luztro [15]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • zari cruze bondage fanatiko

hellou,
    Co sądzicie o tym klubiku? Jak dla mnie afterek rewelka... szkoda, że nie jest 24h na dobe. niespotykany klimat o 10 rano w niedziele. Wczoraj nie mogłem niestety wieczorem balować wiec by odrobić zaległości udeżyłam tam dziś rano ( niedziela ). Wspaniały motyw na rozpoczęcie dnia. Szczerze polecam. no bo juz nie wspomnę o samej muzyce... pycha. W końcu po wielu latach mamy klubik w klimatach dawnej starej szkoły bluevelvet. moze faktycznie są różnice ale żaden inny klub nie miał moim zdaniem od czasów zamknięcia blue takiego klimatu... pozdro dla mirror'owców; )
  • Iśka

3ie grono luztra? L przebija popularnoscia reszte warszawy. ciekawe, czy kaczka zamknie...
  • Anonim

Nie byłam ale ciekawe czy kaczka zamknie!! hehe
  • biały delfin

wow, ten klub nie ma sobie rownych i polecam go kazdemu kto lubi fajny house.... poza tym zrzesza niesamowicie ciekawych ludzi....
  • Never be alone again!!!

Luzztro to numer 1 !!! Atmosfera, muzyka i ludzie którzy tam chodzą, to wszystko razem daje niezapomniane wrażenia :-)
    Racja już 3 grono L podbija świat; -)
  • Anonim

niom nie jest tak żle, a byłam strasznie uprzedzona do tego klubu po 1 wizycie.dzisiaj wysiedziałam tam do 9 i było miło; ] imprezka zamknieta.całkiem przyjemnie :>
  • !!!a(I)gaci(YO)u!!!

jak ktos raz wejdzie to juz stamtad nie wyjdzie. UWAGA !!!!!wciąga i uzależnia:)

• Anonim

znalazlam dowod osobisty(wczoraj) prosze o kontakt:)
  • Anonim

stały punkt programu kto nie wpada ten nie żyje!!!!!!
    dziś też zawitam; )))))))))))
  • Anonim

a kto dzis wpada do luztra??? uwielbiam to miejsce i jeszcze klubokawiarnie
  • TURBOzapierdalacz

miejsce bardzo ciekawe i bardzo tez meczy :D
  • tm

powinny byc jeszcze lazienki z prysznicami, wannami (z kilka)
    min jedna sala dzwiekoszczelna bo moze kto chce komu s np pokazac zajebiste nowe minimale a moze posluchac przez chilwe dioxyde albo ural 13?
    albo pograc w brydza z PIkierem
  • tm

serio.
    będą kiedyś...