-
H3LGA
Tak jak w mailu wydziałowym:
Z racji tego, że od wczoraj nie działał Electurer [już działa], wysłałam do p. Ostrowskiej maila:
"Dzień dobry,
piszę w sprawie materiałów z zarządzania informacją. Do wczoraj na platformie e-lecturer wciąż nie był zamieszczony ostatni wykład (związany z bezpieczeństwem), a na domiar złego sama platforma odmówiła działania i nie da się na nią wejść. Czy mogłaby Pani przesłać nam wspomniany wykład (lub ewentualnie nie uwzględniać go przy układaniu pytań na czwartkowe kolokwium)?"
Otrzymałam niedawno odpowiedź:
"Przed chwilą ponownie sprawdzałam eLecturer - nie funkcjonuje z powodu awarii serwera. Ponieważ nie wiem, kiedy toto zostanie postawione, mam wielką prośbę o kontakt z grupą i podjęcie decyzji, czy zaliczenie ma być w ustalonym terminie czy przekładamy - jeśli tak, to ewentualnie na kiedy (to możemy ustalić w terminie późniejszym). Niezależnie od decyzji przesyłam plik, ale czy może Pani go rozpowszechnić? Było już kolejne pytanie o ten materiał. Wydawało mi się, że wystawiałam, ale nie jestem w stanie tego sprawdzić.
Czekam na odpowiedź, dziękuję za pomoc
T. Ostrowska"
Teraz pytanie do Was - czy chcecie aby kolokwium odbyło się normalnie czyli 29.04 czy może chcecie żeby przełożyć na 6.05? Czekam na propozycje i wieczorem jej odpiszę.
Zapraszam do dyskusji. -
H3LGA
Obiecany plik [ostatnia prezentacja]: http://www.przeklej.pl/plik/9zid-oc... -
Roska
-
Anonim
-
-
Anonim
Jestem bardzo ZA przełożeniem :)
Kiedykolwiek byle nie w tym tygodniu.
Pozdrawiam -
H3LGA
Przekażcie proszę to info komu się da bo ja nie mam kontaktów do każdego a chciałabym aby jak najwięcej osób się wypowiedziało ; ) -
Piotrek
-
Krubin
-
Anonim
-
Justyna
-
Loinka
Oczywiście, że jestem za przełożeniem kolokwium z zarządzania informacją na 6 maja, a tym samym przełożeniem kolosa z hurtowni danych na 13 maja:) -
Turek
-
Loinka
-
H3LGA
>Loinka napisała:
>Oczywiście, że jestem za przełożeniem kolokwium z
>zarządzania informacją na 6 maja, a tym samym
>przełożeniem kolosa z hurtowni danych na 13 maja:)
Z tego co się orientuję po dzisiejszych rozmowach to właśnie Hurda jest na 13.05 ustalona :P -
H3LGA
-
paula
-
Anonim
-
H3LGA
Potwierdziłam jej godzinę 12:15 bo wyszłam z założenia, że przy ustalaniu daty braliśmy pod uwagę właśnie tę godzinę ; ) -
-
lukbez
moglibyście umieścić ta "zwędzoną kartke" od Pani Ostrowskiej z tym testem co był na zaliczeniu.
Dziękuje.
Łukasz
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Mokotów
- Załóż własne grono tematyczne