-
-
Meryy
-
Łukasz
-
bullterrierka
Witam was wszystkich.
Ja też się dostałam. Wiecie może kiedy będzie dostępny nasz plan zajęć? No i jak na WUMie wygląda sprawa w-f i podziału na grupy ćwiczeniowe? -
-
-ADAMEK-
-
bullterrierka
Moim Drodzy, powszechnie wiadomo, że w życiu studenckim ważny jest kontakt oraz wymiana informacji z wykładowcami, ćwiczeniowcami itp itd. Więc nasuwa się tu pytanie natury organizacyjnej. Co sądzicie o założeniu wspólnego maila? Po prostu będzie to miejsce do którego każdy z naszego roku miałby dostęp. Jednak fajnie by było, żebyśmy tylko my mieli do niego dostęp. Co by ludzie z zewnątrz nie skasowali nam np. ważnych notatek potrzebnych na koło.
Z mojego doświadczenia mogę was zapewnić, że to bardzo przydatna rzecz.
Piszczcie co o tym sądzicie.
-
Łukasz
Popieram koleżankę, wspólny mail o wiele ułatwia życie i przyspiesza wymianę informacji. Proponuję założyć maila na gmail. Kto jest za ?? -
Justka
-
Łukasz
Oczywiście wiadomo że na roku jest 220 osób i że prędzej czy później zostaniemy podzieleni na grupy ale to można by traktować jako wspólny mail całego roku. -
bullterrierka
-
pomysł bardzo fajny;d
a w roku to się przez przypadek pomyliłam Łukaszku;p(może to jakiś znak hehe) -
bullterrierka
Jeszcze jedno. Tylko jak już ktoś się weźmie i założy gmaila to hasło na priv co by potem nie było kłopotów i dziwnych historii. -
Łukasz
Dobra to ja zakładam na gmail; P
jakieś propozycje co do nazwy/loginu ??:)
pielegniarstwo2010@gmail.com ??
-
bullterrierka
-
Ola
-
Łukasz
-
Meryy
-
Anna R.
To i ja poprosze xD
ej.. a sa gdzies jakies listy? skad wiecie ktorzy jestescie? :D
ehh.. tylko teraz w poniedzialek musze wstac o 4 zeby jechac do wawy... o 5,30 mam jedyny autobus; ( -
Magda
to gdzie Aniu mieszkasz? i jak z lokum na studiach: stancja czy akademik? -
Meryy