PW WZ Zarządzanie magisterskie '09 [101]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • H3LGA

Tak jak w mailu wydziałowym:

Z racji tego, że od wczoraj nie działał Electurer [już działa], wysłałam do p. Ostrowskiej maila:

"Dzień dobry,
    piszę w sprawie materiałów z zarządzania informacją. Do wczoraj na platformie e-lecturer wciąż nie był zamieszczony ostatni wykład (związany z bezpieczeństwem), a na domiar złego sama platforma odmówiła działania i nie da się na nią wejść. Czy mogłaby Pani przesłać nam wspomniany wykład (lub ewentualnie nie uwzględniać go przy układaniu pytań na czwartkowe kolokwium)?"

Otrzymałam niedawno odpowiedź:

"Przed chwilą ponownie sprawdzałam eLecturer - nie funkcjonuje z powodu awarii serwera. Ponieważ nie wiem, kiedy toto zostanie postawione, mam wielką prośbę o kontakt z grupą i podjęcie decyzji, czy zaliczenie ma być w ustalonym terminie czy przekładamy - jeśli tak, to ewentualnie na kiedy (to możemy ustalić w terminie późniejszym). Niezależnie od decyzji przesyłam plik, ale czy może Pani go rozpowszechnić? Było już kolejne pytanie o ten materiał. Wydawało mi się, że wystawiałam, ale nie jestem w stanie tego sprawdzić.
    Czekam na odpowiedź, dziękuję za pomoc
    T. Ostrowska"

Teraz pytanie do Was - czy chcecie aby kolokwium odbyło się normalnie czyli 29.04 czy może chcecie żeby przełożyć na 6.05? Czekam na propozycje i wieczorem jej odpiszę.

Zapraszam do dyskusji.
  • H3LGA

Obiecany plik [ostatnia prezentacja]: http://www.przeklej.pl/plik/9zid-oc...
  • Roska

Ja jestem za przełożeniem :)
  • Anonim

Ja jestem za terminem ustalonym po długim weekendzie :)
  • Anonim

Jestem bardzo ZA przełożeniem :)
    Kiedykolwiek byle nie w tym tygodniu.

Pozdrawiam
  • H3LGA

Przekażcie proszę to info komu się da bo ja nie mam kontaktów do każdego a chciałabym aby jak najwięcej osób się wypowiedziało ; )
  • Piotrek

Za przelozeniem
  • Krubin

Ja też wolę termin dopiero po majówce, a Śladowski mnie popiera.
  • Anonim

Prasołek również jest za przełożeniem
  • Justyna

ja za przełożelniem, Piętak też
  • Loinka

Oczywiście, że jestem za przełożeniem kolokwium z zarządzania informacją na 6 maja, a tym samym przełożeniem kolosa z hurtowni danych na 13 maja:)
  • Turek

Jestem za.
  • Loinka

Damian tez pragnie przełożenia kolosa:)Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaar dzo
  • H3LGA

>Loinka napisała:
    >Oczywiście, że jestem za przełożeniem kolokwium z
    >zarządzania informacją na 6 maja, a tym samym
    >przełożeniem kolosa z hurtowni danych na 13 maja:)

Z tego co się orientuję po dzisiejszych rozmowach to właśnie Hurda jest na 13.05 ustalona :P
  • H3LGA

Dobra, czekam do 20:30 i jej odpiszę bo się jeszcze rozmyśli.
  • paula

Paula Pazdan tez :)
  • Anonim

6 maja ujdzie w tłumie
  • H3LGA

Potwierdziłam jej godzinę 12:15 bo wyszłam z założenia, że przy ustalaniu daty braliśmy pod uwagę właśnie tę godzinę ; )
  • Vi

Są już wyniki zaliczenia.
  • lukbez

moglibyście umieścić ta "zwędzoną kartke" od Pani Ostrowskiej z tym testem co był na zaliczeniu.
    Dziękuje.
    Łukasz
| |

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)