• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • kostekjr.

no to juz jest. predzej czy pozniej trzeba bylo zrobic to grono... :P
  • Anonim

...dokladnie...
    ...niech wiedza kto rzadzi...
  • Anonim

...jak na przwdziwych pyskowiczan...
    ...jestesmy faktycznie niezle rozgadani....
    ....
  • Wirone

Nooo, całe 3 wpisy w dodatku 2 autorów :P

No i ja.
  • Anonim

to ja tesh cos napisze zeby nie bylo:P

ludzie piszcie o jakis wydarzeniach w naszym
    kochanym miasteczku bo przecie tu mozna jobla dostac z cholernych nudow!

pozdrawiam.
  • Wirone

Noo, a przecież tyle się dzieje, że ogarnąć się tego nie da :P
  • Marta Osa

Taaa... ostatnio ksiadz na kazaniu mowil ze jakies mlode rozrabiaki popsuli laweczki w parku napszecifko mikołaja, ni pszysnać mi sie tu chopaki, ktory to? :D... o zadnych innych niusach mi nie wiadomo :P
  • Anonim

o prosze cos sie jednak dzieje:P
    a myslalem jush ze w tym miescie wogole ludzi nie ma;]

pozdrawiam
  • Wirone

My niedawno mieliśmy tam niezły melanż w parku, ale ławek nie psuliśmy :> Jedyne obrażenia to ciosy kablem po plecach czy nogach hehehe. No i ja dostałem patykiem w oko.
  • Marta Osa

E no som ludzie w dni powszednie wszyscy siedzom w pracy a w niedziele w kosciele :P No mowie Ci pojdz w niedziele do kosciola to sie pszekonash :))
  • Marta Osa

Ej Grzesiu jezeli masz prawdziwe dane w profilu to chyba znam Twojego brata i jego zone :D Pozdroowka
  • Wirone

Mam prawdziwe dane, czemu miałbym się pod kogoś podszywać; p No i możliwe, że ich znasz, bo to chyba jakoś rocznikowo podobnie.
    Pozdro
  • Marta Osa

rocznikowo starsi sa ode mnie, nie chodzilam znimi do szkoly, ale we wrzesniu chyba jedziemy razem w gory na łikend :D (a co do danych to Cie o nic nie oskarzam, ale w necie to sie rozne rzeczy dzieja - sam rozumiesz :)
  • Wirone

Chopy!
    Dziołchy!
    Dożynki jutro; p

A tak na serio to posłuchajcie sobie
    http://wirone.superhost.pl/podziemi...
    "So peaceful, but jingling..."

Elo elo, głos ulicy niepokonany; p
    hehe
  • Anonim

ehh nic sie tu nie dzieje:P jakos slabe to forum o pyskowicach... co tam u was ciekawego? co robicie w wakacje? ja wczoraj wrocilam z obozu kajakowego i bylo zajeeeebiscieee i chce jeszczeee....

a tak poza tym to w pyskowicach podobno opstatnio otworzyli jakis maly klub na przystanky PKS na rynku :o trzeba to sprawdzic :D

hmm ja mam nadzieje tak w ogole ze bedzie keidys jakis porzadny koncert we pyskowichac :D jakiegos polskiego zespolu takiego jak COMA.. co wy na to?;>

pozdrawiam was wszystkich pyskowiczanie :D
  • Karola... xD

jak tu sfffojsko... xD

pozdrawiam... :P
  • Supernovastar

Jestem Nowy w tym miescie ale fajnie jest
  • Anonim

ja tu mieszkam od urodzenia i jest super; D nie chciclabym isc gdzies na wies czy cos ^^ tutaj ejst wytarczajaco 'swojsko' x)
    pozdrawiam mieszkancow:)
  • zvoncek

ha ha ha zajebiste miasto :D zajebiscie ludzie i zajebiste wspomnienia pozdro dla wszystkich z Pyskowic :)
  • Supernovastar

no i co nic sie nie dzieje nadal ?mieszkam tu juz tyle i znam tylko droge do wiatraka i zabki.moze ktos powie cos ciekawego o pyskowicach.
  • 1
  • 2
| |

dawac, dawac hs-p-ce

Miejsca grona (0)