Inżynieria biomedyczna 09' pw :) [45]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Katsia

Ćwiczenia z fizyki:
    -3.03 - 1 godzina
    -17.03; 24.03, 31.03, 7.04, 14.04, 21.04, 28.04, 12.05, 26.05, 2.06 - 2 godziny

(resztę tego co wiem uzupełnię później) Wy też wpisujcie kiedy mamy jakie zajęcia bo nasz plan się mocno ruchomy zrobił i na pewno część się pogubi
  • Anonim

To ja od razu apeluję, żeby w tym temacie (skoro wspomniano już o ćwiczeniach z fizyki i co by bałaganu nie robić) zgłaszać, kto w jakie dni bierze które ćwiczenia do zrobienia na punkty za aktywność.
  • AgAtA

skoro tak, to ja 4 chętnie:)
  • Anonim

to ja mogę 2 wziąć... :)
  • Anonim

Super, że w ogóle ktoś zauważył... Kasiu, nie rozpędziłaś się przypadkiem z tym planem, co do tego, kiedy mamy 2 godziny ćwiczeń? :D
  • Katsia

1) To ja biorę zad3
    2) No właśnie wychodzi tego za dużo... jeżeli masz inaczej zapisane to "opublikuj to"; )
  • Mikołaj

To ja 6.
  • Anonim

Powiedzcie, z którym zadaniem są problemy to je wezmę. (miałam wziąć 6, ale skoro Mikołaj chce... :))
  • aaa...

co do planu zajęć z fizyki nie wiem czy dobrze spisalam, ale ja mam tak: 17.03, 7.04, 21.04, 12.05, 26.05, 2.06(kolos) , jak ktos ma inaczej to niech skoryguje :D
  • Anonim

To powyższe plus jeszcze 28.04. Łącznie powinno wyjść 7 zajęć po 2h i najbliższa środa z jedną godzinką, czyli sumarycznie 15h na semestr.
  • Ewa Oponowicz

Ja zamawiam 5!!
  • Anonim

kiedy zaczynają się laborki z fizyki??
  • Anonim

Nie jutro :p

Za tydzień.
  • .

Czy jutrzejszy wykład będzie trwał 3h ? no i czy zaczyna sie o 12 czy o 11 ?

p.s Pozdrawiam; )
  • AgAtA

ja Ci chętnie odpowiem: o 12 i 3h, całuski; p
  • Anonim

czy na czwartek z tej fizyki trzeba cw. 1 "Metody pomiarowe i opracowania wynikow w laboratorium fizyki" , czy coś innego?
    I czy ktoś ma zapisane, w których tygodniach są laborki z metrologii?
  • Anonim

Na następnych ćwiczeniach z fizyki Agata zaklepuje 6 a ja 2;) z dynamiki.
    Pozdro!
  • Katsia

Ha. ha; )
  • Anonim

wiecie co dokładnie z tymi teczkami na laby z fizy?:D
  • MatizS

to ja biorę piąte.

Do Agaty nic absolutnie nie mam, a także lubię (nie będę gorszy w wyznaniach od Konrada; P) ale uważam, że żeby było sprawiedliwie, to powinniśmy się umówić, że np. każdy robi jedno zadanie do 1. kolosa i drugie po kolosie...

Bo jak sam mówił Teodor, im dalej tym trudniejsze zadania, więc każdy powinien mieć szanse się wykazać...

no chyba, że nie ma chętnych, to się nie odzywam...
| |

EiTI - Inżynieria Biomedyczna

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)