-
Lolek
nacjonaliści samozwańczo w imieniu Polski przeciwstawiają się homikom. czy homiki nie są Polakami i Polkami? -
Anonim
oczywiscie że są. posiadaja pelnie praw i obowiązków. jak wszyscy obywatele. -
Artur
-
Anonim
Pedał może byc polakiem, tak samo jak może nim być osoba chora na inną dolegliwość np: człowiek z paraliżem kręgosłupa.
-
-
Anonim
-
Anonim
pełnoletni gej, ma więcej w Polsce praw niż heteryk mike.
bo póki co masz ograniczoną czynność do zdolności prawnych :)
ograniczoną :)
hahaha; ] -
rez
Czy neonazista może być Polakiem?
Pytań wiele takowych postawić można,jednak zależy w jakim aspekcie bedziemy rozpatrywać problem.
W aspekcie prawnym - może być.
W moralnym/etycznym - nie.
Kochani,pofilozofujmy conieco. -
Artur
to zależy co rozumiesz przez słowo Polak. Jeśli są to ludzie jednej narodowości o wspólnej historii to i pod względem moralnym neonazista może być Polakiem... -
rez
A widzisz!
W mych oczach nie będzie Polakiem!
Naród Polski zbyt wiele wycierpiał by neonazista (który jest Polakiem) mógł być przeze mnie uznany za obywatela Rzeczpospolitej.
Jednak uważam tak tylko w aspekcie moralnym/etycznym.
Natomiast w mych oczach - w aspekcie prawnym - owy hajlujący delikwent jest pełnoprawnym obywatelem III RP.
Wiem.Wygląda dwuznacznie,ale nic na to nie poradze. -
Anonim
prawo jest prawem. kwestia moralno/etyczna zalezy od wyznawanego systemu wartości. po to jest logiczny/racjonalny system prawny aby uwzględniał wszystkie mniejszości.
Mike homoseksualizm nie jest chorobą. -
Artur
>rez napisał
>A widzisz!
>
>W mych oczach nie będzie Polakiem!
>
>Naród Polski zbyt wiele wycierpiał by neonazista (który
>jest Polakiem) mógł być przeze mnie uznany za obywatela
>Rzeczpospolitej.
>Jednak uważam tak tylko w aspekcie moralnym/etycznym.
>
>Natomiast w mych oczach - w aspekcie prawnym - owy
>hajlujący delikwent jest pełnoprawnym obywatelem III RP.
>
>Wiem.Wygląda dwuznacznie,ale nic na to nie poradze.
ok,ja uznałbym go za pojeba a to czy on jest polakiem (pełnoprawnym) czy pochdzi z Zairu to mnie mało interesuje. Co by nie powiedzieć o chlopakach z Młodzierzy Wszechpolskiej są to Polacy, a że pojebani to inna sprawa -
rez
Pojeb.
Myśle że to słowo będzie adekwatne do mojej teorii emocjonalnej. -
rez
-
Artur
-
YT
>rez napisał
>Naród Polski zbyt wiele wycierpiał by neonazista (który
>jest Polakiem) mógł być przeze mnie uznany za obywatela
>Rzeczpospolitej.
A komunista? -
Anonim
-
Kamil
>Mizioł napisał
>Mike homoseksualizm nie jest chorobą.
Mizioł, z całym szacunkiem dla gejów, na jakiej podstawie stwierdzasz, że nie jest to choroba?
1. Homoseksualizm w większości przypadków jest powodowany przez jakieś zaburzenie w wydzielaniu androgenów we wczesnym etapie rozwoju dziecka (tak przynajmniej w szkole uczą)
2. Dlaczego pociąg do osobnika tej samej płci nie jest chorobą, a do dziecka, albo zwierzęcia już jest? To, że uprawianie homoseksualizmu nikogo nie krzywdzi, nie znaczy, że homoseksualizm nie jest chorobą.
-
Karol Sudak
>Mizioł napisał
>oczywiscie że są. posiadaja pelnie praw i obowiązków.
>jak wszyscy obywatele.
czyli nie sa dyskryminowani, jak to NIEKTORZY twierdza...
? -
Rex bibendi
>Mike homoseksualizm nie jest chorobą.
A kto tak powiedział?? Bo w sumie to ja jestem za równouprawnieniem, ale zdrowość homoseksualizmu jest dla mnie mocno problematyczna...Z tego co wiem, to homoseksualizm był uważany za chorobę do momentu, w którym Amerykańskie Towarzystwo Psychiatryczne(które trzęsie całą światową psychiatrią), nie narzuciło lekarzom z reszty świata nowego paradygmatu interpretacyjnego tego zboczenia...To tak jakbym powiedział: "Od dzisiaj Katar to nie choroba, a czkawka już jest...A rację mam bo jestem bogaty i funduję wam wasze nieudolne badania..." -
Rex bibendi
>2. Dlaczego pociąg do osobnika tej samej płci nie jest
>chorobą, a do dziecka, albo zwierzęcia już jest? To, że
>uprawianie homoseksualizmu nikogo nie krzywdzi, nie znaczy,
>że homoseksualizm nie jest chorobą.
co prawda to prawda...Jest zajebisty
Nie ma na niego bata