-
RoBSoN
Hej
Wie ktoś jakie były dziś pytania na egzaminie z TiORBów? A jesli tak to moglby ten ktoś je napisac?:P Podobno byly 2 grupy, wiec dla obu:) Z góry dzieki:) -
Tomek
1) Pielęgnacja betonu zimą/latem
2) Organizacja prac murowych
3) Schemat pracy spycharek/zgarniarek
4) Cechy żurawia (zasięg, udźwig etc. chyba o to chodziło)
5) Deskowania pionowe/poziome
Pozdr.
EDIT: Nie wiem czy są to pytania od Martinka czy nie, bo przekazała mi je koleżanka - ja dziś nie pisałem. Ale czy przypadkiem cały rok nie ma tych samych? -
Mateusz :P
Chyba te same. W drugiej grupie jeszcze zamiast tych cech żurawia miałem charakterystykę robot montażowych czy jakoś tak. I Martinek tym co chcieli zamiast pytania o prace murowe dyktował jakieś inne bo podobno obiecał ze nie będzie murowych w czerwcu, bo słabo to na wykładzie przerobił. -
konik
Czy mozna w sesji letniej nie podchodzic do egzaminu z TiORB, a potem we wrzesniu wykorzystac 2 terminy? Ktos orientuje sie jak to jest? Bo kazdy mowi co innego, a nie chce tracic terminu idac na turyste :P -
-
Hania
-
Trojan
a na 100% z tymi 2 terminami we wrzesniu?? zeby im pozniej sie nie odwiidzalo,d A moze ktos pytal Martinka o to?? -
Anonim
rok temu chyba nie można było, ale zrobili 3ci termin, więc chyba będą 2 podejścia tak czy owak -
Morshwine
Macie może gdzieś wyniki z egzaminu z tiorbów z 27.06? Jak byłem ostatnio na wydziale to nie było żadnej listy. Jak byście mogli wrzućcie jakieś linki, albo prześlijcie zdjęcia na maila: inzynieria.ladowa.2008@gmail.c om
pozdrawiam
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne