PW WZ Zarządzanie magisterskie '09 [101]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ---->CeeZetU<----

Nie wiem czy trafie wogole do ludzi zainteresowanych...ale to jedyne miejsce gdzie te wątek porusze. W związku z tym, że za tydzień mamy pierwsze zajęcia chciałbym się spytać czy ktoś ma jakikolwiek pomysł na branże w której możemy wybrać firmę?? Czekam na propozycje to może uda nam się coś ogarnąć
  • MoNIkA

Moją propozycja jest:

transport - logistyka
  • ElFilipo

Ty na serio chcesz na poważnie wziąć propozycję tej kobiety o wybraniu jednej branży dla wszystkich?
  • ---->CeeZetU<----

a coz to zmieni co ja chce?? ja to bym wogole to olal...ale poniewaz ona nie sprawia wrazenia takiej ktora mozna olac to wiesz... :)...przynajmniej wyszedlem z inicjatywa :) :P
  • ElFilipo

Nie powiedziała, że musimy tak zrobić, więc po co się niepotrzebnie wysilać?
  • ---->CeeZetU<----

ale powiedziala ze najlepiej by bylo gdybysmy tak zrobili....a ja wbrew pozorom nie zawsze wychodze z zalozenia "nie powiedzieli ze musze to nie zrobie"... ale w takim razie ok...tematu nie bylo...mozna skasowac
  • ElFilipo

Ja też staram się unikać takiego założenia, ale jeśli ona zaczyna pracę z nami od stwierdzenia "znajdźcie sobie firmę, która udostępni wam dane/informacje", to mi ręce opadają. Zresztą nie wiem jak dla Ciebie, ale dla mnie argumenty typu "potem sobie porównamy" nie są wystarczające do włożenia dodatkowego wysiłku.
  • ---->CeeZetU<----

no dla mnie rowniez...i pierwsze co pomyslalem jak ona zaczela mowic bylo "chyba ja popierdolilo"...no ale tak czy siak bedzie trzeba sie z nia urzerac
  • Anonim

Czy jest ktoś kto nie ma jeszcze grupy na ćwiczenie? Wszystko jedno w który dzień.
| |

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)