-
gRuHa
rozesłałem wici narazie na forach youngtimer.pl oraz mojego "rodzinnego" Focus Klub Polska...
zarejestrowałem się jeszcze na Capri.pl, ale treba poczekać 24h od rejestracji, żeby móc pisać na forum...
macie jeszcze jakieś pomysły gdzie można info wrzucić??
Pzdr! -
gRuHa
aha jeszcze pomyślałem, że jeśli nie ogarnie się ciekawej fury to jak będzie ta wieśniacka (Astra, tak?), to postarajmy się żeby zrobić ją opór wieśniacką, jakieś stroboskopy, kołpaki ze sinerami etc. napewno jakoś mocno to nie uszczupli naszego budżetu a efekt będzie znacznie lepszy... -
gRuHa
doszło ogłoszenie na lowrider.pl
dostałem jeden ciekawy cynk, będę go drążył, ale żadnych konkretów więc nie zapeszam... -
Marcin Szlasa-Rokicki
sam dysponuję sharanem, jest bardziej wieśniacki od astry :P
jestem w stanie załatwić Peugeota 607 lub audi A6
ewentualnie lagune 2, skode fabie, octavie, forda galaxy, passata B5 -
-
Maciey
dysponuję octavią :P bardziej wieśniacka od Sherana nie jest niestety :(
ale załatwić mogę Jepp'a , Berlingo pewnie też się uda. -
El Rodrigo
to mam byc cos starego, albo mega lans albo weisniacki styl nic z nowosci :D no chyba ze macie Bete X3 albo Audi R8 :D -
Anonim
zaraz, zaraz, kolego nie nazywaj mojego auta wieśniackim. później wrzucę zdjęcie to ocenicie czy się nadaje,natomiast nie jeździłbym czymś wieśniackim :/ (w przeciwieństwie do Kalafiora; P ) -
może faktycznie mega lans jest lepszym pomysłem ? Jak już brać w aucie to porządnym!
-
Marcin Szlasa-Rokicki
wieśniackim; )
dzisiaj staranowałem jedną octavię na parkingu; )
sharna bez draśniecia!; P
więc uważaj sobie z tym oplem!; P
ja bym był za tym Peugotem 607, Maxiu z pewnością użyczy, a fura niczego sobie; ) -
Maciey