-
Anonim
Hej... Może jakieś spotkanie... Temat ciekawy na jakieś przemyslenia; choć znacznie gorzej z realizacją tego stanu rzeczy :D
Miłego weekendu i kilku innych opcji Wam życzę.. i czekam na ciekawe posty; ]
Pozdawiam -
MoRs
nono milego spotkanka wam zycze mnie nie bedzie na 100% i wiecej pozdro for all -
Anonim
mnie pewnie teżnie będzie ale nie na 100 % tylko tak na 97 % Więc jakieś szanse są że kiedyś przyjde; -D -
kora
Hmmm... Jeżeli o mnie chodzi to się troszkę za Wami wszystkimi w kupie troszkę stęskniłam... choć adal mam do tego sceptyczne podejście. W sumie fajnie by było coś zorganizować... ale żeby wszyscy się spieli i zawitali... no i nowe osoby też by były baardzi mile widziane; ) -
-
Czarek!!!
-
"CIACHO"
-
Anonim
Moje zdanie kilka osób zna na ten temat; ] wszem i wobec... Ale mniejsza o większość :D
Pozdrawiam -
kora
-
Anonim
Saimonq czy tobie chodzi o to że już nie pójdziesz na żadno spotkanie klubowiczów lub gronowiczów ? Ale tu bedziesz zaglądał ? lub na czata ?? -
Anonim
aux... powiedzmy chce na coś się zdecydować... ale jak narazie jest to tylko w sferze pomysłów, jak coś się bardziej wykralizuję... to się podziele z Wami :P -
kora
Hmmm... To ja juz zupełnie nic nie rozumiem... Nie chce witać na spotkaniach, ale tworzy topic "Spotkanie"?? Mała sprzeczność?? -
4nd1
-
kora
-
Anonim
saimonq ja chyba jestem w podobnej sytuacji :-) Jeśli bardzo mnie zaciekawi jakies spotkanie to może się wybiore; -) -
Anonim
-
Anonim
Z punktu patrzenia na punkt widzenia mam tu g***o do powiedzenia...
Thx za uświadomienie mnie w moim przekonaniu, i przy znaniu mi racji; ]... Zawsze wiedziałem że można głośno się wypowiadać; ] :D -
Anonim
-
kora
-
Anonim
co fajnie ? Ja tylko przytaknełem saimonq-owi że zawsze może mówić to co chce. Takie jest moje zdanie.Zresztą każdy tak może :-) Kora Ty też :-D -
Czarek!!!