Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Hej... Może jakieś spotkanie... Temat ciekawy na jakieś przemyslenia; choć znacznie gorzej z realizacją tego stanu rzeczy :D
    Miłego weekendu i kilku innych opcji Wam życzę.. i czekam na ciekawe posty; ]
    Pozdawiam
  • MoRs

nono milego spotkanka wam zycze mnie nie bedzie na 100% i wiecej pozdro for all
  • Anonim

mnie pewnie teżnie będzie ale nie na 100 % tylko tak na 97 % Więc jakieś szanse są że kiedyś przyjde; -D
  • kora

Hmmm... Jeżeli o mnie chodzi to się troszkę za Wami wszystkimi w kupie troszkę stęskniłam... choć adal mam do tego sceptyczne podejście. W sumie fajnie by było coś zorganizować... ale żeby wszyscy się spieli i zawitali... no i nowe osoby też by były baardzi mile widziane; )
  • Czarek!!!

hmmmm fajnie by bylo
  • "CIACHO"

oooo "miting, miting" !!! bym mogła wyjść z długów; )))))
  • Anonim

Moje zdanie kilka osób zna na ten temat; ] wszem i wobec... Ale mniejsza o większość :D
    Pozdrawiam
  • kora

Tzn. saimonq?? Bo się zgubiłam troszkę...; )
  • Anonim

Saimonq czy tobie chodzi o to że już nie pójdziesz na żadno spotkanie klubowiczów lub gronowiczów ? Ale tu bedziesz zaglądał ? lub na czata ??
  • Anonim

aux... powiedzmy chce na coś się zdecydować... ale jak narazie jest to tylko w sferze pomysłów, jak coś się bardziej wykralizuję... to się podziele z Wami :P
  • kora

Hmmm... To ja juz zupełnie nic nie rozumiem... Nie chce witać na spotkaniach, ale tworzy topic "Spotkanie"?? Mała sprzeczność??
  • 4nd1

kora zycie jest pelne paradoksow; )
  • kora

Nie ma to jak być za, a nawet przeciw; P
  • Anonim

saimonq ja chyba jestem w podobnej sytuacji :-) Jeśli bardzo mnie zaciekawi jakies spotkanie to może się wybiore; -)
  • Anonim

Głeboka śliwko... rozumiem Ciebie doskonale..
  • Anonim

Z punktu patrzenia na punkt widzenia mam tu g***o do powiedzenia...
    Thx za uświadomienie mnie w moim przekonaniu, i przy znaniu mi racji; ]... Zawsze wiedziałem że można głośno się wypowiadać; ] :D
  • Anonim

zawsze i wszedzie możesz głośnio .........
  • kora

Aaaaa... no widzę, że fajnie się robi... zajefajnie wręcz...
  • Anonim

co fajnie ? Ja tylko przytaknełem saimonq-owi że zawsze może mówić to co chce. Takie jest moje zdanie.Zresztą każdy tak może :-) Kora Ty też :-D
  • Czarek!!!

hm
| |

::RADIO GRA 88,8 FM >>CLUB GRA FM TORUN << wtajemniczeni wiedza o co chodzi;))

Fotki

Miejsca grona (0)