organizacja ludzi masta blasta [2]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Magda

Chce sie wyżalic gdyz iz moj brat ma remont w domu i nie ma kto przypilnowac robotnikow. niestety padlo na mnie bo mam przeciez wakacje. siedze w zamknieciu przez 3 dni a w dodatku nie moge patrzec jak nowa lazienka zostaje zrujnowana przez wymiane rur. jedno mi sie podoba ze za jakis czas pewnie przeprowadze sie tutaj i nie bede mieszkac z rodzicami.
  • a!katarzyna

jak sie tam przeprowadzisz to dostaniesz w łep i tyle albo przestane cie odwiedzac. Nie łam sie przeciż ostatecznie wpadamy do ciebie :P:P
  • Magda

echhh ale mi sie nudzi a w dodatku chce mi sie siusiu i nie moge isc do kibla bo go zdjeli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
  • a!katarzyna

to do zlewu :P (wybacz)
  • Magda

nistety zabrali mi rury i zostalmi tylko sloiczek ale nie ma zakretki, a co bedzie jak mi wypadnie z lapek i sie wszystko wyleje ??
  • a!katarzyna

aszzzzzz no to jest odwieczny problem ludzki niestety nie mam na to odpowiedzi ale wiedz, że całym sercem jestem z toba :* (ps widziałaś co ten gnom paulinka ma na swoim profilu:[:P)
  • Magda

tak widzialam debil jeden. zacznijmy na nia wolac klusia
  • a!katarzyna

ooo jestem zdecydowanie za w końcu gnomowi należy sie coś za to więc moze tak - KLUSIU !!!
  • Magda

i pomyslec ze te ksywke wymyslil jej byly przyszly terazniejszy :p ale dobrze ze sa razem bo inaczej jedno albo drugie by zwariowalo achhh wzruszylam sie :]
  • Magda

a kiedy do mnie wpadacie??
  • mikro p.

juz wpadlysmy :P debile jedne nienawidze was, klusia nie zyje klusi nie ma.Sprobuj sie tam przeprowadzic to w skoncze cie odwiedzac :P
  • Magda

nie juz zmienilam zdanie ale znowu rozmawiam sobie z dwoma przystojnymi robotnikami . kibelka nie ma tak jak nie bylo a zaraz mocz trysnie mi oczami. moj brat mam nadzieje zaraz przyjdzie. Wpadnijcie jutro bo sie o was robotnicy pytali :D
  • Magda

zauwazylyscie ze malutki nas perfidnie olal ?? hmm moze gdzies szuka "duzego" :DDDDD
  • mikro p.

wpadne odrazu po jeziorku :D:D mam nadzieje ze to przeczytasz a jak nie to cos wymysle i wysle ci esa, ale zapewne wpadne.
  • Magda

achhh juz dzisiaj koniec meki poznalam fajnego robotnika nawet troche gadalismy i powiedzieli ze wpadna na wieczor zalatac dziure ale brat zamowil murarza zeby slicznie to zrobil :D teraz tylko meeeeeeeega sprzatanie i loozik chyba zaczne juz teraz zeby skonczyc przed wieczorem :]
  • a!katarzyna

iiiiiiiiiiiii dzięki ci panie, że już koniec. amen
| |

Po prostu każdy kto jest masta blasta powinnien tu należeć. Łączmy sie w ogólnym poczuciu byci...

Miejsca grona (0)