- 1
- 2
-
LipDub PW
-
-
Lady D.
-
zzziiiuuu
Pomysł godzien podwędzenia :>
Nie ma lepszej promocji niż wypuszczenie wersji demo :]
Co na to władza? -
-
hehehe why not :) Jeśli będą chętni to czemu nie, jutro to omówimy. Swoją drogą skąd oni te dziewczyny wzieli ? Chyba "pożyczyli" od kogoś :P
-
Kasia
-
kami.
-
Marcin Szlasa-Rokicki
great!; ) =)
rudowłosa koleżanka proszona o pilny kotakt na priva!; ) -
Bajek/ბაიეკი/Баек/בּאיאק/باييك
-
Ola
-
Arisa
-
Jakub Karol
A ja się temu nie dziwię. Bo jak UW zamiast przygotowań do lipduba robi shit to nie dziwmy się że ktoś poszedł kręcić z polibudą.
Jak coś się w tej sprawie nie zmieni to uw zrobi jeszcze gorszy ld niż sghy czy ekonomik z krakowa.
ale ja się nie wtrącam. a róbcie sobie jak chcecie w ten sposób. bez organizacji, z dużą porcją ignorancji, i poczucia wyższości. chcemy się zbłaźnić to droga wolna. obserwując z boku cały projekt dochodzę do wniosku że 1. nie zdąży się nakręcić ld do juwenaliów [ przynajmniej w formie mniej więcej nieżenującej], organizacja całego projeku kuleje od początku. zamiast mieć gotowy projekt od a do x przynajmniej żeby końcową edycję pozostawić do uzgodnienia, to pojawiło się "chcemy kręcić libduba, ale nie mamy pomysłu. co o tym sądzicie? może macie jakies pomysły bo nam się prawniczych umysłów wytężyć nie chciało." zachowanie wielce niepoważne i godne pozałowania. jeżeli kiedykolwiek dojdzie do kręcenia wydziałówych lipów to z pewnością już wiem jak tego NIE robić.
wiem że tym samym zrobiłem zajebista antyreklamę projektu, ale może dzięki niej ktoś ruszy tyłek z 'rady nadzorczej' i ogarnie ten bałagan.
a btw. politechniko. zapowiada się fajny ld. nie zmarnujcie się. :) -
Anonim
kolego naprodukowałeś się wiele na gronie zamiast przyjść dzisiaj i kręcić mini LD z nami. osobiście wyślę Ci filmik jak za parę dni będzie zmontowany,zobaczymy co wtedy powiesz.
>ale ja się nie wtrącam. a róbcie sobie jak chcecie
I przy tym bym pozostał :) PW i tacy pasywni malkontenci tworzą bardzo niezdrową atmosferę rywalizacji. Niech Lip-Dub pozostanie świetną zabawą. -
Fa
>Roi Soleil Démentiel napisał
>obserwując z boku cały projekt
Zamiast obserwować z boku, włącz się do prac nad LD, może z Tobą pójdzie nam lepiej? Nie ciśnieniujmy się ludzie, tylko bawmy, wydaje mi się, że o to miało chodzić?:) -
TVPW
-
-
Anonim
-
Maciey
>A ja się temu nie dziwię. Bo jak UW zamiast przygotowań
>do lipduba robi shit to nie dziwmy się że ktoś poszedł
>kręcić z polibudą.
> Ciąg dalszy ....
A może zamiast wiecznie narzekać, czas ruszyć dupę i samemu popracować? -
Czmielik
Zamiast wymądrzania się i patrzenia "z boku", proponuję patrzec "od środka" :]
Mądrych jest dużo, ale z reguły kończą oni tylko na słowach -
Asia
>zamiast
>mieć gotowy projekt od a do x przynajmniej żeby końcową
>edycję pozostawić do uzgodnienia, to pojawiło się
>"chcemy kręcić libduba, ale nie mamy pomysłu. co o tym
>sądzicie? może macie jakies pomysły bo nam się
>prawniczych umysłów wytężyć nie chciało." zachowanie
>wielce niepoważne i godne pozałowania. jeżeli
>kiedykolwiek dojdzie do kręcenia wydziałówych lipów to z
>pewnością już wiem jak tego NIE robić.
Hahahaha-właśnie dobrze, że tak zrobiono. Wyszli z inicjatywą, zamiast narzucić reszcie swój pomysł i to się właśnie ceni. Dzięki temu cała studencka społeczność miała szansę wzięcia udziału w dyskusji na temat tego jak to ma wyglądać. Ja zdecydowanie bardziej wole takie sytuacje niż chory zamordyzm. No ale widać nie każdy nie lubi być marionetką lub jakimś towarem.
Nie zgadzam się np. z wyborem piosenki, bo moim zdaniem nie pasuje, nie podobają mi się pomysły na logo, ale mogę tutaj wyrazić swoje zdanie-miałam też szansę coś zaproponować (piosenkę, logo pewnie też jakieś wyskrobie), ale cóż-wybór był inny i trzeba się z tym pogodzić. Zdecydowanie gorzej bym się czuła gdyby przyszło kilku kolesi z gotowcem i potrzebowało tylko ludzi do roboty.
- 1
- 2