MOTOCYKLE [10952]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Chętnie wyslucham kilku opinii , bo jest tego troche na rynku a musze szybko cos kupic.

• Anonim

kup na allegro agv v-topa lekki wygodny dobra szybka i nie drogi uzywam go na codzien i jestem z niego zadowolony
  • Anonim

poza tym fajnie wyglada; )
  • Anonim

dzieki :D fajnie wygląda

i cene tez ma zajebistą :)

ale moze cos innego :D :D "tanszego"
  • Anonim

jest stosunkowo tani kosztuje na allegro jakies 700 zl....
  • ElBarbasso ];-)>

ja polecam Caberga, nikt nie nażeka a kask kosztuje tyle co samo malowanie w np. Arai
    Ja mam coś takiego http://www.caberg-helm.com/home.asp...
  • RALF,CUKIER,SUGAR,CZY JAKOŚ TAK

SNOPEK A MOWILES ZE PRZY 100 CI JUZ GWIZDZE; >

KUP SOBIE ARAI'A TO SA NAJLEPSZE KASKI...
  • Ola Dziewczynka

ja mam sharka s800 butterfly- nie narzekam, ale typowo damskie malowanie
  • .

Ja mam SHARK'a Rsv są w boldorze Polecam chociaż może do najlżejszych nie należy za to jakość wykonania rewelacja. I nie świszcze powyżej 100 i więcej
  • norbi

jest taki sklep na mariensztacie. tam sa tanie nowki i uzywki. ja kupilem nolana N93, ale jak na moj pusty wydech jest go troche za malo przy uszach.szyba i waga ok, wiec mimo wszystko polecam.
  • TheDoctor

Wszystko zalezy od tego ile pieniedzy chcesz przeznaczyc na kask. Niektorzy beda Ci mowic, zebys wybral Arai inni Shoei. Swoja droga kazdy chwali to co sam ma. Postaram sie przedstawic Ci to w ten sposob:
    - jesli masz ok 1500 PLN i chcesz miec zajebiscie wygladajacy kask to polecam AGV GP PRO, jest bardzo dobry, ma coolmax, calkowicie wyjmowane wnetrze, latwo wymieniane szybki (bez narzedzi), tear-off, dobra wentylacje, zapiecie DD, deflektor na nos i brode, bardzo fajny ksztalt skorupy. Ja go kupilem ze wzgledu na rewelacyjny wyglad i bezpieczenstwo
    - jesli chcesz kupic kask w granicach 700-1000 PLN to AGV z serii Stealth albo Mirage. Mozesz tez zastanowic sie nad Airoh Silizium - dobra seria kaskow
    - do 700 PLN - na Allegro mozna kupic w granicach 500 PLN Uvexy, widzialem tez za 399 PLN bardzo ladnego Uvexa z serii Boss 2000. Z tego co pamietam to mial malowanie z 2004 i stad ta cena.

Generalnie to powinienes sie okreslic ile kasy mozesz wydac na kask a wtedy postaram sie lepiej doradzic.
  • TheDoctor

Aha, dosc dobre kaski robi Nitro. Z tego co pamietam to jest to angielska firma, ktora coraz lepiej radzi sobie na naszym rynku. Problem z tymi kaskami jest jeden - sa dosc ciezkie.
  • Juriusz

Ja mam nitro ale do motocrossu i jest w miarę lekki. Wyłożyłem sie w nim porządnie i jest spoko baniak cały:)) do jazdy na ulicy mam Nolana N70 i jest całekiem git, tez się w nim nie raz wyłożyłem i baniak cały:)) nolan chyba nie drogi jest ogólnie.
  • Anonim

Ja mam Caberga classico.. Jak dla mnie jest w porządku, lekki przede wszystkim, a kosztował mnie jedyne 270 zeta... Ktoś już tam dobrze powiedział. Wszystko zalezy od tego ile masz kasy, i czego oczekujesz.. pzdr
  • T.

Jest kilka firm produkujących kaski, które z czystym sumieniem można polecić, np.:
    - Arai
    - Shoei
    - AGV
    - Suomy
    Jak już ktoś napisał, zakup w dużym stopniu zależy od Twojego budżetu. Sprawdza się tu stara prosta zasada, że im model droższy/wyższy, tym zazwyczaj lepszy (bardziej bezpieczny, wygodny, ładny, praktyczny, itd). Dwie pierwsze firmy robią raczej droższe kaski, dwie pozostałe robią kaski dla szerszej grupy odbiorców. Dobry kask można kupić za ok 700-1000 zł. Za ok. 1000-1500 zł można kupić bardzo dobry kask. Zajebiste kaski kosztują 1500-2500 zł :-)
  • TheDoctor

Jesli bys chcial jakiegos AGV to moge dac Ci namiary na babeczke, ktora ma dostep do tych kaskow w nizszych cenach. Dla przykladu - AGV GP PRO Multi kosztuje ok 1800 PLN w sklepie a mi zalatwila za niecale 1400. To samo tyczy sie pozostalych modeli. Jesli nie masz co robic z kasa to polecam AGV Ti-Tech :)))
    A co do wspomnianego V-Top to jest to chyba kask, ktore AGV juz nie produkuje.
  • Anonim

ty.. lesiu jestes w malym bledzie
  • Anonim

agv pro masz u mnie za 1100; )
  • RALF,CUKIER,SUGAR,CZY JAKOŚ TAK

tak ale Twoj gwizdze i swiszczy!!!
  • Anonim

ty cukier jak u mnie gwidzze i swiszczy to ty juz dawno masz w badejkach pelno(to jakies 240) hahahah
| |

Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...

Fotki

Miejsca grona (0)