Inżynieria biomedyczna 09' pw :) [45]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Mikołaj

Wie ktoś może, jak będą wyglądały zajęcia w poniedziałek?
    Co oznacza "biała" metrologia?
    Gdzie mamy iść na angielski?
    Czy na wf mamy iść tam, gdzie byliśmy zapisani, czy będą jakieś zapisy jeszcze raz?
  • Anonim

Na planie w ASCII jest napisane, że ta poniedziałkowa metrologia to dodatkowy wykład, który będzie tylko raz w miesiącu. W zasadzie jako, że to pierwszy tydzień, to ja spróbuję przyjść.

Na wf będziemy się zapisywać, chyba właśnie w terminie pierwszych zajęć, ale konkretniejszych informacji szukać koło dziekanatu, tu nie mam dokładnych informacji. Na pewno nie ma co się spinać na te pierwsze zajęcia.

Co do języków, to ogólnie nikt nic nie wie i każdy ma inaczej :p osobiście zamierzam olać ten planowy angielski i przejść się do sjo i zapisać na to, co zadeklarowałam w eresie.
  • Anonim

z językami jest tak, że listy grup są już wywieszone (przynajmniej oficjalnie tak mówi strona) razem z przydziałem sal - podejrzewam wiec że angielski jednak będzie w poniedziałek
  • Katsia

Moim zdaniem to nie jest 1 raz w miesiącu a po prostu dodatkowe zajęcia w 1szym miesiącu zajęć tak jak to napisano w planie "dla drukarek". No i są to laboratoria, a laboratoriów nie ma jeżeli nie było wykładu skąd logiczny wniosek że ich też nie powinno być...
  • Bubowska

czyli jutro nie ma co sie w ogole tam pokazywac? i gdzie sie zapisujemy na te wuefy?
  • Anonim

Owszem jest.

Ta poniedziałkowa metrologia jest oznaczona na planie "dla drukarek" literą "(a)", co jest odnośnikiem do tekstu pod całym planem: "sala 202 - Dodatkowy termin WYKŁADU - w 1 miesiącu zajęć". Mój błąd polegał tylko na tym, że nie raz w miesiącu, a w pierwszym miesiącu, tu Kasia ma rację.

Laborki z metrologii są we wtorek.
  • Anonim

Jak dla mnie wersja Kasi jest lepsza:) ja też na 8.00 nie zamierzam się fatygować... zmartwiliście mnie tylko, że będzie ten angielski:/
  • Miszczu xD

od starszego rocznika się dowiedziałem ze o 8 ten wykład jednak pewnie będzie, oni tak przynajmniej mieli.
  • Mikołaj

No, jak nie będzie to pójdziemy na piwo; )
  • Ewa Rrr

jeśli chodzi o zapisy na w-f, to tu można PRAWDOPODOBNIE* znaleźć :

http://www.swfis.pw.edu.pl/Plan-zaj...

*niby na semestr zimowy, ale, może będzie podobnie..;)
| |

EiTI - Inżynieria Biomedyczna

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)