłam do wątku "sprawy ogólne" :)

>Łonias Zawsze Spoko napisał
    >moderator?

Ja przepraszam, zostałam zupełnie bezwiednie do tej funkcji przypisana, jeszcze nie oswoiłam się z obowiązkami; ]
  • Magda

ja pier... w czym wy macie problem? sami krytykujecie ludzi, ktorzy sie nie podpisuja na chomiku, ktorzy zmieniaja kolory na gmailu, a w momencie gdy ja zwracam uwage na powiekszajaca sie sterte zbednych informacji na skrzynce, to dowiaduje sie, ze zasmiecam watek ekonometrii. zawsze sie mozna pomylic, ale od tego mamy nasza szanowna moderatorke, ktora uratuje sytuacje.

"z reszta na gmailu odchodza wieksze kwasy niz ten, do ktorego sie przyczepilas; ]" to chyba ty miales problem z kolorkami na gmailu, o ile pamietam. zamiesciles w tej sprawie swoja wypowiedz, a ja zamiescilam swoja i nie oceniajmy co jest wiekszym lub mniejszym kwasem. nie lap mnie za slowka i nie analizuj tak wnikliwie mojej wypowiedzi. ja poruszylam tylko problem i najwazniejsze, ze wylapales glowny watek. proponuje nie krytykowac ludzi, ktorzy chca cos konstruktywnie zmienic w przeplywie informacji na gmailu, bo nie ma to najmniejszego sensu. nie kierowalabym swojej poprzedniej wypowiedzi do wszystkich, gdybym znala osoby z wypowiedzi na gmailu. skoro jednak twoj post kierowany byl jedynie do mnie, to na drugi raz napisz na priva
  • Anonim

proponuje już zakończyć te kłótnie...
  • Hubert

Nie!!! nie kończcie tych kłótni. To jest całkiem ciekawe. p.s. nie możecie troszkę ostrzej??
| |

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)