Żółto-Biała [69]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Grześ...

Na początek proponuję listę obecności, czyli niech zgłosi się każdy kto już dołączył :)
  • marysia

grzechu zaszalałeś ...:P
  • www.zoltobiala.info

a ja rownie nie bede gorszy mam nadzieje ze to ne bedzie kolejne forum ktore zostanie pominiete poprzez brak zainteresowania sadze ze kazdy sposob jest doibry na integracje :P wiec Grzesiu gratuluje pomyslu i sadze ze twoje starania zostana zwienczone mnostwem wpisow jak i tez iloscia watkow ..............:)))
  • Grześ...

No ja mam nadzieję, a tak w ogóle, to ostatnio się dowiedziałem, że Lider ma już swoje grono:)
  • Anitka>:)

Lider ma swoje grono? :)Czy myślimy o tej samej osobie?..Hmmm..musimy się go kiedyś pozbyć i przejąc miano lidera >:) Oczywiście moge odrazu przejąc tą funkcje..zeby nie robić kłopotu innym:) Bede wyrozumiałym i dobrym liderem :P
  • Ola

także się melduję na liście obecności drogi Bracie:)
  • RaFaŁeK

witam was wszystkich ,mnie tu poprostu nie moglo zabraknac. prosze mi sie tu i nie wysmiewac z nikogo grzesiu supper grono najleprze jakie ktokolwiek mogl wymyslec (i to nie jest sie podlizywanie ) wiem ze sie niektuzy sie nie uciewsza hihiihi ale moge sie juz pochwali ze mam urlop na sierpnia wiec sie zobaczymy na szlaku pielgrzymkowym cieszą sie dzieci bo ja tak
  • martuska:)

1. Jestem obecna!!!!!
    2. Grzes fajny pomysł miałeś z tym forum......naprawde fajowy:):)bede regularnie zagadywać zeby sie powiekszało nasze super grono Żólto- białych pielgrzymów:)
    3.czy Lider wie że niektórzy chcą go zdetronizować???jeszcze sie chłopak podłamie i nas zostawi biedne owieczki:-)
    4. cieszymy sie Rafale ze bedziesz...ale miałam w ogole problem z odczytaniem twojego postu......cos jakbys miał problem z ortografia albo stylistyka:):):):):)ale może to tylko moje odczucie
    5.juz nie długo pielgrzymka....za 49 dni!czasem jak gdzies wczesnie rano jade to jest taki specyficzny zapach na dworze....taki jak kazdego poranka na pielgrzymce jak wynurzam się z namiotu..... tak żałuje ze nie bedzie mnie z wami, i ze nie bede mogła zjeśc kanapki z pasztetem przygotowanej na karimacie:(:(:(:(:(:(:(
  • *Marzenka*

Martuś,

specjalnie dla Ciebie przywieziemy kilka kanapeczek z pasztecikiem:))
    podamy na kalimacie!!

A Grzesiowi gratulujemy pomysłowości***

pozdrowionka dla wszystkich naszych Pielgrzymów:))
  • Anitka>:)

Co takiego?????Marta nie bedzie Cie???:((( To jak ja sobie poradzę.... z wszystkim?!...I kto wyratuje mnie i Marzenkę jak zaczniemy śpiewać "Barke"?? Pozdrowionka dla Was wszystkich kochani :*
  • Grześ...

Ja też czuję czasami ten zapach... A tak poza tym, to jeszcze nigdy nie miałem tak wielkiej chęci iść na pielgrzymkę jak w tym roku :)
  • krzyś m

witam wszystkich,
    akurat w radiu leci piosenka "iść, ciągle iść..." jakoś tak mi się skojarzyło:)

