-
Katsia
Ćwiczenia z fizyki:
-3.03 - 1 godzina
-17.03; 24.03, 31.03, 7.04, 14.04, 21.04, 28.04, 12.05, 26.05, 2.06 - 2 godziny
(resztę tego co wiem uzupełnię później) Wy też wpisujcie kiedy mamy jakie zajęcia bo nasz plan się mocno ruchomy zrobił i na pewno część się pogubi
-
Anonim
To ja od razu apeluję, żeby w tym temacie (skoro wspomniano już o ćwiczeniach z fizyki i co by bałaganu nie robić) zgłaszać, kto w jakie dni bierze które ćwiczenia do zrobienia na punkty za aktywność. -
AgAtA
-
Anonim
-
-
Anonim
Super, że w ogóle ktoś zauważył... Kasiu, nie rozpędziłaś się przypadkiem z tym planem, co do tego, kiedy mamy 2 godziny ćwiczeń? :D -
Katsia
1) To ja biorę zad3
2) No właśnie wychodzi tego za dużo... jeżeli masz inaczej zapisane to "opublikuj to"; ) -
Mikołaj
-
Anonim
Powiedzcie, z którym zadaniem są problemy to je wezmę. (miałam wziąć 6, ale skoro Mikołaj chce... :)) -
co do planu zajęć z fizyki nie wiem czy dobrze spisalam, ale ja mam tak: 17.03, 7.04, 21.04, 12.05, 26.05, 2.06(kolos) , jak ktos ma inaczej to niech skoryguje :D
-
Anonim
To powyższe plus jeszcze 28.04. Łącznie powinno wyjść 7 zajęć po 2h i najbliższa środa z jedną godzinką, czyli sumarycznie 15h na semestr. -
Ewa Oponowicz
-
Anonim
-
Anonim
-
.
Czy jutrzejszy wykład będzie trwał 3h ? no i czy zaczyna sie o 12 czy o 11 ?
p.s Pozdrawiam; ) -
AgAtA
-
Anonim
czy na czwartek z tej fizyki trzeba cw. 1 "Metody pomiarowe i opracowania wynikow w laboratorium fizyki" , czy coś innego?
I czy ktoś ma zapisane, w których tygodniach są laborki z metrologii?
-
Anonim
Na następnych ćwiczeniach z fizyki Agata zaklepuje 6 a ja 2;) z dynamiki.
Pozdro! -
Katsia
-
Anonim
-
MatizS
to ja biorę piąte.
Do Agaty nic absolutnie nie mam, a także lubię (nie będę gorszy w wyznaniach od Konrada; P) ale uważam, że żeby było sprawiedliwie, to powinniśmy się umówić, że np. każdy robi jedno zadanie do 1. kolosa i drugie po kolosie...
Bo jak sam mówił Teodor, im dalej tym trudniejsze zadania, więc każdy powinien mieć szanse się wykazać...
no chyba, że nie ma chętnych, to się nie odzywam...
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne