• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • xavi .......

Czy to forum firmy New Neils, która zajmuje się szkoleniami kosmetycznymi w Warszawie?
    Jeśli tak to proszę o jakiś kontakt - mam kilka pytań odnośnie szkoleń. Moja wybranka serca się na nie wybiera i chcemy jak najwięcej dowiedzieć się wcześniej.
  • paula

tak to forum NEW NAILS

tylko NEW NAILS to marka
    firma Beauty LUX
    :)

a co chcielibyście wiedzieć ??
  • xavi .......

Teraz już za późno. Dziewczyna jest po szkoleniu, ale spełniło ono jej oczekiwania, tak więc jest bardzo zadowolona. Fajne macie instruktorki - zaangażowane i nastawione na solidny efekt. Moja luba jeszcze się u Was co najmniej raz pojawi - tym razem na szkoleniu dla profesjonalistów.
  • paula

dzięki
    oczywiście polecamy się na przyszłość
    ;)

a na jakie szkolenie zamierza się wybrać ??
  • xavi .......

Była na szkoleniu dobry start ze stylizacji paznokcia. Tam bardzo jej się spodobało, że teraz zamierza zrobić kurs zawodowy, ten 120 godzin. To dobra droga? Bardzo liczy na znalezienie zatrudnienia w branży; -)
  • Felicja Martynowska

Ja jestem jeszcze przed waszym szkoleniem. Macie dobre opinie u moich koleżanek, które korzystały ze szkolenia. New Nails - musicie się starać, by tak dużo osób by wszystkie klientki były zadowolone. Jestem pełna podziwu.
  • xavi .......

Na jakie szkolenie i kiedy się wybierasz dokładnie? Już ci sporo napisałem na temat New Nails, ale pewnie dużo jeszcze nie wiesz. Mieszkasz w Warszawie?
  • paula

>xavi ....... napisał
    >Była na szkoleniu dobry start ze stylizacji paznokcia. Tam
    >bardzo jej się spodobało, że teraz zamierza zrobić kurs
    >zawodowy, ten 120 godzin. To dobra droga? Bardzo liczy na
    >znalezienie zatrudnienia w branży; -)

kurs zawodowy 120h to najobszerniejsze na rynku szkolenie
    z największą ilością godzin i praktycznych zajęć
    nic lepszego na rynku nie znajdzie :)

mamy świetne instruktorki
    dla których paznokcie to pasja
    które mają bardzo dużą wiedzę na temat tego co robią
    i co najważniejsze - dobrze tłumaczą :)

myślę że nic lepszego nie znajdzie

co do zatrudnienia w branży
    to zawsze początki bywają trudne
    ale jeżeli lubi to co robi i ma zaparcie
    to na pewno sobie poradzi

na początek wystarczy tylko trochę koleżanek i chęci
    najważniejsze po zakończeniu kursu to dużo ćwiczyć
    żeby wiedza się dobrze utrwaliła

a tak nawiasem mówiąc
    u nas po zakończeniu szkolenia każda kursantka
    może przychodzić do szkoły i za niewielką opłatą
    dodatkowo ćwiczyć pod okiem instruktorów
    i korzystać ze wszystkich potrzebnych produktów.
    także nawet jeżeli dziewczyna jeszcze nie ma
    pełnego wyposażenia potrzebnego do
    przeprowadzenia zabiegu albo
    jest jeszcze nie pewna swoich umiejętności
    i potrzebuje wsparcia
    zawsze może na nas liczyć

• xavi .......

Zaciekawiła mnie ta opcja dodatkowej nauki. Co trzeba zrobić, by z tego skorzystać? Wystarczy przyjść? Kiedy tylko się chce? Jakie są szanse na zdobycie stażu w New Nails? Zatrudniacie w ogóle stażystki?
  • paula

ćwiczyć można w godzinach otwarcia placówki
    wystarczy zadzwonić i się umówić
    żeby zarezerwować sobie stanowisko

co do zatrudnienia w NEW NAILS
    czasem kogoś potrzebujemy
    szczególnie w lato kiedy zaczyna się okres urlopowy
    albo jak przygotowujemy jakiś dodatkowy projekt
    (t.j. książki, filmiki, artykuły dla portali internetowych
    czy krok po kroku) także warto zawsze złożyć cv

zawsze jak kogoś zatrudniamy
    to najpierw przechodzi u nas dodatkowe szkolenie
    weryfikujemy jego wiedzę i umiejętności
    i dopiero jak taka osoba już coś naprawdę umie
    to może asystować instruktorkom w trakcie prowadzenia szkolenia

także na prawdę warto starać się u nas o pracę
    bo dbamy o to żeby dziewczyny znały się na tym co robią
    i stale podwyższamy ich kwalifikacje

• xavi .......

Jak rozumiem dużo większe szanse na pracę w New Nails mają dziewczyny, które przeszły u was szkolenie?; -) Przekażę partnerce - taka praca zaczyna być jej marzeniem. Może złoży CV i spróbuje swoich sił; -)
  • paula

trzeba próbować
    ;)
  • Felicja Martynowska

Praca u Was? Fajne doświadczenie, nawet jeśli tylko w ramach praktyk. Również chętnie prześlę CV. W mojej miejscowości jest straszna lipa z dobrymi miejscami, gdzie można się czegoś nauczyć. Większość salonów pracuje "na akord".
  • paula

no niestety
    taka proza życia ...
    ;)
  • xavi .......

Chyba raczej takiej jest podejście tych salonów. Skoro u Was wszystko może być normalnie, nastawiacie się na klienta, to chyba inni mogą zrobić podobnie. Mi taki akord kojarzy się z produkcją, a nie nauką czegoś takiego jak stylizacja paznokcia czy wizaż.
  • greta g

nie no nie wydaje mi się, że to jest masówa, byłam sprawdziłam i uważam, że instruktorki mają bardzo indywidualne podejście, odpowiadały mi na każde moje pytanie, dawały korekty
  • Małgorzata Diduch

mi się bardzo podobało i każdej kobiecie polecam :)
    super ludzie :) rzetelna nauka :) polecam
  • xavi .......

greta g - moja wypowiedź odnosiła się do salonów kosmetycznych w mieście Felicji, a nie do szkoleń New Nails. Te znam dzięki mojej dziewczynie i wiem, że są ok.
  • Ola Nowak

Kiedyś trochę interesowałam się tym tematem (teraz żałuję, że tylko trochę) Jesli zależy Ci na umiejętnościach wejdź na stronę http://www.new-nails.com/ Bardzo Gorąco polecam ich kursy. Pozdrawiam
  • Monika

Widzę po opiniach, że nie tylko ja zakończyłam szkolenie z taaaaakim uśmiechem :D Szkolenie bardzo konkretne, sporo mnie nauczyło, atmosfera bardzo przyjazna, wygodnie, grupy były małe - a to jest naprawde duży plus bo jak wiadomo w większości organizowanych szkoleń grupy są tak przeładowane, że jest nieprzyjemnie niestety... a tutaj większa uwaga instruktora na Twoją osobę, więcej informacji i cennych porad wyniesiesz ze szkolenia - ja jestem bardzo mile zaskoczona i na pewno w przyszłości skorzystam jeszcze z innego kursu :)
  • 1
  • 2