-
ala.s
>Kasia_Katarzyna napisała:
>oznacza to, że mamy jechać do sekretariatu i zapisać się
>na jakiś temat co go będziemy mieć na poprawce? czy co to
>oznacza? bo nie załapałam.
Wiesz co, z tego co zrozumialam <a trudno jest cokolwiek zrozumiec z rozmowy z kochana pania S-P>, to ona powiedziala cos w tym styly : "Zawiodlam sie na Panstwu, myslalam ze ustalenie listy powinno przebiec szybciej, i ze ktos powinien mi ja wyslac. Powinnam od pocztatku sama ustalic, kto na jaki termin przychodzi, ale chcialam Panstwu pojsc na reke. Kazdy by dostal po te 5 tematow na poprawke, prawda, i bylo by sprawniej..." to bylo cos w tym stylu...;/ jakby co, ja juz wczoraj jej ta liste wyslalam, ale nie odpisala mi nic :( a powiedziala, ze tematy beda na was czekac w sekretariacie, nie mowila nic wiecej na ich temat. Wiec moze byc tak, ze macie 5 tematow, ktorych musicie sie nauczyc na pamiec, a moze byc tak, ze jest to lista wszystkich tematow, i bedziecie musieli wszystko ogarnac..taki mi sie wydaje..? Musicie jutro rano tam isc, i zobaczyc ta liste i wtedy wszystko bedzie jasne; ), no i zeby nie bylo, to ja przeprosilam, ze sie tak "nie zorganizowalismy", mam nadzieje ze nie macie mi tego za zle; / -
Emilia
to dobrze że jej wysłałaś tą listę może jeszcze to coś zmieni i że nas tak pięknie informujesz, a co możemy mieć tobie za złe, dzięki wielkie :*
a poza tym ta lista miała być wysłana 16-tego o 12, a dlaczego to nie zostało zrobione, to jedyny bóg raczy wiedzieć -
MiNkShMinK
Droga Aliszjo! Upraszam Cię o informowanie o wspaniałych pomysłach babci instytutowej za pośrednictwem również mailowym. Niestety przeczytałam tą informację dopiero teraz i nie dam rady na czas dojechać :( -
ala.s
-
-
ala.s
-
Groszka
Kochani poprawkowicze, sprawdźcie pocztę usosową. Ja dostałam maila o następującej treści:
"Tematy dla pani Malgorzaty Podedworny:
1. Rozne rodzaje relacji.
2. Relacje porzadkujace
prof dr hab Maria Semeniuk-Polkowska"
Jak rozumiem każdy dostaje 2 konkretne tematy i z nich się przygotowuje. -
Emilia
tak, ja też dotsałam maila ze swoimi tematami i miałam jeszcze napisane że zapraszam na termin wrzesniowy -
Kestal
Czy byłby ktoś w stanie podesłać mi na maila konspekty z następujących tematów:
Relacje równowaznosci i podzialy
Algebry Boole'a
Moja wdzięczność jak zawsze będzie niewymowna. -
Pan Moderator
a kiedy jest egzamin;] bo szanowna pani nie potrafi mi odpowiedziec na mejla -
Kestal
Dla zainteresowanych: egzamin z EM jest o godzinie 9.00 (09.09.2010; ). Nie było jednak podanej żadnej konkretnej sali. -
Emilia
przepraszam bardzo jaki egzamin przecież to miałobyc z tematów które nam pani profesor wybrała? -
Kestal
>przepraszam bardzo jaki egzamin przecież to miałobyc z tematów które nam pani profesor wy
ała?
Cóż, też bardzo głęboko w to wierzę.
Ale powiem wam, co zostało napisane na kartce wystawionej w naszym instytucie przez kochaną pani profesor, mianowicie (cytat niedokładny):
poprawka z EM będzie obejmowała dwa losowe tematy z następujących: i tu mamy wypiskę tematów.
Domyślam się, że kartka ta została wywieszona, zanim wysłała nam maila o osobistej treści (z naszymi tematami). Ale chyba nie zdziwię się, jeśli okażę się w czwartek, że zupełnie o tym zapomniała. -
Kasia_Katarzyna
No a dostaliście tego maila o terminie poprawki studiów niestacjonarnych? Widziałam w adresach, że wysłała tę wiadomość do wszystkich z roku, nawet jeżeli zaliczyli ten przedmiot. -
Emilia
po pierwsze to było dla niestacjonarnych a po drugie jest tez inny termin podany -
Ruda
-
Kestal
>Ruda napisała:
>ktoś wie kiedy można dostać wpis ??
Wpis można otrzymać we wtorek o wdzięcznej godzinie, jaką jest 8. rano.