-
Alabama :)
Chcę mieć motor !! To moja pasja,chocicaż jeszcze nigdy sama nie jechałam motorem.Wiem,ze raczej nie będę miała dwukołowego pojazdu...ze względu na bezpieczeństo..nio ale nic nei poradzę,ze chcę miec swój motolek.. Szkoda,że niestety kasy nie mam..jak by tu szybko zarobic?
:) -
Saku
heh, szybko i duzo raczej sie nie da:( motorek twoich marzeń to jest scigacz/cross czy raczej cos wstyllu harleya ??;>
mi tez sie marzy miec motor ale w dalszej przyszlosci i to raczej napewno bedzie ninja!;D
jeszcze innym "marzeniem" jest toyotka supra ...predkosc...;] -
Jarek
Supra to jest coś mam na kompie zdjecia tej polskiej co koles z 330 biturbo wyciagnol 946 maszyna jest konkretna ale jak jezdzilem ze znajomym R6 Yamaha to jednak motorek to jest zajebista sprawa -
Saku
tak, supra tego kolesia z łomianek...;]widzialem go tam kiedys na bazarku;D troche hałasu narobił, ale to jaet tak ze ma rozną moc zaleznie od tego jaki olej wleje...jak wleje sportowy amerykanski to ma 1000KM [946] a na zwyklym ok 700. jeszcze honda hayabuza jest git;) -
-
Grono.Net
Hayabuza jest ok. Ale to co potrafi Maybach Exelero... na przejechanie 100 km potrzeba ok 1300zl oczywiscie na samo paliwo:d -
Grono.Net
-
Anonim
Z tego co mi wiadomo jest SUZUKI HAYABUSA a nie Honda. Mam na kompie taki filmik na jtórym gościu na polskiej ekspresówce wyciąga 300km/h. Dam link jak znajde. -
Saku
Sory, mała pomyłka xD :P ale i tak jest najlepsza ninja!!szukaj, szukaj tego linku!!;] -
Foczka
-
Foczka
a co do dobrze płatnej pracy to szcezrze mowiac troszke mnie dobija widok fajnej fury ktora jest na gaz:|Jak cie stac na autko to na utrzymanie pewnie tez... żenada:) -
Saku
-
Foczka
Myślałam ze mowicie o takiej perłowej.. bo tez ja zcesto widze :) a ta tez widziałam fajna furka natomiast kolor bym zmieniła; / -
Kosa WPR!!!
Ja tam wole samochody najbardziej chciałbym miec BMW M3 z 2003r. czarna około 450 km pod maska to jest piekne i jeszcze ten charaktertstyczny ryk mocnego silnika w BMW ale nie pogardzilbym motrkiem jakąs R1 lub cos takiego najlepiej o pojemnosci 1100cm3heh ale i tak wole samochód bezpieczniejszy i bardziej mozna przyfisiowac hehe muzyczka no samochód to poprpstu cos pieknego -
Chlopaki z Jointem ?!
>saku napisał
>tak, supra tego kolesia z łomianek...;]widzialem go tam
>kiedys na bazarku;D troche hałasu narobił, ale to jaet tak
>ze ma rozną moc zaleznie od tego jaki olej wleje...jak
>wleje sportowy amerykanski to ma 1000KM [946] a na zwyklym
>ok 700. jeszcze honda hayabuza jest git;)
to nie chodzi o olej lecz o paliwo Supra jezdzi na zawodach na C16 czyli paliwie rajdowym ma jeszcze podtlenek azotu - no i najwazniejsze ona ma 1250 KM
Jesli chodzi o kolor to jest na moim zdjeciu :-p -
Kosa WPR!!!
>
>saku napisał
>tak, supra tego kolesia z łomianek...;]widzialem go tam
>kiedys na bazarku;D troche hałasu narobił, ale to jaet tak
>ze ma rozną moc zaleznie od tego jaki olej wleje...jak
>wleje sportowy amerykanski to ma 1000KM [946] a na zwyklym
>ok 700. jeszcze honda hayabuza jest git;)
to nie chodzi o olej lecz o paliwo Supra jezdzi na zawodach na C16 czyli paliwie rajdowym ma jeszcze podtlenek azotu - no i najwazniejsze ona ma 1250 KM
Jesli chodzi o kolor to jest na moim zdjeciu :-p
spoko jesli chodzi o Supre ale jesli chodzi o Hayabuze to nie jest Honda <lol2> tylko Suzuki...