- 1
- 2
-
Anonim
-
Anonim
-
Johnny
-
Anonim
-
-
RadekK
Wszystko co ma jakiś beat się nadaje; ) Zwykle to pozostaję przy Trance, jak mam szybki POM, przy POM to najlepiej coś spokojniejszego, rock pokroju LP też się nadaje ... -
Polak83
Ja Rock'n'roll... :) Zarabiste powolne ballady, albo takie zbuntowane kawalki jak Runaway Dela Shannona.. :) To jest to! Pozdro!!! -
Anonim
-
gosiakko
-
Anonim
teraz to nic innego jak fristajl Węża Gorszyciela
oczywiscie Live! :D -
RadekK
Polecam płytke : ATB - Seven Years :) Bardzo dobry krążek ...
PS da winczenzo ... to chyba nie bardzo na P.O.M., raczej na postoje ...
Prędkość patrolowa RuleZ :P -
Marsali
-
paulONE
...jeszcze bas mi zrzera moj tdi ale juz niedługo sprawdze jak pommin` z subem sie wiedzie.....
czyli lil`booh, Erykah Badu.....polecam!!!!!!!!! :) -
paulONE
-
Di Lyrical Magician
-
paulONE
...Just Cruisin', własnie maaan:), ale niektorzy nie wiedza w czym szum...
..pogadalo by sie o POMowych akcjach ale nie ma z kim...
..zajebiste foty czowieku masz!!! :)... -
Di Lyrical Magician
Dziękuję manolito, dziękuję bardzo:)
A Erykah Badu to sięzgadzam w całej rozciągłości, jakoś mi szczgólnie pod spokojny cruise podchodzi płyta Mama's Gun.
Jeszcze, trochę oldschoolowo ale jaknajbardziej wożonkowy kawałek Warren G & Nate Dog - Regulator!
Reprezent!:)
Nie może zabraknąć również Grammatika, kawałka Wiatru czas.
Selecta!:)
-
paulONE
..sie wie :), bezsprze3nie multum takich dobrych pieces na POM...a jesli wolno spytac> jakim to cudem pommin` uskuteczniasz?...
..proobuje rozkrecac gronko deczo :)... -
Anonim
do furki nocą dobre są soundtracki lub ścieżki dźwiękowe, bo to całe historie, do których obraz sobie doklejasz nowy.. ten przed maską heh... -
Di Lyrical Magician
Ja jestem szczęśliwym motha'właścicielem massive Saab'a 9000 selecta!;)
A co do soundtracków to się muszę zgodzić man, szczególnie polecam muzykę z Requiem dla snu a już z całą stanowczością obowiązkiem moim jest polecić ścieżkę dźwiękową z Amelii, no po prostu taki relaks że granica przytomności!;)
Keep pomin'
Pokój. -
Di Lyrical Magician
Ja jestem szczęśliwym motha'właścicielem massive Saab'a 9000 selecta!;)
A co do soundtracków to się muszę zgodzić man, szczególnie polecam muzykę z Requiem dla snu a już z całą stanowczością obowiązkiem moim jest polecić ścieżkę dźwiękową z Amelii, no po prostu taki relaks że granica przytomności!;)
Keep pomin'
Pokój.
- 1
- 2