-
zari cruze bondage fanatiko
hellou,
Co sądzicie o tym klubiku? Jak dla mnie afterek rewelka... szkoda, że nie jest 24h na dobe. niespotykany klimat o 10 rano w niedziele. Wczoraj nie mogłem niestety wieczorem balować wiec by odrobić zaległości udeżyłam tam dziś rano ( niedziela ). Wspaniały motyw na rozpoczęcie dnia. Szczerze polecam. no bo juz nie wspomnę o samej muzyce... pycha. W końcu po wielu latach mamy klubik w klimatach dawnej starej szkoły bluevelvet. moze faktycznie są różnice ale żaden inny klub nie miał moim zdaniem od czasów zamknięcia blue takiego klimatu... pozdro dla mirror'owców; ) -
Iśka
3ie grono luztra? L przebija popularnoscia reszte warszawy. ciekawe, czy kaczka zamknie... -
Anonim
-
biały delfin
wow, ten klub nie ma sobie rownych i polecam go kazdemu kto lubi fajny house.... poza tym zrzesza niesamowicie ciekawych ludzi.... -
-
Never be alone again!!!
Luzztro to numer 1 !!! Atmosfera, muzyka i ludzie którzy tam chodzą, to wszystko razem daje niezapomniane wrażenia :-)
Racja już 3 grono L podbija świat; -) -
Anonim
niom nie jest tak żle, a byłam strasznie uprzedzona do tego klubu po 1 wizycie.dzisiaj wysiedziałam tam do 9 i było miło; ] imprezka zamknieta.całkiem przyjemnie :> -
!!!a(I)gaci(YO)u!!!
jak ktos raz wejdzie to juz stamtad nie wyjdzie. UWAGA !!!!!wciąga i uzależnia:)
-
Anonim
-
Anonim
stały punkt programu kto nie wpada ten nie żyje!!!!!!
dziś też zawitam; ))))))))))) -
Anonim
a kto dzis wpada do luztra??? uwielbiam to miejsce i jeszcze klubokawiarnie -
TURBOzapierdalacz
-
tm
powinny byc jeszcze lazienki z prysznicami, wannami (z kilka)
min jedna sala dzwiekoszczelna bo moze kto chce komu s np pokazac zajebiste nowe minimale a moze posluchac przez chilwe dioxyde albo ural 13?
albo pograc w brydza z PIkierem -
tm