- 1
- 2
-
-
Kilo
-
ej jaki jest podział na grupy na tej laborce? jest to gdzieś w necie?
-
Kilo
-
-
Kilo
"Mirosław Siergiejczyk to me
show details 2:04 PM (1 minute ago)
Witam,
Podział na grupy jest dokonany i kolejność grup jest równocześnie kolejnością wykonywanych ćwiczeń. Poza tym za całą organizację odpowiada Pan mgr inż. Z. Kasprzyk i miał Państwa o tym poinformować na ostatnich zajęciach. Przesyłam wiadomość do Pana z prośba o przesłanie do Pana stosownej listy.
Pozdrawiam"
dam znać jak tylko dojdzie -
Kilo
-
-
Kilo
"Mirosław Siergiejczyk 11:41 AM (2 hours ago)
Witam,
Albo w czasie zajęć , albo w czasie konsultacji.
Ponadto proszę rozważyć (cała grupa) możliwość wykonania dwóch ćwiczeń z lab Eksploatacji....w czasie jednych zajęć, skoro zaczynamy od 18.00. Warunek – przygotowanie protokołu z ćwiczeń oraz przygotowanie się do odrobienia ćwiczeń.
Pozdrawiam
M.Siergiejczyk"
Co wy na to? ja jestem jak najbardziej za. Chciałbym usłyszeć odpowiedź od każdego, tak więc przekazujcie informacje -
memorabilis
-
Kilo
wziąłem dziś wykład wprowadzający od mgr inż. Kasprzyka. można go znaleźć pod poniższym linkiem
http://www.speedyshare.com/files/21...
pzdr -
-
Kilo
to jak chcesz możesz ściągnąć i wrzucić gdzieś indziej. w razie czego mam na swoim ftp -
-
Pata
-
Pata
-
Pata
-
-
Żółwiu
-
Pata
o 16 zaliczenie wykładu a o 18 poprawa laborki. poprawiamy tylko te, z których zdobyliśmy mniej niż 5 pkt -
R E
Podrzuci ktoś sprawozdanie z xDSLa? Dodatkowo może jakieś materiały z wykładu u Gago? :>
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne