Grono Najlepszej pod słońcem klasy (Klasy Danego, nie mylić z klasą 3c).
"... Kolejna akcja to jak mielismy pierwszą lekcje z panią Szymczykiewicz ..." by Nadia
"... Jestem pewien, ze na pierwszej lepszej przerwie wybiegne z tej szkoly i pobiegne do 30... ehh... Nie umiem wobrazić sobie przerw bez Klasy Dannego... "
"...Zaraz pewnie ktoś napisze "nie gadaj, znajdziesz nowych przyjaciół" WCALE NIE! Nie chce nowych. Chce Was - najlepszych na swiecie, najbardziej zgranych... " by Dabek
"Potrzeba jednej sekundy aby kogoś zauważyć potrzeba jednej minuty aby kogoś polubić potrzeba jednej godziny aby kogoś poznać potrzeba całego życia żeby kogoś zapomnieć.
PRZEZ WAS NIE MOGE SPAC ALE TO DOBRZE BO KOCHAM WAS NAD ZYCIE" by Minio
"... ale wiem jedno ze takich przyjaciol jak Wy nie znajde juz NIGDY!! ..."
"Kiedy żegnasz przyjaciela, nie smuć się, ponieważ jego nieobecność pozwoli ci dostrzec to, co najbardziej w nim kochasz. " By Sysia
"... mieliśmy fantastycnze śmeichy zgrani zawsze każdy za każdego by w ogień poszedł, egzaminy nerwy ale tesh ze pamiętaliście np o moich urodzinach to nap[rawdę wielkie szczęście każdy uśmeeich u was każda sprawa kiedy byliśmy happy wspólne melange:D..." By Pazur
"koniec roku juz niedlugo, a z kazdym dniem jestem coraz bardziej smutna. to troche dziwne bo zazwyczaj dzieciaki sie ciesza z wakacji, ale w tym roku jest inaczej... a to dlatego ze to oznacza ostatnie dni w naszej wspanialej klasie " by Tusia :*
Grono Najlepszej pod słońcem klasy (Klasy Danego, nie mylić z klasą 3c).
"... Kolejna akcja t...