- 1
- 2
-
kostekjr.
no to juz jest. predzej czy pozniej trzeba bylo zrobic to grono... :P -
Anonim
-
Anonim
...jak na przwdziwych pyskowiczan...
...jestesmy faktycznie niezle rozgadani....
....
-
Wirone
-
-
Anonim
to ja tesh cos napisze zeby nie bylo:P
ludzie piszcie o jakis wydarzeniach w naszym
kochanym miasteczku bo przecie tu mozna jobla dostac z cholernych nudow!
pozdrawiam. -
Wirone
-
Marta Osa
Taaa... ostatnio ksiadz na kazaniu mowil ze jakies mlode rozrabiaki popsuli laweczki w parku napszecifko mikołaja, ni pszysnać mi sie tu chopaki, ktory to? :D... o zadnych innych niusach mi nie wiadomo :P -
Anonim
o prosze cos sie jednak dzieje:P
a myslalem jush ze w tym miescie wogole ludzi nie ma;]
pozdrawiam -
Wirone
My niedawno mieliśmy tam niezły melanż w parku, ale ławek nie psuliśmy :> Jedyne obrażenia to ciosy kablem po plecach czy nogach hehehe. No i ja dostałem patykiem w oko. -
Marta Osa
E no som ludzie w dni powszednie wszyscy siedzom w pracy a w niedziele w kosciele :P No mowie Ci pojdz w niedziele do kosciola to sie pszekonash :)) -
Marta Osa
Ej Grzesiu jezeli masz prawdziwe dane w profilu to chyba znam Twojego brata i jego zone :D Pozdroowka -
Wirone
Mam prawdziwe dane, czemu miałbym się pod kogoś podszywać; p No i możliwe, że ich znasz, bo to chyba jakoś rocznikowo podobnie.
Pozdro -
Marta Osa
rocznikowo starsi sa ode mnie, nie chodzilam znimi do szkoly, ale we wrzesniu chyba jedziemy razem w gory na łikend :D (a co do danych to Cie o nic nie oskarzam, ale w necie to sie rozne rzeczy dzieja - sam rozumiesz :) -
Wirone
Chopy!
Dziołchy!
Dożynki jutro; p
A tak na serio to posłuchajcie sobie
http://wirone.superhost.pl/podziemi...
"So peaceful, but jingling..."
Elo elo, głos ulicy niepokonany; p
hehe -
Anonim
ehh nic sie tu nie dzieje:P jakos slabe to forum o pyskowicach... co tam u was ciekawego? co robicie w wakacje? ja wczoraj wrocilam z obozu kajakowego i bylo zajeeeebiscieee i chce jeszczeee....
a tak poza tym to w pyskowicach podobno opstatnio otworzyli jakis maly klub na przystanky PKS na rynku :o trzeba to sprawdzic :D
hmm ja mam nadzieje tak w ogole ze bedzie keidys jakis porzadny koncert we pyskowichac :D jakiegos polskiego zespolu takiego jak COMA.. co wy na to?;>
pozdrawiam was wszystkich pyskowiczanie :D -
Karola... xD
-
Supernovastar
-
Anonim
ja tu mieszkam od urodzenia i jest super; D nie chciclabym isc gdzies na wies czy cos ^^ tutaj ejst wytarczajaco 'swojsko' x)
pozdrawiam mieszkancow:) -
zvoncek
ha ha ha zajebiste miasto :D zajebiscie ludzie i zajebiste wspomnienia pozdro dla wszystkich z Pyskowic :) -
Supernovastar
no i co nic sie nie dzieje nadal ?mieszkam tu juz tyle i znam tylko droge do wiatraka i zabki.moze ktos powie cos ciekawego o pyskowicach.
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Załóż własne grono tematyczne
- Zostań moderatorem
|
|
dawac, dawac hs-p-ce