Żółto-Biała [69]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • www.zoltobiala.info

witam ponownie moji wierni sluchacze jeszcze troche i zostane pewnie moderatorem tego forum ale nie na ten temat tu chce pisac kolejna trylogie; )

sadze ze w tym miejscu powinnismy pisac kto zamierza isc z nami w tym roku...!?

i ja juz sie deklaruje no jak by mnie moglo zabraknac bo co to byla by pielgrzymka bez moich orzykow "lewa wolna"
  • 3 x Mgr:) Jacu :)

Ja Jestem Też Zwarty i Gotowy:) To Jest Już nas dwóch
  • RaFaŁeK

dobrze i ja tez z wami pojde to juz trzech amigos jest tylko sie nie wstydzic i smialo sie wpisywac na liste :)))))
  • Anitka>:)

Oczywiście i ja się wybieram >:) Bo dla Jacka nie bylo by pokuty hihi
    A jeśli chodzi o całą reszte....to przecież wiecie że bezemnie nie było by tak fajnie ( troszkę samouwielbienia i człowiekowi odrazu lepiej:)
  • Grześ...

No i ja oczywiście, a miana moderatora nie oddam :P Siostra, a Ty idziesz? :)
  • krzyś m

Marto, Piotrze!
    Gratulacje z okazji narodzin syna.
  • Anitka>:)

Właśnie właśnie!!!Już doszły do mnie wici :) Gratulacje!!!!!!!!
    Ha! Znam nawet wagę i wzrost! >:)
  • Grześ...

Ha, nie jesteś jedyna która zna wzrost i wagę :P W imieniu wszystkich którzy dostali krótką wiadomość tekstową chciałem Wam bardzo podziękować, za pamięć w tak podniosłej chwili... :)
  • martuska:)

ja sie normalnie zaraz popłacze...........najchetniej wziełąbym Mikołaja pod jedna pache Piotrka pod drugą i poszlibyśmy z Wami.........ale to nie możliwe!!!!ale przyjedziemy wam pomachac na wyjscie!!!!mam nadzieje ze bedzie nas dużo w tym roku...na chwałę Pana
| |

Grono osób które pielgrzymują, pielgrzymowały, będą pielgrzymowały (lub jeszcze nawet nie wie...

Fotki

Miejsca grona (0)