Eventy i Animacja Czasu Wolnego [314]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Pamela Zych

Drodzy Animatorzy!
    Jak wiadomo każdy z nas potrzebuje od czasu do czasu pomocy. Teraz potrzebuję jej ja i tylko wy możecie mi w tym pomóc. Także pomóżcie studentce w potrzebie:)
    Proszę Was o wypełnienie ankiety dotyczącej animacji czasu wolnego w turystyce.

moje-ankiety. pl/respond-4293/sec-Km97tXyG.h tml (usuń spację przed pl)

Ankieta jest mi potrzebna do pracy licencjackiej,w której badam stan i perspektywy rozwoju animacji.
    Za pomoc będę wdzięczna i z góry dziękuję.
    Pozdrawiam Pamela:)
  • JakubBBaczek

Droga Pamelo!
    Ja już wypełniam:) Jeśli będziesz miała jakiekolwiek pytania lub kłopoty to chętnie pomogę - czuję się dość mocny w tym temacie:)

Pozdrawiam gorąco!
    Jakub B. Bączek
  • LISA

ale skromność (haha) ale to prawda, jesteś dość dobry w animacji
  • JakubBBaczek

:P
  • Monika Gnabasik GNABASIK

Witam,
    piszę pracę na temat Animacji czasu wolnego w Hotelach w Polsce i proszę o podanie nazwy Hotelu w Polsce, który posiada w swej ofercie zajęcia z Animatorem kultury.
    Pozdrawiam
    Monika
    P.S. podaję e-mail monisia34@wp.pl

• LISA

Arka Medical Spa-Kołobrzeg, Hotel Aurora Spa & Wellness-Międzyzdroje, Hotel Pekin-Władysławowo, Hotel Columbus -Rowy, Hotel Gołębiewski; najlepiej posprawdzaj hotele na Pomorzu lub w Sudetach-zawsze znajdzie się jakiś spis;

Pozdrawiam i powodzenia
  • LISA

aha jeszcze hotel Manor w Olsztynie; głównie szukaj na Pomorzu, Warmii i Mazurach, niewiele ale są hotele z animacją w górach

Pozdrawiam