-
www.zoltobiala.info
Jak wiekszosc z was wie jest sporo chetnych na miejsce lidera i wlasnie czemu wam zalezy na tej malo meskiej koszulce lidera ???? a nie uwazacie ze ona by nam nie lezala jak ulał:DD normalnie jest szyta na moj rozmiar :))) -
martuska:)
skoro ta koszulka jest tak mało męska to czemu Tobie Tomaszu tak na niej zależy?proponuje delikatną zmiane ról....bracia do mikrofonów kabelka i rożańca a siostry do chorągiewek!Jestem przekonana ze wowczas wszytko było by super...... -
www.zoltobiala.info
co do koszulki to co jest malo meskie zawsze na mnie staje sie dosc meskie :D co do zmiany to moze byc ale natomiiast kto by wytrzymal dluzej czy my poganiani przez siostry porzadkowe :DD czy wy z naszem fenomenalnym spiewem :)) noi sadze ze po takich zmianach grupa raczej by nie doszla do czestochowy w pelnym skladzie; ) -
Anitka>:)
Ech...Marta.. Piotrek..dobrze ze spodziewacie się syna bo corka..byłaby kolejną ofiarą pewnego " Młodzieńca" :)) Nie to ze chodzi mi o autora wpisu wyzej wcale...:P hihi -
-
a tak kilka pieknych siostr padnie ofiara naszego syna:)ale do tego jeszcze troche czasu:)Anitko widze ze poznałas się na coniektórych...dobrze, zawsze ta swiadomośc ochroni cię przed pewnymi " Młodzieńcami":)pozdrowienia dla Naszego Dzielnego maratończyka Tomusia:) -
Nie no chyba nie jest tak źle, nasz "Młodzieniec" jeszcze nie posiał, tam gdzie nie chce zbierać... a przynajmniej tak mi się wydaje... A to że lubi damskie towarzystwo... no cóż zawsze lepsze to niż za bliska męska "przyjaźń" :P
-
>martuska:) napisała:
>proponuje delikatną zmiane
>ról....bracia do mikrofonów kabelka i rożańca a siostry
>do...
TUB! :D
-
Anitka>:)
Grzesiu..żebyś nie musiał Ty nosić tuby...:) A ja umiem takich rzeczy dopilnować:) Najlepiej to żebyś ciągle nosił tubę i to tą cieższą tylnią- miałbyś blisko do mikrofonu więc to tylko dl Twojego dobra hihi >:) -
3 x Mgr:) Jacu :)
Ładnie... jeszcze nie odzedłem a juz sa walki o zwykłą koszulkę Lidera.
Tu liczy się osobowośc a nie koszulka-Chyba...?
Ale oczywiście mogę ja oddać już dziś, jeżeli bardzo komuś na niej zależy...
Grzesiek ma częściowo rację, iz Siostry mogłyby nosić tuby... przecież to jest pielgrzymka a nie a nie wycieczka krajoznawcza:) czyli im więcej cierpień tym większa Nasza ofiara a nie oto Nam chodzi...?ale uważam, że jednak Bracia powinni nościć tuby a Siostry robić śniadania:)
Nowy Lider może wprowadzi taki zwyczaj.... -
Spoko Jacek to tylko taka prowkacja....masz dozywocie na ta koszulke!!za te twoje zasługi dla naszej wspaniałej grupy...oczywiscie zapędy młodszych Braci i Siostr powinny dac ci do myslenia...a może w tym roku kazdy bedzie miał koszulke z napisem Lider??a co to szkodzi?bedziemy mieli conajmiej trzech liderów, kolejna wyrozniajaca nas rzecz z tłumu:)
odnośnie tych zwyczajów z podziałem ról że siostry śniadanie robia a bracia Tuby noszą ...to ten zwyczaj juz chyba istnieje...+ siostry gratis robia kolacje:)taki juz los siostr:0 -
Wiecie co, może o tym kto zasługuje na koszulkę Lidera będziemy rozmyślać w dalszej przyszłości, a na ten rok proponuję powalczyć o gitarę... ktoś chętny?
-
www.zoltobiala.info
>Grześ... napisał
>Wiecie co, może o tym kto zasługuje na koszulkę Lidera
>będziemy rozmyślać w dalszej przyszłości, a na ten rok
>proponuję powalczyć o gitarę... ktoś chętny?
Grzesiu proponuje ten temat przenies do watku tematycznego kochani muyczni ktory specjalnie utworzylem z mysla o Tobie gdyz wiem ze sam chcialbys sobie troszke postrzepic struny i to nietylko glosowe:)