Anitko....co ty sie martwisz o Barke.....mozesz rozpocząc kariere porzadkowego!przydałby sie naszym chłopcom Twój kobiecy rozsądek i pomyslowość!
    strasznie żałuje że mnie nie będzie...ale za rok pojde..ja mój mąż Piotrek oraz nasz synek:)tak sobie myslę...i rozważam że oprócz tego że nasza grupa Ż-B to wylęgarnia par i małżeństw to do tego nasz Synek bedzie pierwszym "Żółto-Białym" Dzieckiem!!!fajowo!!!tak w ogole to w sobote był slub Doroty( nasza porządkowa z ogonka) i Przemka...zamieszczam zdjęcia z tego super wydarzenia:)na moim gronie
  • RaFaŁeK

tak marto musisz mi wybaczyc moja stylistyke i ortografie oraz wszyscy co czytaja moje posty trudno ja juz tak mam a co do tej koszulki to ja sie nie pisze mi wystarczy ta zwykla i 2 choragiewki wiec nie bede co niektorym robil konkurencji.tak marto no masz racje z ta wylegarnia par w naszej grupie, juz tyle jest zwiazków małzenskich i nastepne sie szykuja (jestesmy lepsi niz przeznaczeni.pl ) az strach pomyslec co bedzie po tej pielgrzymce.

nie ma czego się bać.....ja tam sie cieszę!!!!!zawsze to perspektywa fajnego wesela i zabawy:):):):)mam nadzieje że rozumiesz aluzje RAFALE!!!!:)
  • Mateusz Jerzy

melduję się

dobrze, że to grono powstało
  • Matt Bukovski

NOWE GRONO KATOLICKIE

Zapraszam wszystkich uczestników tego grona, do zapisywania się na grono "Społeczność Katolickich Internautów" http://grono.net/forum/439335/0/

Ta nowa inicjatywa ma na celu stworzenie liczącej się katolickiej wspólnoty. Nie możemy się przecież dzielić. W czasach kiedy katolicyzm nie jest „modny”, określany często jako nieprzystający do naszych czasów, powinniśmy się łączyć i pokazać, że jesteśmy znaczącą społecznością na grono.net. Na dotychczasowych gronach Katolickich brakuje życia. W niektórych Katolicy wdają się w dyskusje z ateistami, które do niczego nie prowadzą. Zaostrzają się antagonizmy. Może wynika z nich jedynie tyle, że coraz mniej Katolików chce rozmawiać o sprawach, które ich interesują.

Oczywiście, powinniśmy rozmawiać także z osobami, które nie są w KK, albo które w ogóle nie wierzą w Boga, ale musi to się odbywać w sposób przemyślany i powinno to mieć jakiś sens. Dyskusja przecież polega także na wyciąganiu konstruktywnych wniosków.

Jesteśmy skupieni w Kościele Katolickim, czyli we wspólnocie wiernych. Te same wartości nas łączą. Przyjmujemy naukę Kościoła, która jest oparta na Ewangelii. Jakie zatem są powody dla których mielibyśmy pozostawać podzieleni? Dlatego, że każde grono katolickie ma swoją specyfikę? Nie chodzi o to, żeby rezygnować z tych gron, ale swoistym katolickim obowiązkiem jest dbanie o to by jak sama nazwa wskazuje być wyznaniem powszechnym, także na płaszczyźnie Internetu.

Wszystkich bardzo serdecznie zapraszam w swoim imieniu jak i w imieniu, pozostałych, którzy przystąpili do tej inicjatywy.

"Dla Kościoła nowy świat cyberprzestrzeni stanowi wezwanie do wielkiej przygody,jaką jest wykorzystanie nowych możliwości głoszenia ewangelicznego przesłania" Jan Paweł II

nie zapominajmy o tych słowach...

buuuu...zrobiło sie jakos wyjatkowo powaznie........;)chce tylko zaznaczyc ze nasze grono i żólto-biała to nie sekta, pozostajemy w łaczności z KK:)i wyznajemy powszechnie.......juz chyba bardziej powszechnie niz w pielgrzymce na JG się nie da
| |

Grono osób które pielgrzymują, pielgrzymowały, będą pielgrzymowały (lub jeszcze nawet nie wie...

Fotki

Miejsca grona (0)